Burlacul - Catalin Botezatu
Raspunsuri - Pagina 4
marutzu spune:
lasa mei ca sunt mai bune firimiturile, de la o prajitura intreaga ti se poate apleca... raspunsul asta l as fi dat eu desi nu m as lupta never pt un barbat mi se pare ciudat ...
blackgirl0 spune:
Super tare! Go Andrada!
P.S, Eu cred ca echipa de filmare este preponderent masculina. Ce-ar fi daca Bote ar ramane cu totul cu buza umflata si cu... vesnica lui blonda, Bianca?!
marutzu spune:
da dar bianca vrea cu printul cristea ala de zice doar "mama tata papa" nu am zis o eu a zis o cornel dinu..
theo_2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Super tare! Go Andrada! P.S, Eu cred ca echipa de filmare este preponderent masculina. Ce-ar fi daca Bote ar ramane cu totul cu buza umflata si cu... vesnica lui blonda, Bianca?! Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
ar fi interesant!
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
kores spune:
Sunt 2 ipoteze:
-intr-adevar Bote asta sa faca parte din acest show doar de dragul de a-si mai face publicitate si nu-i pasa de niciuna dintre fetele astea
- 2-ipoteza care pare din ce in ce mai verosimila din pacate: omului asta care prin natura meseriei este stilat si cu bun gut, ii plac intr-adevar tzoapele, tarancile astea complet dezgustatoare din emisiune; e trist cand vezi la tv cum a ajuns la rang de emisiune cum povestesc 2 tzoape de alte doua cu care una din astea s-a batut?!, muscat?!, impins....e oribil, biata noastra Romanie, de-aia multi il regreta pe dictator ca macar ala ne baga cultura cu sila pe gat: vezi muzicianul Sava, piese de teatru, muzica simfonica, dar deh era plictistor; mai bine acum numai cu tzatzisme la tv, x se injura cu y, z flirteaza cu x, etc....
Mai mult Botezatu asta, de care si eu aveam o parere mult mai buna, insista in ultimul timp sa-si dea arama pe fatza...tot aseara l-am mai vazut si in emisiune "Serviti, va rog" unde este in echipa cu Lorette, Morosanu si printesa Briana...Botezatu care totusi are pretentia ca stia sa se poarte cu femeile, a izbucnit intr-un acces nervos, desi se stia si filmat... la adresa negresei Lorette: "dupa ce ca esti neagra mai esti si proasta".................
El nu e deloc un stilat, e un frustrat, un orgolios si un infumurat, are niste texte, e adevarat vorbeste bine, si isi creaza prin vorbe in intreviuri un caracter perfect, de om sensibil, inocent, neinteles, dar....uitati-va la tot ce e emisiune intercativa....veti fi dezamagite de acest gigolo
petra spune:
Ultima emisiune a Burlacului mie m-i s-a parut trasa de par rau de tot !
Tipa care a fost eliminata pentru ca si-a gasit un alt iubit era cam nesuferita, ea era capul rautatilor la a face opinie separata fata de celelalte si tot ea a jignit-o foarte urat pe o alta fara cand a pomenit ca daca parintii respectivei foloseau prezervativ nu mai era aia acolo pe capul lor !
Sa fim seriosi, asa ceva este de mahala, de maidan! Bine a facut Bote ca a eliminat-o atata timp cat ea si-a gasit pe altul. DE ce sa elimine o alta concurenta cand ea juca in doua parti??
Intrebarea mea este cum a ramas cu Carla(profesoara de franceza)?? A fost eliminata sau nu ?
theo_2004 spune:
petra, reactia lui Bote si caracterizarea ce a fact-o a fost aiurea: neobrazata (nu pt atitudinea vis-a-vis de alta concurenta ci pt ca s-a indragostit de altcineva ), ca cine nu ajunge la prajitura se multumeste cu firimituri si ... genul acesta de comentarii...
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
crinuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabidaniela da botezatu s-a culcat cu mihaela (blonda de 29 de ani) sau mi s-a parut mie? Legea compensatiei echivalente, exact ca si legea lui Newton in fizica, este precisa, implacabila si imuabila |
N-a fost clar pana unde au mers..., dar ce ma intriga este faptul ca pana acum a mai criticat-o, chiar a spus ca l-a enervat in diverse faze, iar acum e lesinat dupa ea, desi frumoasa nu e, altceva in afara de "mai vreau, mai vreau" nu vad. Dezamagitor show.
Imi pare rau ca a iesit Carla, intr-adevar nu ii facea el fatza dpdv intelectual, dar pt ea ma bucur, pt ca merita ceva mult mai bun.
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2894&Itemid=419" target="_blank">Monseniorul Vladimir Ghica