Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor cu tigarile, am citit in cartea mea de sarcina ca cica decat o mama stressata la culme ca nu poate fuma, mai bine fumati insa sa va limitati musai la sub 5 tigari pe zi, sau chiar sub 3. Oricum ideal e sa va lasati, insa daca nu puteti si nu puteti...

Abramburika super, inca un cuculet! Asta e cea mai mare frica a mea, varicela , ca eu n-am facut, deci daca Doamne fereste face Patrick as putea sa iau si eu. Pediatrul lui m-a innebunit sa fac vaccin de cand a aflat ca vrem bebe2, am fost sa-mi fac vaccinul insa mi-au zis ca nu garanteaza ca n-are efect asupra laptelui, sa vin dupa ce termin alaptatul. Cum alaptatul l-am terminat in aprilie si in mai am ramas insarcinata... n-am mai apucat sa fac vaccin. Sper sa nu-l apuce pe micul meu varicela ca el strange de obicei toti virusii care-i intalneste, unul nu lasa deoparte.

Vorbiti de mancaruri, azi e ziua mea de facut mancare, fac obisnuitul bors de fasole pentru fiu-meu ca numai asta mananca si niste ardei umpluti, mai de post asa, cu ciuperci si multe legume si orez, caci carnea nici sa n-o vad in fata ochilor.
Mai fac o pizza, tot pentru mofturosul meu, si niste paste cu piept de pui, conopida si sos de cascaval. Mai am niste vinete pe care vreau sa le fac cu cartofi la cuptor insa nu stiu daca mai apuc.

Al meu sot face multe, curatenie numai el, cumparaturi, mai spala si rufe din cand in cand. De calcat am scapat ca am masina de uscat si le scoate ca si cum ar fi calcate (camasile lui oricum le duce la curatantoria de la servici, are costum special si isi poate duce acolo hainele, le aduce ca din cutie). De spalat vase scap usor cu masina de spalat vase. Eu fac numai mancare, bucataria e atributia mea principala.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Cum o fi si pofta de tigari... una mica puteti baga sigur... pai pina la lege, nu eram toate fumatoare pasive?
In plus, matusa mea, care are patru copii, mari, deh, verisorii mei, ingineri acum, a fumat ca un serpoi cu toti patru. Nu mi-o amintesc altfel decit cu doi copii in brate, unul in burta, in casa un fum de mureai si ea cu tigarea-n botic. Acum, fumul e si mai mare, sunt sase serpoi fumatori! Eu fumez pasiv minimum 3 tigari cind sunt pe la ei in vizita...

ABRAMBURIKA, Domane-ajuta!

Cit priveste calcatul rufelor...ha, ha, au devenit istorie! Sotul meu le ia asa, mototolite, direct de pe sirma, sa mor, el nu calca, nu cred ca stie nici unde tinem fierul. Trage putin de ele, le intinde pe burta si gata! El nu face nimic, nimic in casa, decit bucatareste! Cind are timp sau e obligat sa-si hraneasca fata. Dar bucatareste muuult mai bine decit mine, e pasionat! Asa ca daca intilniti un barbat cu hainele necalcate, care se da cu spirt in loc de aftershave (ma termina parfumurile! Vomit de mor!) si cu talc de bebelusi in loc de deodorant, el e!

Va pup,
Gabi, Ioana si miminel de 10s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

simona,ai toata sustinerea mea cand te hotarasti.stiu ca nu e usor asa singura.pe mine nu prea ma intelege nimeni,sunt singura fumatoare in casa.

11+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Simo si Ana si retul burticilor hai sa va povestesc cea mai tare pofta pe care am putut sa o am pana acu. POfta care a ramas in cui. Eu nu am fumat niciodata in viata mea, nu am pus tigara in gura nici in joaca. Habar nu am ce gust sau aroma are.Intr-o seara stand la tv ce imi vine in cap, ce ar fi sa fumez o tigara. Faza misto a fost k m-am gandit vreo 2 min la tigara si apoi m-am trezit asa k din transa si mi-am dat seama k ce vreau eu si m-am linistit.

Laura

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabivalceanu
Asa ca daca intilniti un barbat cu hainele necalcate, care se da cu spirt in loc de aftershave (ma termina parfumurile! Vomit de mor!) si cu talc de bebelusi in loc de deodorant, el e!

Va pup,

Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabivalceanu

Cum o fi si pofta de tigari... una mica puteti baga sigur... pai pina la lege, nu eram toate fumatoare pasive?
In plus, matusa mea, care are patru copii, mari, deh, verisorii mei, ingineri acum, a fumat ca un serpoi cu toti patru. Nu mi-o amintesc altfel decit cu doi copii in brate, unul in burta, in casa un fum de mureai si ea cu tigarea-n botic. Acum, fumul e si mai mare, sunt sase serpoi fumatori! Eu fumez pasiv minimum 3 tigari cind sunt pe la ei in vizita...

ABRAMBURIKA, Domane-ajuta!

Cit priveste calcatul rufelor...ha, ha, au devenit istorie! Sotul meu le ia asa, mototolite, direct de pe sirma, sa mor, el nu calca, nu cred ca stie nici unde tinem fierul. Trage putin de ele, le intinde pe burta si gata! El nu face nimic, nimic in casa, decit bucatareste! Cind are timp sau e obligat sa-si hraneasca fata. Dar bucatareste muuult mai bine decit mine, e pasionat! Asa ca daca intilniti un barbat cu hainele necalcate, care se da cu spirt in loc de aftershave (ma termina parfumurile! Vomit de mor!) si cu talc de bebelusi in loc de deodorant, el e!

Va pup,

esti criminala

Simo 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Mama mea a fumat cu mine insarcinata, toata sarcina. Si acum fumeaza aproape 2 pachete pe zi. Asta e mirosul copilariei mele, cand simt miros de tigara ma simt in siguranta, simt ca e mama aproape Si la noi in casa mereu s-a taiat fumul cu cutitul. Si eu am fumat mult si bine, de la 15 ani la 25. Aici m-am lasat ca n-am rezistat la -30 de grade iarna afara cu tigara in gura. Dar mereu ma tenteaza. Am mai recidivat din cand in cand (pe ascuns), pana cand am ramas insarcinata cu Patrick, de atunci gata.
Inutil sa va zic ca ma tenteaza si-acuma si am si nopti cand ma visez fumand.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

dolores - eu am facut varicela, deci eram imuna. Pe mine m-a incurcat cu plecarea in Ro, ca asa ... e o boala normala, pe care trebuie sa o faca pana la urma. Daca nu o facea acum, mi-o culegea de la gradinita, cel mai probabil. Insa a trecut. Da, stiu ca e periculoasa pt. gravide. Nu te mai gandi si tu, poate nu o sa o capeti chiar acum ...

raluca - multumesc pt. complimente.

gabi - eu nu-s fumatoare, deci nu stiu cum e cu poftele astea. Da' poftesc eu altele ... in special dulciuri. Si la prima sarcina abia in ultima luna am inceput sa mananc dulciuri. Acum mananc de toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

simona,ai toata sustinerea mea cand te hotarasti.stiu ca nu e usor asa singura.pe mine nu prea ma intelege nimeni,sunt singura fumatoare in casa.

11+

Ana

si la mine e la fel..din neamul sotului nu fumeaza nimeni (si e datamai neamu nene) la mine fumeaza numa mama..da cum o vad o data la 10 ani..nu ma afecteaza
ms mult ..incerc sa le raresc iar apoi poate reusesc sa le las

Simo 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Ma bucur ca v-am inveselit...

Mergi la inceput