Burlacul - Catalin Botezatu
Raspunsuri - Pagina 6
absoluta spune:
I-a facut-o Bianca. La sf cand s-a ridicat sa plece si i-a dat cheia a zis mai incet asa ...."oricum e amanetata".... =))
bobocel_07 spune:
Si eu am vazut cateva emisiuni si mi s-a parut ca acolo e vorba doar de un scenariu, totul este regizat.Si mi s-a parut foarte nasola scena in care Botezatu se saruta cu fata aia in apa.Bleaaaah
alexia_07
cllaudia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marutzu bueeeiiiii fetele stati sa va zik si yo ceva. scuze ca m am ambalat asa la emisiunea lui ernest a fost odata prins un coleg de svc al fostului meu prieten, fetelor cel putin emisiunea aia a fo pe bune ca cei doi kiar s au despartit pt ca el umbla cu alta...nu stiu ce sa cred acum poate ca unele erau regizate... asta cu bote cam pare regizata si nu prea cred ca ramane cu fo una.. |
Off topic dar am si eu ceva de zis despre Tradati in Dragoste. Pe la inceputurile emisiunii a fost un caz cu un vecin din cartier a carui sotie l-a chemat pe Ernest ca sa-l urmareasca. Nu numai ca filmarile s-au desfasurat prin fata blocului in care locuiau cei 2, dar si despartirea a fost tot pe bune, el ramanand cu amanta iar sotia cu copilul. Intre timp au divortat. Deci acel caz a fost pe bune, dar a fost printre primele editii ale emisiunii. Banuiesc ca pe parcurs au decis sa regizeze totul...
Cat despre Bote... pare sa fie regizat, in sensul ca nu va ramane sau va avea vreo relatie cu vreuna din concurente. Dar gesturile si comportamentul fetelor imi par de multe ori reale, spontane. Si urmaresc emisiunea, pe mine una m-a prins.
bobocel_07 spune:
Iar despre faptul ca la fiecare intanlire pe care le-o da concurentelor le saruta si le pipaie de parca ar cumpara ceva din piata si vrea sa guste putin sa vada daca e bun nu am o parere deloc buna.
crinuta spune:
Ati observat cand a venit Bianca in acel episod ca Botezatu nu o putea privi in ochi? Se uita in toate partile, mai putin in ochii ei..., hm....
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2894&Itemid=419" target="_blank">Monseniorul Vladimir Ghica
petra spune:
Ma enerveaza cum se comparta cu Roxana Robotin ! Insasi ideea de a o striga pe numele de familie m-i se pare o badaranie din partea lui. Se vede ca ii place de urata aia de Mihaela, care nu inspira decat meseria pe care a insunuat-o Melania.
Eu una nu-l vad pe Bote cu nici una din fetele astea! Se lupta degeaba !
Dar sa vedem macar pe care o alege.Macar frumoasa sa fie !
crinuta spune:
citat din mesajul lui petra Ma enerveaza cum se comparta cu Roxana Robotin ! Insasi ideea de a o striga pe numele de familie m-i se pare o badaranie din partea lui. Se vede ca ii place de urata aia de Mihaela, care nu inspira decat meseria pe care a insunuat-o Melania. Eu una nu-l vad pe Bote cu nici una din fetele astea! Se lupta degeaba ! Dar sa vedem macar pe care o alege.Macar frumoasa sa fie ! La toti numai bine! |
Corect. E clar ca o va alege pe Mihaela, e mai mult decat evident.
Mie imi pare rau de Roxi, e cea mai frumoasa dintre ele.
Intr-adevar, cu Roxana se poarta nasol, nu a suportat ideea ca nu s-a "batut"pt el, ca a dorit sa fie cucerita. Pai normal domnule Bote, e si firesc, o femeie trebuie sa fie cucerita, nu sa cucereasca, iar daca asta inseamna fita, atunci no comment.
Ce vroia frate? Sa se bata pt el? Dar cine se crede, zau asa?
Mi se pare un pic umilitor pt femei show-ul asta. Parca ar fi el vreun rege si toate trebuie sa ii intre in gratii. Extraordinar.
Crinuta si minunea ei
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2894&Itemid=419" target="_blank">Monseniorul Vladimir Ghica
asi spune:
Roxana Robotin s-a dus la concursul/show-ul ala nu ca sa fie cucerita ci ca sa cucereasca, asta era regula principala a jocului.Eu cred ca a jucat bine rolul de mironosita insa nu s-a potrivit in situatia asta.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
crinuta spune:
citat din mesajul lui asi Roxana Robotin s-a dus la concursul/show-ul ala nu ca sa fie cucerita ci ca sa cucereasca, asta era regula principala a jocului.Eu cred ca a jucat bine rolul de mironosita insa nu s-a potrivit in situatia asta. Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra. |
Poti cuceri un barbat si fara sa i te arunci in brate, fara sa te dai in spectacol.
Crinuta si minunea ei
asi spune:
Asa e Crinuta , ai mare dreptate.Show-ul asta a fost conceput nu pentru a cuceri un barbat cu eleganta ci cu vulgaritate ca doar asta vinde cel mai bine.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.