Burlacul - Catalin Botezatu
Raspunsuri - Pagina 2
Karis spune:
Imi place emisiunea dar cred ca niciuna nu se ridica la pretentiile lui Bote. Si mai cred ca Bote e genul de barbat menit sa fie toata viata un burlac.
Christie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luxe Imi spuneti si mie pe ce canal e si in ce zi ????? sunt curioasa!! mersic !!! www.flickr.com/photos/9734044@N08/" target="_blank">Jessica lui mami |
Antena 1, joi la 20.30
theo_2004 spune:
citat din mesajul lui Allure Phah! Si pe "The Bachelor" l-au copiat romanii?? Ma intreb daca vreodata televiziunile romanesti vor fi in stare sa vina cu ceva original, necopiat de la americani... |
este o emisiune format international, nu o copiaza nimeni, se cumpara. mai sunt / au mai fost asemenea emisiuni pe posturile tv romanesti si pe multe altele din europa!
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
ad_rianna spune:
citat din mesajul lui Allure Phah! Si pe "The Bachelor" l-au copiat romanii?? Ma intreb daca vreodata televiziunile romanesti vor fi in stare sa vina cu ceva original, necopiat de la americani... Si nu inteleg care o fi fascinatia oamenilor cu Botezatu asta...nici macar nu e vrun barbat feroce ca aia din pozele puse de danat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean. True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. |
extrordinara remarca!
sunt formate de emisiuni cumparate si nu "copiate de la americani"
Allure spune:
ar fi si culmea sa nu plateasca! de "COPYright" ati auzit?
ideea era de lipsa de originalitate...romanii nu pot crea un show original, ei trebuie vesnic sa imprumute
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
blackpanterro spune:
Multe din tarile europene fac acelasi lucru. Aici nu se vrea originalitate ci bani. Daca show-ul prinde la public intr-o tara va fi imprumutat si in alte tari din dorinta de a face bani.
Pe unde am umblat in lume nu am mai vazut demult ceva original, cam tot aceleasi emisiuni peste tot dar cu alte nume.
Adriana 32+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
theo_2004 spune:
citat din mesajul lui Allure ar fi si culmea sa nu plateasca! de "COPYright" ati auzit? ideea era de lipsa de originalitate...romanii nu pot crea un show original, ei trebuie vesnic sa imprumute ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean. True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. |
desteapta esti TU in tari straine!!! s-a auzit draguta si pe aceste meleaguri mioritice despre drepturile de autor ... dar istetimea unora se ascute in Canada, nu-i asa? in minunata tara ce te-a adoptat nu sunt emisiuni in format international?
si mai studiaza emisiunile romanesti: vei fi surprinsa sa constati cel putin un show original! sapa inainte sa acuzi!
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
Allure spune:
Blackpanterro, din pacate asa este... Romanii de ce ar face exceptie?
theo_2004, am subliniat "copyright" sa se vada ca nu e nici o diferenta intre "a cumpara" si "copia"...decit de termeni, ideea era aceeasi.
si vezi ca ai un ton/vocabular neadecvat, ca sa zic asa...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Deus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui theo_2004
desteapta esti TU in tari straine!!! s-a auzit draguta si pe aceste meleaguri mioritice despre drepturile de autor ... dar istetimea unora se ascute in Canada, nu-i asa? in minunata tara ce te-a adoptat nu sunt emisiuni in format international? si mai studiaza emisiunile romanesti: vei fi surprinsa sa constati cel putin un show original! sapa inainte sa acuzi! mami de theo "o zi in care nu ai ras este o zi pierduta" |
theo_2004- ai ras tare cand ai dat un raspuns asa delicat? sau a fost o zi pierduta?
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney