Burlacul - Catalin Botezatu

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marutzu spune:

nu s a culcat cu blonda ...eu cred ca face totul pt show...desi unele fete parca au pus ceva suflet. nu cred ca va ramane cu cineva din asa zisul concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopuscasu spune:

Am vazut si eu ultima emisune si cateva secvente din penultima.

Ce NU am inteles: cum naiba se poate pupa Bote cu toate candidatele la rand si cum pot ele "sa lupte" toate la gramada pt atentia lui?
Unele domnite mi se par urate( Iepuras si proasta si urata) si gata sa se ofere pe tava( sau pe plaja) ca blonda aia cu mese, Mihaela parca...
Aia nu o avea si ea parinti oare?? O dezbraca Bote pe plaja si au aratat si imagini explicite( un pic blurate) cum el ii saruta sanii...hmmm....

Mie mi-a placut tipa ( nush cum se numeste) cu care s-a plimbat printre nuferi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

hmm, voi nu v-ati lamurit inca asupra faptului ca totul se desfasoara pe baza unui scenariu ?!? ca filmarile sunt aranjate, repetate ? si ca protagonistele probabil primesc si ceva banuti/cadouri/mici atentii de la sponsori, pe langa excursiile si distractia de care au parte? de exemplu, cum stiu zuzele alea sa se aseze pe plaja, una langa alta, la fix sa incapa in cadru ? sau cum se aseaza ele pe marginea barcii cu motor, astfel incat cameramanul sa prinda toate fazele, si sa apara toata lumea in cadru ? aveti impresia ca sunt spontane ? oh, si ce reclama mascata, cu plasare de produse, pentru Orbit si parfumul lui Bote...

o dovada ? in zilele petrecute in Delta Dunarii, Bote a luat cina impreunca cu tipa brunetica, cea care sustinea ca va fi o mama exemplara, etc.
in timp ce ei doi se vrajeau, celelalte fete i-au trimis o invitatie la o petrecere organizata "spontan"
invitatia i-a fost adusa lui Bote intr-un mic carnetel, identic cu cele in care ti se pune nota de plata de la restaurant
ei bine, ce facea Bote cand i-a fost adusa invitatia ? impreuna cu un tip din echipa de filmari, se uitau pe niste hartii format A4, prinse intre ele, taaare mult semanau a scenariu...bote isi stergea de zor fruntea transpirata, ca deh, isi pusese o gecuta rosie si cred ca murea de cald sub lumina reflectoarelor...

nu tineti minte ca si "tradati in dragoste" - emisiunea lui Ernest -sustinea ca totul e real, si in final a recunoscut ca sunt filmari regizate, bazate pe intamplari reale ? la fel se intampla si cu alte emisiuni gen "fata lui tata", "sa te prezint parintilor", etc. e suficient sa te uiti cateva minute si iti dai seama imediat ca totul e regizat...

din pacate, in ultima perioada, Bote (si nu numai el, desigur) a devenit "jenibil" in incercarea de a tine prima pagina a ziarelor de scandal, doar-doar o mai iesi in evidenta si cu altceva decat colectiile de chiloti/costume de baie...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopuscasu spune:

Mda, ai dreptate, acu inteleg ca este un show si alea pt bani fac pe prostituatele inamorate de zeul fertilitatii, Bote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

mi se pare numai mie, sau participantele sunt cam uratele la fata ? o fi de vina filmarea, insa mi se pare ca toate au nasul prea mare, sincer; la corp arata bine cam toate, insa la fata/trasaturi...hmm...

vorba sotului meu "unde le-or fi gasit pe nasoasele astea, altele mai frumoase n-au gasit ?!?"

chiar m-am amuzat un pic, una dintre ele, cea mai rautacioasa (care a fost si eliminata, parca) spunea despre blonda Mihaela ca seamana cu un travestit...adevarul e ca, daca te uiti cu atentie la ea, observi ca are gatul foarte puternic/proeminent, si prea accentuate ridurile de expresie din jurul nasului/gurii, are trasaturile putin "masculinizate", si le accentueaza in mod nefericit prin acele sepcute sport pe care le poarta...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Sunt curioasa ce va mai fi astazi...apare Bianca...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulis spune:

[bibe .BUNA SUNT IULIANA SUNT NOUA DAR NICI EU NU-L VAD PE CATALIN CU VREUNA DIN FETE,POATE CU HANDBALISTA

Mergi la inceput

bueeeiiiii fetele stati sa va zik si yo ceva. scuze ca m am ambalat asa la emisiunea lui ernest a fost odata prins un coleg de svc al fostului meu prieten, fetelor cel putin emisiunea aia a fo pe bune ca cei doi kiar s au despartit pt ca el umbla cu alta...nu stiu ce sa cred acum poate ca unele erau regizate... asta cu bote cam pare regizata si nu prea cred ca ramane cu fo una..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ati vazut-o pe Bianca? Sa fi fost pe bune surpriza, chiar sa nu fi stiut el despre venirea ei? Mmm, cam trasa de par faza cu adusul cheii inapoi si tremuratul mainilor plus discursul ei cu fiecare fata isi doreste sa fie Bianca Dragusanu (yeah right).

Ah si ce-a mai zis el, ca o sa se casatoreasca ccc cu una dintre ele...ma lasi??!!

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

nu cred ca a fo pe bune cu bianca ...kk maka toata lumea vrea sa fie ca bianca. poate sa fie in locul ei cand rea iubita lui...dar oricum pervers burlacul ... s ar cam lovari cu toate da ce sa faca ? trebe sa aleaga numa una da nu cred ca de sotie... sa aleaga asa de dragul showului...

Mergi la inceput