Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

gabi,mai bine ca nu stii!

11+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

gabi - ce figura esti cu sotul bucatar-necalcat!!!
Mirosurile tari nu le suport nici eu ... parfumuri si alte astea ... ma apuca greata instant!

Sa ma laud si eu cu omu' meu . Ma ajuta la toate, cand are timp. Da' nu prea are. Insa face de toate, bucatareste, calca, curatenie, cumparaturi ... iar daca e sa fie singur se gospodareste fara probleme, nu face mofturi la mancare (mai mofturoasa sunt eu). Ce mai, sunt o norocoasa . Da' si el, ca ma are .... hahhahaaaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

al meu e cu plata facturilor..na

eu niciodata nu am stat la cozi la banci, sau la institutii..nu suport si nu am rabdare ..el stie toate scadentele..el se ocupa.
daca am declaratii fiscale sau state de salarii tot el le ia si pe ale mele si sta la doua cozi ca sa le depuna..nu ma lasa sa stau in inghesuiala si in picioare(nici inainte sa raman gravi..)
la bucatarie..el curata mereu ceapa,morcovii..legumele ..eu le gasesc curatate si spalate in boluri doar sa ma apuc de papa
stie sa faca si papa..insa nu l-a lasat niciodata..imi place sa il alint si eu, sa le gaseasca gata facute

defecte : cand face baie zici ca a innotat balena la noi in baie..pleaca de la baie si uita sa isi ia si hainele pe el (cand e fata plecata la tara) spre deliciul vecinelor de vizavi..iese si ca un cocos tare mandru de el..mereu incurca sertarul de chiloti cu ala de sosete si invers (dupa ani intregi in care au avut acelas loc)..iar in mobila de bucatarie niciodata nu stie unde naiba sunt farfuriile si unde sunt lingurile ..ia toate sertarele la rand si se fastaceste cand vede ca ma uit la el..aaa..si pana acu 2 ani nu stia sa schimbe o priza..se uita la ea foarte ciudat si nu intelegea de ce dracu in perete sunt 3 fire..dar e un dulce si un sensibil per total

Simo 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ana dc simti nevoia sa fumezi o tigara, fumeaz-o .
stiu p cineva care a fumat toata sarcina la greu. cate 2 pachete din alea tari de iti rupeau plamanii in doua. a fumat pana in mom in care a pus-o p masa sa o opereze k pieduse toata apa si cum si-a revenit din anestezie asta a fost primu lucru care l-a facut.
si bb ebine mersi
eu nu incurajez fumatu. sa nu ma intelegeti gresit.
dar sunt atatia care au fumat la greu, ma gandesc ca o tigara la cateva zile sau o sapt nu dauneaza cum dauneaza cand fumezi pachete pe zi.

Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

pai n-am ralu.si nici nu ma duc sa cumpar.poate doar daca are cineva sa iau si eu,dar incerc sa rezist.stiu si eu pers care au fumat in timpul sarcinii,inclusiv mama,cu amandoi
insa eu n-o fac numai pt bebe,desemenea pt mine.am avut nenumarate incercari si sper ca asta sa fie cu succes.

11+

Ana

Mergi la inceput

Simo ai fost criminala la faza cu priza. zici k e al meu
si cu baia...cand face baie..nu stiu cum face,,k in nici un caz in cada...cred k face pe langa sa nu o murdareasca..habar nu am

dar in rest face curatenie, papaica,cumparaturi, nu am ce sa-i reporsez.
ieri de ex. nu am facut nimic. m-a alintat toata ziua.

Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Alexa, ce dragut ca l-ai simtit pe bebe...cred ca toate asteptam asta cu nerabdare!!!

Numeioana, multumesc! Sanatate pt David!

ca vorbeati despre nunti: si noi mergem la una maine si alta sambata viitoare. Cum zicea si shubulina mai sus, anul nuntii noastre a fost record - tot asa vreo 6-7! Imi amintesc ca am fost la un moment dat la 2 nunti in aceeasi seara (noroc ca erau la restaurante apropiate!). Mie una imi plac nuntile, mai ales ca majoritatea sunt fosti colegi de facultate imprastiati prin toata tara, pe care nu avem alte ocazii sa-i revedem...

_
BB e deja pe drum
Roxana 13+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

ralu...iti dai seama ca al meu trage si perdele la dush..da nu inteleg ce face frate..parca e elefant care arunca apa pe deasupra..cand face el baie nici nu intru..sa nu ma duc de-a dura pe acolo..ca e cu bulbuci..
e si mare omu ..il inteleg..are 1.85m si 86 kg..da totusi
ma gandesc sa ii iau o piscina din aia gonflabila sa o pun pe balcon

Simo 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

bebelu, eu am facut DT pe 28.06 si mi-au zis ca dureaza 2 sapt. Am sunat ieri de curiozitate si era gata (nici nu stiu de cand, poate mai demult...)

_
BB e deja pe drum
Roxana 13+
bebe creste

Mergi la inceput

SImo si al meu cam tot pe acolo e de mare.
asa k stiu.
nici eu nu pot sa-mi imaginez ce face in baie..

Roxx unde ai facut DT?

Raluca va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput