Burlacul - Catalin Botezatu

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Roxi era cea mai frumusica dar din pacate si un pic mai...netrecuta prin viata.
Cred ca Mihaela e aleasa.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marutzu spune:

burlacul nostru e obisnuit prbl sa fie alergat de femei...mie una sincer nu imi place mihaela. nu imi place fizic cum spune bote fizicul este cel care primeaza la ineput,prima impresie...ce naiba o fi vazut la ea?!si cum si o fi dat el seama ca mihaela il iubeste? si la sfarsit sa zicem ca o alege, ce se intampla? o ia de nevasta si o duce acasa? sau alege de dragul showlui?hmmm ciudat , cred ca e o emisiune fake...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Nu cred ca o va alege pe Mihaela.Botezatu e in toate felurile dar nu e prost si in plus are sfatuitori buni.Alegand-o pe Mihaela si-ar cam sifona imaginea , iar ea a ramas in show datorita faptului ca a facut spectacol.Fara ea nu mai erau intrigi si picanterii si de asta a ramas.
Oricum daca o va alege va dezamagi si-si va sifona imaginea de om cu gusturi bune la femei ,iar daca va pierde Mihaela va face un "spectacol" pe cinste.Eu ii dau credit lui Botezatu si cred ca o va alege pe Violeta.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Probabil ca Roxana Robotin a mizat pe a fi o provocare pentru Catalin, comparativ cu toate celelalte fete care se faceau pres in fata lui.Dar, ca dovada ca nu a fost decit o emisiune estivala, nicidecum un show nascut din dorinta lui C.B. de a-si cunoaste jumatatea, designerul nu s-a aratat interesat sa cucereasca el.

Mihaela parca e un .Serios, puneti-i un nas rosu si 2 buline rosii in obraji (imaginare) si inchipuiti-va rezultatul.

Theiuta

Mami si Nicolas

"Te iubesc asa de mult...de parca s-ar atinge doua inimi" - Nicolas, 6 ani si 4 luni

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marutzu spune:

uhhhhh......... teiuta nici mie nu imi place mihaela hahahahahahah kiar claunel pare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Eu as prefera sa o aleaga pe Violeta!Nici aia nu-i rupta din soare dar decat Mihaela aia .... este mult mai fina .

PS. nu am fost fan R.Robotin, dar mie m-i se pare ca Bote a fost total badaran cand ii facea observatie ca nu mai este era cand o femeie astepta sa fie cucerita, in asa maniera incat Roxana a lasat privirea in jos si Bote se ratoia si mai tare !Asta nu -i stofa de domn si de barbat care este atent cu femeile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

in ceea ce ma priveste, botezatu si-a sifonat imaginea de barbat cu gusturi bune la femei de cand a avut relatia cu bianca. asa ca poate sa aleaga pe oricine ca doar tot un show este
sincera sa fiu, eu cred ca totul este aranjat, adica se joaca niste roluri. parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Wow, nu ma asteptam sa o aleaga pe Violeta. Ce surpriza placuta!

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2894&Itemid=419" target="_blank">Monseniorul Vladimir Ghica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

M-a surprins alegerea. Pana la urma a avut dreptate Asi, Botezatu a facut alegerea cea mai buna pt imaginea lui.
Am citit ca el chiar isi doreste o realtie cu Violeta, dar ca indiferent daca va exista sau nu, el o va sprijini in tot ce doreste ea sa faca, respectiv televiziune.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Daca vorbim de Botezatu mi se pare cel mai elegant barbat din showbizz. Si stilat si finut. Mie mi se pare ca nu ar fi fost aranjata emisiunea, dar e cam mare diferenta intre cei doi: Violeta-25, el-43. Dar daca se plac... who care's?

Mergi la inceput