Viitoare mamici de sept-oct 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 14
ana_25 spune:
Eu ma duc sa fac un dus,si sa-mi tin picioarele in apa rece putin ca azi au batut recordul la umflat. Dupa aia ma pun la nani ca mi s-au cam gatat bateriile!
pe burtici! Noapte buna!
Ana
27+
Maia Elena
bebecris26 spune:
am ajuns si eu acasa. am fost in mol cu sotul ca sa-si ia o pereche de adidasi si eu sa ma uit de rochie pt nunta de duminica viitoare. rochie nu am gasit dar mi-am luat 3 camasute pt spital foarte frumoase
. in sfarsit am achizitionat si eu ceva
.
cristina si bebe in burtica
27+sapt
alexuza spune:
Bebecris asta inseamna ca nu te mai doare burtik nu ?
VA ZIC SI EU NOAPTE BUNA SI SOMN USOR 
Burtica de
31 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI
bebecris26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza Bebecris asta inseamna ca nu te mai doare burtik nu ? ![]() VA ZIC SI EU NOAPTE BUNA SI SOMN USOR ![]() Burtica de 31 +MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI |
. nu mi-a zis dr repaos total la pat dar cand merg la control pe 22 daca i-mi zice asta e, adio mers pe jos 2 luni jumatecristina si bebe in burtica
27+sapt
lucianna_83 spune:
Neatza!
Va servesc cu biscuiti belvita si o cana de lapte. Eu atata am putut sa mananac in aceasta dimi ![]()
Sper ca ati avut un weekend relaxant si linistit....cica vin iar caldurile mari, iar o sa incep sa ma plang, eu si Raul suntem Lei ar trebui sa ne placa cand e cald si soare, dar nici gand....ne cam moleseste pe amandoi
.
Raportez 25 sapt, cu aproape 5 kg si 90 cm la burtica
....un bebe miscaret chiar si cand ma plimb, dar cand dorm, doarme si el
.
Sa aveti o saptamana superba si usoara 
.
pupici
25+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
bebecris26 spune:
neata burticute
. nu va treziti?
eu nu mai am somn de la 7 dar nu-i nimic ca recuperez ma la pranz![]()
cristina si bebe in burtica
27+sapt
donna79 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Am inceput de 10 min programul de lucru dar mai astept cheful de munca si inspiratia ![]()
Daca mai apuc o sa mai intru in cursul zilei sa vad ce faceti.
A... pentru cine doreste las si eu un castron de cereale cu iaurt.
O zi frumoasa!
Donna
27+ cu 
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
Am ajuns acasa aseara, dar la pranz plecam iar, de data asta in delta...ca la munte am inghetat rau de tot
. A fost frumos in plimbare, am vazut Sighisoara si apoi ne-am plimbat prin Busteni.
Mariuk
26+
Mari-Mariuk spune:
Am trimis mesajul de mai sus fara sa termin ce aveam de scris...nu stiu cum, s-a intamplat.
Ma simt foarte bine, bebe se joaca de cate ori are chef, iar taticul se bucura cand ma vede ca ma intind sa trag cate o gura de aer atunci cand se foieste al lui fecior prin burta mea...
Am reusit de am trecut printr-un singur capitol scris de voi saptamana trecuta, dar mai am multe...le-am salvat, iar cand ma voi intoarce din Delta promit ca le voi citi!
Mariuk
26+