Viitoare mamici de sept-oct 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Eu ma duc sa fac un dus,si sa-mi tin picioarele in apa rece putin ca azi au batut recordul la umflat. Dupa aia ma pun la nani ca mi s-au cam gatat bateriile!
pe burtici! Noapte buna!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Trag si eu obloanele si va zic noapte buna!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

am ajuns si eu acasa. am fost in mol cu sotul ca sa-si ia o pereche de adidasi si eu sa ma uit de rochie pt nunta de duminica viitoare. rochie nu am gasit dar mi-am luat 3 camasute pt spital foarte frumoase. in sfarsit am achizitionat si eu ceva.

cristina si bebe in burtica 27+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Bebecris asta inseamna ca nu te mai doare burtik nu ?
VA ZIC SI EU NOAPTE BUNA SI SOMN USOR

Burtica de 31 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Bebecris asta inseamna ca nu te mai doare burtik nu ?
VA ZIC SI EU NOAPTE BUNA SI SOMN USOR

Burtica de 31 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI
am inceput sa iau cate 3 no-spa pe zi si stau aproape numai in pat. dar chiar si asa cand merg tot ma doare burtica. nu mi-a zis dr repaos total la pat dar cand merg la control pe 22 daca i-mi zice asta e, adio mers pe jos 2 luni jumate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Neatza!

Va servesc cu biscuiti belvita si o cana de lapte. Eu atata am putut sa mananac in aceasta dimi

Sper ca ati avut un weekend relaxant si linistit....cica vin iar caldurile mari, iar o sa incep sa ma plang, eu si Raul suntem Lei ar trebui sa ne placa cand e cald si soare, dar nici gand....ne cam moleseste pe amandoi .

Raportez 25 sapt, cu aproape 5 kg si 90 cm la burtica ....un bebe miscaret chiar si cand ma plimb, dar cand dorm, doarme si el .

Sa aveti o saptamana superba si usoara .

pupici

25+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

neata burticute. nu va treziti? eu nu mai am somn de la 7 dar nu-i nimic ca recuperez ma la pranz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Buna dimineata si de la noi!

Am inceput de 10 min programul de lucru dar mai astept cheful de munca si inspiratia
Daca mai apuc o sa mai intru in cursul zilei sa vad ce faceti.
A... pentru cine doreste las si eu un castron de cereale cu iaurt.

O zi frumoasa!

Donna 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Am ajuns acasa aseara, dar la pranz plecam iar, de data asta in delta...ca la munte am inghetat rau de tot. A fost frumos in plimbare, am vazut Sighisoara si apoi ne-am plimbat prin Busteni.

Mariuk 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Am trimis mesajul de mai sus fara sa termin ce aveam de scris...nu stiu cum, s-a intamplat.
Ma simt foarte bine, bebe se joaca de cate ori are chef, iar taticul se bucura cand ma vede ca ma intind sa trag cate o gura de aer atunci cand se foieste al lui fecior prin burta mea...
Am reusit de am trecut printr-un singur capitol scris de voi saptamana trecuta, dar mai am multe...le-am salvat, iar cand ma voi intoarce din Delta promit ca le voi citi!

Mariuk 26+

Mergi la inceput