Viitoare mamici de sept-oct 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

BUNA DIMINEATA BURTICI
Eu va invit la niste zacusca proaspat facuta ieri de mamitica mea si vreau sa ma iau dupa ANA sa ma duc mai des la asa ca am inceput cu o portie destul de mare de prune

Burtica de 31 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Neata burtici!

Mari - distractie placuta in continuare!
Pe mine m-a epuizat drumul pana la lucru, ca e tare cald afara, abia m-am tarat pana in scaun si nu am de gand sa ma misc de aici pana la masa de pranz.

Ionela - cum a fost la nunta? Cum ai rezistat? Ca eu incep sa ma stresez sa nu apuce lesinul prin biserica de la atata stat in picioare si miros de lumanari

Va pup si o saptamana cat mai usoara!

PS. Ma duc sa schimbam si noi semnatura

Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Am mai crescut o saptamana

Burtica de 32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

RUGAMINTE

am nevoie urgenta d eun contact la insitutul de Hematologie Bucuresti sau macar de un nr de telefon.
trebuie sa fac o analiza care nu se face decat acolo.am inteles ca s-ar face si la cantacuzino,dar am fost indrumata acolo.
cum a fost eveidentait un proces de respingere a beblinului de catre mine,dr mi-au spus ca trebuie sa fac analiza anticorpi anti grupa A.
sotul are A, eu 0.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Buna dimineata.
Am ajuns acasa aseara, dar la pranz plecam iar, de data asta in delta...ca la munte am inghetat rau de tot. A fost frumos in plimbare, am vazut Sighisoara si apoi ne-am plimbat prin Busteni.

Mariuk 26+

Bine ati revenit si distractie placuta in continuare!

Lora, mami de Iustina si 32+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Of Nike, numai de probleme ai parte, imi pare rau, sa te ajute Dumnezeu sa duci pana la capat sarcina, hai ca nu mai e mult. Si eu am 0 si sotul A, dar se pare ca n-am probleme...nici analiza n-am facut-o, stiam de ea dar am evitat-o, pur si simplu... Insa o puteam face la orice laborator am inteles, sigur numai la Institut trebuie sa mergi, sau ai mai mare incredere?

27+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata si de la noi,

Sambata am umblat o gramada pentru ca am vrut sa comandam mobila in camera puiutului...nu am reusit pana la urma, dar saptamana asta sigur rezolvam.
Ieri am avut nasii in vizita la un gratar si ne-am culcat destul de tarziu...acum incerc sa fac ochi

Ma duc si eu repede sa citesc din urma.

Felicitari burticilor care au mai adaugat o saptamana la semnatura si bafta fetelor care au intalnire azi.

O saptamana cat mai placuta sa avem, plina cu vesti bune si veselie

28+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

am ajuns si eu acasa. am fost in mol cu sotul ca sa-si ia o pereche de adidasi si eu sa ma uit de rochie pt nunta de duminica viitoare. rochie nu am gasit dar mi-am luat 3 camasute pt spital foarte frumoase. in sfarsit am achizitionat si eu ceva.

cristina si bebe in burtica 27+sapt

De unde camasuteeeeeeee?

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la o cana cu lapte!
Ce mai faceti?
Eu abia acum resimt oboseala din week-end, parca-s turmentata. Si mi-e cald de nu mai pot, cu toate ca afara e bine, dar cred ca ma retrag in balcon, ca adie vantul, sa ma racoresc.
Mi-a adus cumnata-mea 2 sacose mari cu hainute de la finuta ramase, micute si dragute foc - majoritatea sunt cele pe care i le dadusem eu ei de la Iustina sau pe care i le-am cumparat cand i-am botezat bubulina si-mi sunt tare-tare dragi, abia astept sa le spal si sa le calc. Cred ca azi-maine ma apuc macar de spalat cateva. A, si am scapat si de cumparat camasi de noapte, aveam eu 2 si mi-a mai adus ea 2. O sa ma ocup pe la sf. saptamanii de cumparat cosmetice si ce mai e nevoie de la farmacie pt. mine si bebe la nastere si imediat dupa. Si, incet-incet, de saptamana viitoare, pregatim bagajul de spital.

Mai spuneti si voi ce mai cumparati in materie de cosmetice/farmaceutice, sa ma inspir.

Lora, mami de Iustina si 32+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

RUGAMINTE

am nevoie urgenta d eun contact la insitutul de Hematologie Bucuresti sau macar de un nr de telefon.
trebuie sa fac o analiza care nu se face decat acolo.am inteles ca s-ar face si la cantacuzino,dar am fost indrumata acolo.
cum a fost eveidentait un proces de respingere a beblinului de catre mine,dr mi-au spus ca trebuie sa fac analiza anticorpi anti grupa A.
sotul are A, eu 0.

Nike, dozarea anticorpilor anti A se face la orice centru privat! Si eu sunt in aceeasi situatie si mi-i dozez frecvent!

Cristina 27+

Mergi la inceput