Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

ok ok ok ok
daca-i mai laudati mult ma duc sa-i frig o tigaie-n cap lu asta!
eu cred ca e vina parintilor,mai ales a mamei,care l-a invatat ca face ea tot.s din nefericire inca locuiesc cu noi,asa ca nu merge varianta cu "educa-l"
acum sunt fericita,ca s-au dus sa stea la curte pana pe la toamna

11+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

ok ok ok ok
eu cred ca e vina parintilor,mai ales a mamei,care l-a invatat ca face ea tot.s din nefericire inca locuiesc cu noi,asa ca nu merge varianta cu "educa-l"

11+

Ana

Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

La medical city am facut DT

_
BB e deja pe drum
Roxana 13+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Buuuuna dragele mele burticutze!!!
Ce mult va iubesc eu pe voi!!! Sunt la servici dar nu merge treaba deloc, deloc. Nu am lucrat mai nimic de cand am venit. Pffff, si am atat de mult de lucru.
Asaaa, in alta ordine de idei, am ras de m-am prapadit cand am citit de sotul lui Gabivalceanu, referitor la calcat, la fel e si al meu, ia tricouri d epe uscator pe furis, sa nu il vad, si fuga fuga pleaca la servici, pana sa apuc eu sa spun ceva, daca nu are calcate.Da am ras asa cu pofta, tare dulce a fost Gabi.
Booon, legat de tigari, sa nu ma bateti, dar pana acum nu am pomenit nimic, pt ca am vazut ca nu spune nimeni nimic de tigari, si m-am gandit ca sunt singura fumatoare de la noi de la odisee.Dar se pare ca nu e asa. Eu fumam aproape un pachet pe zi, apoi cand am aflat ca sunt gravidutza m-am limitat la 2-3-4 pe zi.
Acum am citit pana la sfarsit, si nu mai pot de ras, cu sotiorii "balene". Sunteti tari, da tari de tot. Asa m-am mai inveselit si eu pe ziua d eazi. Va multumesc dragele mele.

Happy 11+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Cu tigarile nu stiu ce sa zic..eu am fumat 10 ani - de la 17 la 27 si in ultimul timp fumam foarte mult si tigari tari (rothmans royal, nu mai intra altceva). Am fumat ultima mea tigara pe 30 oct 2009.Am citit si faimoasa carte a lui Allen Carr, nu stiu daca de la asta, nu stiu daca pt ca ne hotarasem sa avem bebe, cert e ca le-am taiat si gata. Nu le-am rarit si nici nu am mai vrut apoi sa fumez niciodata. Frate, chiar ca in cartea aia - nu mi-am imaginat ca e asa de usor sa te lasi de fumat!! Multe luni dup-aia am tot lalait pe la serviciu cu vestita carte, ziceai ca sunt de la martorii lui Iehova sau ca mi-a dat ala bani sa-i fac reclama! Nu stiu ce a contat mai mult acolo in capul meu, cert e ca sunt, pentru totdeauna, NEFUMATOARE!
Acu s-a hotarat si al meu sa le lase (oricum fumeaza saracu doar afara sau pe geam) si ma bucur mult. Dar o va face in ritmul lui, fara sa-l stresez, fara sa i le numar, fara sa-i reprosez eventualele esecuri. Important e ca azi dimineata mi-a spus, in premiera, ca VREA!

Pup fetele, ma duc sa fac papa si revin!

_
BB e deja pe drum
Roxana 13+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Buna fetele, ne-am intors...vad ca sunteti toate bine, slava Domnului!
Azi am fost iara la doctor...m-am intors la fel cum m-am dus...analizele nu le-a putut vedea ca nu mergea computerul, data viitoare va fi in concediu deci o sa fie alt dr, m-a vazut o rezidenta care a dibuit baiaile inimii lu bb si dupa muuuulte incarcari le-am si auzit si care m-a intrebat daca ma simt mai rau sau la fel ca la celelalte sarcini. CUm am spus :"la fel de rau" mi-a raspuns ca "atunci e bine".
Sapt viitoare mai imi ia nus' cat sange si gata cu analizele ca nu-mi place deloc.
Mai am un US pe 13 august.

Citeam intr-o revista ca e recomandat ca pana la 20 de sapt sa iei in greutate 4kg si dupa aia 1/2kg pe saptamana ca sa iasa cu totul 13-14kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Lili,asta e cea mai tare cu "atunci e bine"

11+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

ok ok ok ok

11+

Ana

am ras cu lacrimi..

Simo 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Uitati-va aici .. la diferentele intre dusul facut de o femeie si cel facut de barbat
http://video.acasa.ro/funny/diferente-de-dus--f32a43e4d3c784e6af9e.html

-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in saptamana 11, cu buburuza de 8+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Roxx eu am facut la medlife
iar medical city lcureaza tot cu ei. acolo duc probele.
deci ar trebuie sa fie gata si a mea.
k eu am facut pe 30.
sun maine sa vad dc sunt gata.

Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput