Viitoare mamici de sept-oct 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Chichiutza, si multumesc de primire. Tocmai m-am uitat la pozici si in special la ale tale ca nu te stiam. M-a dat gata ultima poza, e delicios bebe!
Eu nu am ecografii asa ... precise. O fi de vina stratul consistent de sunci? Dr mea cauta sa masoare cat mai mult, mai putine poze, dar nu-i problema, bebe sa fie sanatos.

Ce sa mai zic... ma gandesc tot mai serios la medical, dar vad eu marti dupa ce merg la analize la Hematologie si apoi la medicul de familie. Am inceput sa am emotii si sa ma gandesc serios la nastere

Donna 27+ cu

Ma bucur ca ti-a placut de noi! Si eu am un strat considerabil de sunca plus placenta anterioara, asa ca pozele mai clare sunt facute prin vezica. Mi-am umplut vezica, a durat vreo ora sa stau sa beau apa dar a meritat asteptarea! Depinde si cum sta bebe, la primele ecografii statea ciudat, nu reusea sa-l miste de acolo! Eu zic sa iei concediu daca s-a scurtat colul, chiar daca nu era-n plan!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna la voi burtici!
DONNA bine ai revenit! Ma bucur ca bb "ti-a ars" cateva suturi!
Eu imi faceam griji ca bb-ita mea e prea agitata(nu beau cafea,energizante,cola) parca e la maraton.Imi framanta burta ca pe aluat cate 4-5 ore incontinuu!!!
Azi iar m-am plimbat ca Zuza nebuna! Am fost la o prietena pe care n-o mai vazusem de un an,iar acum plecam la Lacul Surduc sa se balaceasca sotul o tura.Revin mai tarliu!
fetele!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello Ana! Ce bine ca te poti plimba, inseamna ca esti intr-o forma buna. Las' sa te framante acum cea mica si dupa ce se naste sa fie cuminte si sa doarma. Balaceala placuta pt sot!

Donna 27+ cu

Mergi la inceput

Cata agitatie pe-ici! io plec la nasi!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare!

Arianna, La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita si sa-tii tii bebelina in brate la 40 de sapt.!

Eu sunt terminata! Am voie sa ma plang? M-am agitat sambata dimineata cu facutul curateniei, mancarii etc., apoi tot apleaca-te/ridica-te...ca sambata seara m-au apucat prin oras niste contractii dureroase...sunt naspa, le-am reexperimentat si azi dimineata, dar na, am avut musafiri, deci e explicabil. Sper ca de maine sa inceteze, sa nu le mai am pana in saptamana 38, cel putin. Pe deasupra, n-am putut dormi nici asta-noapte, am avut arsuri, nu m-am prea simtit bine. Mie- un somn de pic pe tastatura, dar fie-mea e bine, merci, iar tati a plecat la serviciu, asa ca trebuie sa mai raman treaza cel putin 2-3 ore. Nu va zic ca abia ma abtin sa nu ma apuc de facut curatenie iarasi, doar contractiile avute ma retin, ca altfel...parca n-a fost niciodata asa dezastru in casa la mine, ma apuca plansul, cu toate ca parca nu e chiar asa rau, dar in sarcina asta vad ca am o fixatie cu curatenia, nu's ce am, constientizez si eu ca-s nesuferita rau cu asta si exagerez, dar nu ma pot abtine si am o stare nasoala ca nu-i cum vreau eu.
Oooof, nesuferita am devenit!

Va las si scuze ca doar m-am plans, azi nu-s o companie prea placuta, din pacate. Va pup pe toate si va doresc o seara placuta!

Lora, mami de Iustina si 32+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Crinuta ai PM!

Cristina 27+

Cristina ti-am trimis PM.
Merci mult!

28+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

LORA asa eram si eu , genul care trebuie sa faca ceva in casa in fiecare zi , si nu mai zic ca acum cand nu mai pot sa fac nimic ma mai apuca plansul cand vad cateva scame pe covor , si mai am un fix sa fie toate asezate bine ,iar prima data cand a schimbat sotul lenjeria de pe pat nu vreau sa iti zic cum era , intr-o parte mai jos in cealalta mai sus si am inceput sa plang pana a asezat-o bine
DECI NU ESTI SINGURA CU " PITICI " dar trebuie sa te stapanesti pt bb ca pe urma sa tot faci

Burtica de 31 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Lora ia stai tu cumintica si lasa curatenia aia! Eeeei comedie! Cand iti vine sa faci curat te rog sa intri aici si sa te plangi! O sa ai timp toata viata sa tot freci si sa aspiri si sa stergi praf si sa aranjezi si sa speli si mai stiu eu ce!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Ce fac fetele?? V-ati distrat azi?

MAITREYI sa cresteti mari!!

LORA lasa-le mama nu le mai freca atat ca le subtiezi!

Ce credeti ca la mine e curat tot timpul??Nooo! cateodata n-am chef sa sterg praful cate o saptamana .iaca na!! mai sufar si eu cateodata de lene dar si cand ma apucaaa....
Am fost la Surduc,s-a balacit tati si abia acum am ajuns acasa!!

DONNA si eu sper sa am o fetita cuminte care sa pape si sa doarma,ca daca e la fel de agitata ca in burtaaa....imi iasa peri albi

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Ana eu nu pot sa zic ca m-am distrat, am fost in vizita si atat. Am scapat repede ca incepea meciul si am insistat sa plecam!

Cristina 27+

Mergi la inceput