Viitoare mamici de sept-oct 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 12
alexuza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Alexuza stai linistita ca nu se intampla nimic! Bebe o sa stea la caldurica pana cel putin la 36s! Am decretat eu! ![]() Cristina 27+ |
SA NE AJUTE DUMNEZEU PE TOATE CU SARCINI LA TERMEN SI BEBEI SANATOSI SI FRUMOSIBurtica de
31 +MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi neata ![]() am schimbat si noi semnatura ![]() o zo frumoasa sa aveti. eu ma bag la un nani mic ![]() ----- Mami de roza + 29 s ![]() MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
FELICITARI PENTRU SEMNATURICA

Burtica de
chichiutza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexuza
SA NE AJUTE DUMNEZEU PE TOATE CU SARCINI LA TERMEN SI BEBEI SANATOSI SI FRUMOSIBurtica de 31 +MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI |
Asa va fi! sunt sigura!

Cristina
27+
chichiutza spune:
fetelor dar stiu ca va plimbati!
Eu azi trebuie sa ma duc la nasa aia a mea nesuferita! Si tre sa-i iau si cadou ca e ziua ei!
Mai bine stau acasa si fac orice!
Cristina
27+
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza fetelor dar stiu ca va plimbati! ![]() Eu azi trebuie sa ma duc la nasa aia a mea nesuferita! Si tre sa-i iau si cadou ca e ziua ei! Mai bine stau acasa si fac orice!Cristina 27+ |
cauta un motiv sa pleci mai repede
Burtica de
donna79 spune:
Hello pretty ladies!
M-am intors de o saptamana din concediu si tot de atunci incerc sa va citesc din urma, nu am reusit si acum am decis ca abandonez si reiau firul din punctul asta. Ba la un moment dat am sperat sa apuc sa scriu si eu un mic mesaj la cap. 100 dar pana sa reusesc, ati terminat capitolul.
La multi ani, Arianna! Multa sanatate si un bebic vesel si mancacios!
Eu sunt daramata din pricina serviciului, obosesc foarte repede, nu-mi vine a crede ca eu care mergeam min 3km pe zi pe jos si in week-end o plimbare de 7-8km, acum nu ajung pana in statie fara sa gafai ca o locomotiva. Azi am mers la biserica si m-am intors pe jos intr-o plimbare, nu mai mult de 4 statii de autobuz. Apoi am cazut lata si am dormit 2 ore.
Ieri am mers la dr, am facut control (de la contractii mi s-a scurtat putin colul si mi-a recomandat sa ma gandesc sa iau un medical pana la intrarea in prenatal) si eco. A intrat si sotul meu la eco pt prima oara si a fost asa emotionat... Partea mai putin placuta...bebe a ramas in urma cu cateva zile, nu e problema dar oricum ma duc sa refac analizele la Hematologie sa vad daca nu e vreo problema, poate nu ajunge aspenterul pe care il iau.
Ieri si azi a fost mai lenesut bebe si ma cam stresez, mi-e dor de cateva suturi bine plasate in vezica. La voi cum e? Au si zile mai linistite? Cat am fost la mare a fost super, am avut tot timpul din lume sa ne relaxam si sa comunicam, eu mangaiam burta si el imi tragea un sut sanatos.
Va pup pe toate si raman in zona.
Donna
27+ cu 
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexuza
cauta un motiv sa pleci mai repede Burtica de 31 +MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI |
Asta si intentionez! Sa ajung ultima si sa plec prima!
Cristina
27+
chichiutza spune:
Donna bine ai revenit! ma bucur tare ca te-ai distrat si te-ai relaxat la mare!
Sunt sigura ca bebe e bine, si eu am pb cu miscatul cand misca, cand nu, ma mai panichez, imi mai trece. Si eu tot cu aspenter., Ramasese in urma cu vreo 3-4 zile la un moment dat dar a recuperat. De 2 saptamani n-am mai fost asa ca sper ca totul ok. Imi doresc sa treaca mai repede timpul asta si sa ajungem la termen si sa-i tinem in brate!Mie mi se pare ca trece timpul din ce in ce mai incet... Incearca sa iei un medical!
Cristina
27+
donna79 spune:
Chichiutza,
si multumesc de primire. Tocmai m-am uitat la pozici si in special la ale tale ca nu te stiam. M-a dat gata ultima poza, e delicios bebe!
Eu nu am ecografii asa ... precise. O fi de vina stratul consistent de sunci? Dr mea cauta sa masoare cat mai mult, mai putine poze, dar nu-i problema, bebe sa fie sanatos.
Ce sa mai zic... ma gandesc tot mai serios la medical, dar vad eu marti dupa ce merg la analize la Hematologie si apoi la medicul de familie. Am inceput sa am emotii si sa ma gandesc serios la nastere 
Donna
27+ cu 

roza +