Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.100

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Dulcineea, sunt vesti bune astea (ca eu asa cred)? Ca din tonul tau... nu prea reiese. . Vad ca nu sunt datele tale pe prima pagina. Cred ca ti-am mai zis (si daca le-ai scris scuze ca nu le-am pus)

_
Povestea unei .
Cresc

m-m mai linistit dar acum sunt stresata cu ce si cum incep diversificarea,avand in vedere problemele lui Nu vreau sa-i fac rau

mami de sumudica cu ochi albastri(asa imi spune tati)

Nu te mai stresa atat ca te simte si el.

Ii poti da fructele fierte putin si blenduite (piure de fructe ) si atunci nu mai sunt asa acide. Oricum cred ca mai bine incepi cu legume ca sa vezi cum reactioneaza.

Curaj si bafta multa

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:

Nik0le, merci de incurajari. Stiu ca imi sustii moralul cand zici ca Isa a fost exceptia dar imi amintesc ca pe vremea discutiei respective era inca cineva (cred ca Tanaion) care la fel zicea. Si Mamidepuiuti la fel... Bafta la guru (ai reusit sa faci programare?)

_
Povestea unei .
Cresc

cred ca nu am fost suficient de clara si te-am indus in eroare fara sa vreaunu am zis ca radu nu s-a diversificat bine cat timp a supt..el nici acum nu-i bine diversificat... a supt 6 luni si gata..nu a mai vrut......a papat cereale si suc de fructe cat timp am ,dupa ce am trecut pe lapte praf am incercat sa ne diversificam cu mancare in adevaratul sens al cuvantului...doar cand avea chef...ce avea chef...cat avea chef...singura mancare ce o accepta cu placere era pilaful de orez ...la un mom dat am vrut sa-l trimit in china...[eu am ramas cu "sechele",nu mai suport pilaful]..ii placea si carnitza...de orice fel...dar goala,fara garnitura ,daca se putea si de 3 ori pe zi...
pana la vreo 4 ani jumate nu a mancat paine[de nici un fel]nici la sandwichuri[felie de sunca/pastrama/muschi+felie branza topita/cascaval+felie sunca= sandwich]...cand trebuia sa-i concep meniul imi venea sa plang...la fel si cand trebuia sa-i dau mancare...meniu monoton,oricat am incercat sa-i diversific,sa-l atrag si cu alte gusturi,nu am reusit...
la micul dejun incercam sa-i pregatesc pe o farfurioara cat mai atragator[ca ii zicea "aperitiv de nunta"] branzica,sunca,albus de ou,morcov fiert taiate cu forme de prajituri:inima,floare,stelutza,felii de castravete crud[ca numai asa manca] si aranjate in diferite desene/modele pe farfurie ...
ce "intelege" radu prin felul unu e supa.atat.la capitolul diversificarea felului unu "intelege" sa fierb o data taitei,o data galuste de gris,o data litere,o data frunzulite si asa mai departe... ciorbele nu iegzista pt el,decat cea de burta din cand in cand......eventual o ciorba/supa de morcovi,gulii,conopida si brocoli fara smantana,fara bulion,fara bors,fara carne[obligatoriu la felul unu e fara carne],dar nu mai des decat o data la vreo 2 luni......e omul extremelor,cred...mananca brocoli si conopida ca si garnitura,dar fara nici un sos[cu asta sunt de acord,ca e sanatos]...spanacul il mananca din primavara asta ,gol sau cu carne...
oul...pana anul trecut,manca doar albusul ,ca cik galbenusul e murdar ...omleta din albus...ou fiert= albus,asa ca ou moale "iesea" din schema
pulpitze de pui,gratarele,friptura si snitele de porc...astea sunt in top...
ar mai fi o gramada,dar m-am intins si asa cat o zi de post

succes cu diversificarea gargaritzului!

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

din ce povestesti tu pare de bine, nu chiar tot, dar per ansamblu... copii au tendinta naturala de a manca disociat - fiica-mea la fel nu agrea unele combinatii pe care acum le descopar ca nici nu sunt sanatoase... dar problema cu astfel de pitici e ca tre sa fii mereu inventiv, dar am impresia ca i-ai cam cantat in struna, cum ar fi sa manance pe intuneric si sa se concentreze numai la gust! cunosc cazuri ca cineva nu putea nici suporta ideea de a manca ceva anume (sa zicem carne de oaie) dar respectivului nici nu i se spunea ce mananca si astfel mancand nici nu si-a dat seama ....acum ca e mare, ii poti explica (e receptiv la argumentatii?) si sa experimentati mancatul pe intuneric - noi seara uneori stingem lumina, aprindem o lumanare si ne asezam la masa... efectul e very strong, daca reaprindem lumina se destrama toata magia....

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Apropos de ce spui tu, ca daca nu-i spui cuiva ce mananca, chiar daca e un aliment care nu ii place il va manca Asa credeau si bunicii din partea tatalui (mama nu mananca nici oaie, nici capra ) . Asa ca mamaia a facut o data sarmale de porc amestecate cu capra si nu au zis nimic, in speranta ca mami nu se prinde si va manaca. Vreau sa-ti spun ca i-a trebuit numai o furculita si a trebuit sa paraseasca masa ca sa . De atunci nu au mai incercat experimente din astea cu ea sau cu mine

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

danyelana ... sa aveti parte de cat mai multe astfel de aniversari! fericire,sanatate si intelegere!sa va iubiti mereu la fel ca si acum!
multumim de tratatie!

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:

Nik0le, merci de incurajari. Stiu ca imi sustii moralul cand zici ca Isa a fost exceptia dar imi amintesc ca pe vremea discutiei respective era inca cineva (cred ca Tanaion) care la fel zicea. Si Mamidepuiuti la fel... Bafta la guru (ai reusit sa faci programare?)

_
Povestea unei .
Cresc

cred ca nu am fost suficient de clara si te-am indus in eroare fara sa vreaunu am zis ca radu nu s-a diversificat bine cat timp a supt..el nici acum nu-i bine diversificat... a supt 6 luni si gata..nu a mai vrut......a papat cereale si suc de fructe cat timp am ,dupa ce am trecut pe lapte praf am incercat sa ne diversificam cu mancare in adevaratul sens al cuvantului...doar cand avea chef...ce avea chef...cat avea chef...singura mancare ce o accepta cu placere era pilaful de orez ...la un mom dat am vrut sa-l trimit in china...[eu am ramas cu "sechele",nu mai suport pilaful]..ii placea si carnitza...de orice fel...dar goala,fara garnitura ,daca se putea si de 3 ori pe zi...
pana la vreo 4 ani jumate nu a mancat paine[de nici un fel]nici la sandwichuri[felie de sunca/pastrama/muschi+felie branza topita/cascaval+felie sunca= sandwich]...cand trebuia sa-i concep meniul imi venea sa plang...la fel si cand trebuia sa-i dau mancare...meniu monoton,oricat am incercat sa-i diversific,sa-l atrag si cu alte gusturi,nu am reusit...
la micul dejun incercam sa-i pregatesc pe o farfurioara cat mai atragator[ca ii zicea "aperitiv de nunta"] branzica,sunca,albus de ou,morcov fiert taiate cu forme de prajituri:inima,floare,stelutza,felii de castravete crud[ca numai asa manca] si aranjate in diferite desene/modele pe farfurie ...
ce "intelege" radu prin felul unu e supa.atat.la capitolul diversificarea felului unu "intelege" sa fierb o data taitei,o data galuste de gris,o data litere,o data frunzulite si asa mai departe... ciorbele nu iegzista pt el,decat cea de burta din cand in cand......eventual o ciorba/supa de morcovi,gulii,conopida si brocoli fara smantana,fara bulion,fara bors,fara carne[obligatoriu la felul unu e fara carne],dar nu mai des decat o data la vreo 2 luni......e omul extremelor,cred...mananca brocoli si conopida ca si garnitura,dar fara nici un sos[cu asta sunt de acord,ca e sanatos]...spanacul il mananca din primavara asta ,gol sau cu carne...
oul...pana anul trecut,manca doar albusul ,ca cik galbenusul e murdar ...omleta din albus...ou fiert= albus,asa ca ou moale "iesea" din schema
pulpitze de pui,gratarele,friptura si snitele de porc...astea sunt in top...
ar mai fi o gramada,dar m-am intins si asa cat o zi de post

succes cu diversificarea gargaritzului!

asa creste Alex

din ce povestesti tu pare de bine, nu chiar tot, dar per ansamblu... copii au tendinta naturala de a manca disociat - fiica-mea la fel nu agrea unele combinatii pe care acum le descopar ca nici nu sunt sanatoase... dar problema cu astfel de pitici e ca tre sa fii mereu inventiv, dar am impresia ca i-ai cam cantat in struna, cum ar fi sa manance pe intuneric si sa se concentreze numai la gust! cunosc cazuri ca cineva nu putea nici suporta ideea de a manca ceva anume (sa zicem carne de oaie) dar respectivului nici nu i se spunea ce mananca si astfel mancand nici nu si-a dat seama ....acum ca e mare, ii poti explica (e receptiv la argumentatii?) si sa experimentati mancatul pe intuneric - noi seara uneori stingem lumina, aprindem o lumanare si ne asezam la masa... efectul e very strong, daca reaprindem lumina se destrama toata magia....

_

pai abia din primavara asta a reacceptat spanacul..experiente,argumentari iegzista...cu izbandele stam cam prost ...recunosc ca i-am cam cantat in struna,dar nici nu suport sa-l vad ca mananca ceva fortat si apoi ...ca-s patzita cu el...
avem probl la legume...iegzista numai brocoli, morcovi,conopida,gulii,cartofi[prajiti daca se poate]

editez ca uitasem ceva...referitor la mancatul la lumina lumanarii...facem si asta...daca trece prea mult timp fara,imi reproseaza ca m-a parasit "spiritul romantic"
se vede ca l-am crescut mai mult singura

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

ha-ha-ha, ieri Ela m-a rugat sa-i fac breton (ma bate la cap de cateva saptamani bune) si eu am zis oke si m-am apucat sa-i fac breton, dupa ce a vazut ca i se onduleaza si nu-i sta deloc bine (si i-am explicat de 100 de ori) mi-a reprosat: "si de ce imi fac orice capriciu?!", acum am rugat-o sa ma scoata afara cu carutul si si-a pus o bandana in cap...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

tanam ....
prima zi de diversificare .. suc de morcov la robot cateva lingurite zdravene...knd luam lingurita,manca bavetica i-a placut enorm,nu s-a strambat deloc..o sa pun si poze
si aseara a mancat 210 Lp cu cereale si s-a mai trezit la 7
ieri i-am pus putin pepene galben pe guritza
aa si i-am luat caise si piersici romanesti sa ii dau zilele astea si emre de la real (polonia) dar ca cele romanesti gaunoase ... etc ... sper sa ajung azi al tara sa iau bio

la multe lunite puilor de ieri si azi

danyelana la multi ani fericiti impreuna de akm inainte
miremia felicitari pt amr
cristies si eu tot de la milupa i-am luat cereale,dar momentan i-am dat doar in LP ... mie nestle nu-mi inspira incredere delc,deoarece produc mai multe chestii,nu doar de bebei
roxy si eu sunt de parere k i-ai introdus prea multe odata,sper sa nu te superi
lorex multam de cap 100 ,zici k tati e nerabdator sa pape fata
kachi
cris.d ... zici k a ajuns pe parchet... ...orikm buna ideea sa o lasi jos direct
cristies...nu va mai ajunge o aleza....pune pe tot patul ...
nu prea am mai retinut multe din cap trecut...alea cateva pag,pe care le-am avut de recuperat

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

sa zic si buna ziua k....
si sa aveti o duminica frumoasa

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Neata!!!!

La multi ani fericiti impreuna Danyelana (si merci de tratatie)

LML sarbatoritilor zilei!

Noi plecam din nou la DM. Va anunt ca piersica cu avocado si cu orez cu vanilie a fost buna. . Mi s-a parut ca ar mai fi vrut dar l-am lasat cu atat deocamdata.

Decenuela, spor la bagaje si drum bun!

Mamidepuiuti ce lupte seculare... dar cu spiritul romantic esti cea mai tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Cris.d - laudai tu un scaun de masa de la kika mai demult. Ma cam bate gandul sa ii iau unul din ala. Ziceai ca e vreo 40 Ron? Scaunul care l-am folosit la Andreea e pe la finutza mea dar parca nu l-as mai lua ca ocupa f mult loc si mi-e ca mai mult ma incurc de el.
Tu ai inceput sa il folosesti p-asta sau il iei doar in deplasare?

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Danyelana - LA MULTI ANI!!
Sper ca sarbatoriti frumos mai pe seara ...

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput