Burlacul - Catalin Botezatu
Raspunsuri - Pagina 3
theo_2004 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Deus
theo_2004- ai ras tare cand ai dat un raspuns asa delicat? sau a fost o zi pierduta? devii ceea ce practici www.de-azi.ro http://oscarfriends.wordpress.com/ "Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney |
ghici !
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
petra spune:
Bravo fetelor ! foarte interesante postari despre C.Botezatu! MAi ales ultimile postari !
Motanik, nu stiu daca americanii au inventat emisiunea sau platesc copyrightul, eu stiu cam vazut aici o prima emisiune si dupa terminarea showlui am mai vazut stiri despre acel cuplu, despre care se spunea ca s-au casatorit pe bune dupa aia si sunt impreuna. Dupa aceea nu a mai prezentat interes showul pentru ca se rasuflase un pic.A fost la un moment dat si in varianta feminina iar acum a si disparut .
Acuma cu burlacul de Bote, totul este imprevizibil. Nu-l vad pe asta insurat si la casa lui cu 2 copii de mana!
Cu adrevarat sunt unele pe acolo care sunt pe dinafara rau de tot. Nici macar fete banale nu le pot numi, pentru ca nu sunt frumoase, nici inteligente si nici originale macar.
Ca divertisment emisiunea este OK si mult mai buna decat o portie buna de manelisti! (showrile cu manelisti sunt 100% originale din Romanica noastra )
blackgirl0 spune:
La ce mai participa la emisiune daca....?
http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/bianca-si-botezatu-nu-s-au-mai-putut-abtine-au-facut-sex-in-camera-lui-de-hotel-114392.html
Allure spune:
petra, eu nu-i vad pe americani sa copie de la alte televiziuni
prima emisiune "The Bachelor" am vazut-o pe un canal american acum multi ani...cred ca vreo 7, dupa care la nu stiu cit timp a urmat "The Bachelorette"...a fost o pauza dar seria emisiunilor a fost reluata puternic, chiar recent s-a incheiat unul...n-am urmarit, doar ce auzeam in jurul meu fetele comentind cu patos despre alegerile "lui"
nu-mi plac emisiunile gen "reality show" ...nu e nimic "real" acolo.
EDIT: am gasit "istoria" shoului...am avut dreptate, e american, a debutat acum 8 ani, cu un tip care e actor, printre altele : http://en.wikipedia.org/wiki/The_Bachelor_%28TV_series%29
pe cea "aleasa" a tinut-o citeva luni in sah dupa care "Pa!"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Allure spune:
ce nasol arata Botezatu in costum de baie...
nu pricep fascinatia femeilor pt el...dar, na! fiecare cu gusturile ei...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Candy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 La ce mai participa la emisiune daca....? http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/bianca-si-botezatu-nu-s-au-mai-putut-abtine-au-facut-sex-in-camera-lui-de-hotel-114392.html |
Bote, pentru audienta sau pur si simplu ca divertisment, cred ca in sinea lui se amuza teribil pe seama fetelor... Iar concurentele, macar sunt plimbate prin Europa si rasfatate pe banii altora... Daca tot e criza, de ce sa nu-ti asiguri macar o vacanta gratis? Prima oprire a fost in Antalya, intr-un resort de cinci stele, am inteles ca vor fi plimbate prin toata Europa.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
petra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Allure petra, eu nu-i vad pe americani sa copie de la alte televiziuni prima emisiune "The Bachelor" am vazut-o pe un canal american acum multi ani...cred ca vreo 7, dupa care la nu stiu cit timp a urmat "The Bachelorette"...a fost o pauza dar seria emisiunilor a fost reluata puternic, chiar recent s-a incheiat unul...n-am urmarit, doar ce auzeam in jurul meu fetele comentind cu patos despre alegerile "lui" nu-mi plac emisiunile gen "reality show" ...nu e nimic "real" acolo. EDIT: am gasit "istoria" shoului...am avut dreptate, e american, a debutat acum 8 ani, cu un tip care e actor, printre altele : http://en.wikipedia.org/wiki/The_Bachelor_%28TV_series%29 pe cea "aleasa" a tinut-o citeva luni in sah dupa care "Pa!" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean. True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. |
Da cam acum 8 ani in urma a fost premiera acestui show. Atunci era mult mai urmarit. Nu stiu pe ce program este la voi dar aici cert este ca au inceput difuzarea la ora de mare audienta si acum a ajuns sa fie la o ora cand nu se uita nimeni la Tv. Posibil este ca sa fie dat show-ul pe alt canal decat cel de inceput si aia normal ca-i fac reclama cum ca acest show revine in forta. Parerea mea este ca a avut viata destul de scurta pentru ca s-a rasuflat repede.
Ca-l comentam aici pe Bote- are el sarmul lui dar este totusi un barbat care a trait foarte intens pana la 44 de ani cati are acum.Cand este filmat de aproape i se vad ridurile binisor. Are ochi frumosi si zambeste frumos. Ce este a lui, este si gata !
theo_2004 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Candy
Bote, pentru audienta sau pur si simplu ca divertisment, cred ca in sinea lui se amuza teribil pe seama fetelor... Iar concurentele, macar sunt plimbate prin Europa si rasfatate pe banii altora... Daca tot e criza, de ce sa nu-ti asiguri macar o vacanta gratis? Prima oprire a fost in Antalya, intr-un resort de cinci stele, am inteles ca vor fi plimbate prin toata Europa. God, if I can't have what I want, let me want what I have. |
Nu cred ca s-a amuzat prea tare in emisiunea difuzata aseara. Pt ca o fata a avut "neobrazarea" - ca sa nu foloseasca cuvinte vulgare- sa se indragosteasca de altcineva, si sentimentele sa-i fie impartasite, reactia lui a fost grosolana. I-a jignit pe protagonistii idilei si, desi a zis ca nu vrea sa comenteze, a comentat urat.
mami de theo
ipearina spune:
A fost de toata jena si de tot rahatul in emisiunea de aseara, cand a zis despre cea care s-a indragostit de regizor ca: "cine nu ajunge la prajitura, culege firimiturile", plus gesturile aferente de mare scula-pe-bascula.
theo_2004 spune:
orgoliul lui a fost ffff zguduit!
mami de theo