Viitoare mamici de sept-oct 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 21
ionela.n spune:
Summertime, a fost cam greu sa ii gasim sotului camasa sa se asorteze cu rochia mea, dar am reusit.
Merisc frumos de compliment 
![]()
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 26+
Minunea noastra
lucianna_83 spune:
Chichi, poate e o ideea sa-l comand si daca nu-mi convine sa-l trimit inapoi....dar e o grija ca la 2 mil nu renunt asa usor 

Eu pentru praf folosesc servetele umede de mobila, de cand le-am descoperit sunt super multumita, nu ridica nici un firicel de praf, curat peste tot si le si arunc....eu am alergie la praf si nu suport sa scutur carpa aia pe geam sau sa se ridice in timp ce-l sterg 
In ceea ce priveste produsele de bebei, cautati sa nu aibe parabeni, sau alte chestii cancerigene 
25+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
ionela.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Ionela foarte frumos ti-a stat rochita! Ce nasica draguta! ![]() Cristina 27+ |
Mersic frumosAsteptam acum restul pozelor de la fotograf
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 26+Minunea noastra
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui lucianna_83 Chichi, poate e o ideea sa-l comand si daca nu-mi convine sa-l trimit inapoi....dar e o grija ca la 2 mil nu renunt asa usor ![]() ![]() Eu pentru praf folosesc servetele umede de mobila, de cand le-am descoperit sunt super multumita, nu ridica nici un firicel de praf, curat peste tot si le si arunc....eu am alergie la praf si nu suport sa scutur carpa aia pe geam sau sa se ridice in timp ce-l sterg ![]() In ceea ce priveste produsele de bebei, cautati sa nu aibe parabeni, sau alte chestii cancerigene ![]() 25+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008 |
Da...nici ei nu cred ca vor renunta asa usor la cei 2 mil ai tai!

Cristina
27+
Raluca_u spune:
buna fetelor,
felicitari pentru minunile pe care le purtati in burtici. si eu sunt mamica de 2 copii frumosi. stefan s-a nascut la sfarsitul lui august anul trecut. acum m-am gandit sa dau hainutele care nu ne mai vin. eu as vrea sa le dau pe toate odata. sunt de super calitate doar mothercare, premaman, obaibi, catimini. daca cineva e interesat... astept sa ma cautati.
sa aveti o viata frumoasa alaturi de puiutii vostrii.
Raluca mamica fericita de
Stefan Alexandru (20.08.2009) si
Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
fulguta28 spune:
Fii tare, Nike.
Amandoua locatiile sunt super tari, le stiu. Platesc eu meniul.
Cam mic spatiu pt nunta la Varful Ascutit, dar mere. Noi si copiii. Preotul doarme afara din refugiu.
| citat din mesajul lui histamina fulguta, incerc sa supravietuiesc. am un dor de Crai ff mare.nu mai zic si de Vadu. nuta o sa le-o facem undeva in refugiul din Ascutit din Crai sau in Gentiana din retezat. ![]() +30 sapt |
uta28 este
26+
cu Mara Elenahttp://zaleboutique.wordpress.com
histamina spune:
Fulguta,
ar merge si refugiul din Spumoasa..............am prins acolo o noapte la minus 25 de grade.............de au fiert baietii berea............si avem loc cu totii.
bebecris26 spune:
prima data m-a durut gatul foarte tare si mi-am sunat medicul si mi-a spus sa iau augumentin de 1g ca este recomandat in sarcina. si cu tusea nici nu am mai sunat dr, nici nu am mers sa ma vada pt ca in afara de tuse nu am nici un simptom de raceala sau febra. am zis ca poate trece cu ceaiuri si lamaie dar nimic
cristina si bebe in burtica
27+sapt

+30 sapt