Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (25)
Raspunsuri - Pagina 12
zumzu spune:
@bbelu sa suni sa intrebi de DT, l-am ridicat si eu azi dar dupa data arata ca a fost gata dupa 9 zile calendaristice de la recoltare asa ca...
Fetelor ce inseamna "risc de varsta la termen" la DT?
TT la cate saptmani se face?
Nu fumez asa ca nu ma pot pronunta..ar fi bine dc puteti sa va lasati:P, dar asta stiti si voi
eu stiti la ce nu pot sa renunt?cola
...nu beau mult, juma de sticla de jumate pe zi, si nu chiar in fiecare zi (eu nu beau cafea si simt nevoie de cola cateodata sa-mi revin)
shubulina spune:
gata,am curatat si eu cartofii.mancarea mea preferata e piureul gol,cald si eventual cu salata de varza sau castraveti verzi.
11+
Ana
bebelu86 spune:
fetelor eu dispar putin k sunt plina de spume
sper sa rez k altfel fac mare scandal
va pov mai inclo ce s0a intamplat.
Raluca va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII
alinushali spune:
fetelor ce m-am amuzat cu sotzii vostrii harnici.
shines sa stii ca te invidiez ...al meu are 175cm si 103 kg. inchipuieti cum face dus ca el nu a vrut cada . de facut....... face nimic, nici macar hainele pana de curand nu si le lua din sifonier.........dar ma rog ce sa-i cer ca asa l-a invatat "soacramea". de calcat ii calc hainele ca nu mi place sa-l vad vargat, dar oricum marea majoritate a hainelor se muleaza pe burta asa k......
Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt
7+ 
momente din viata
bb
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
LunaNoua spune:
Hai sa va amuz cu ceva:
"E august, un mic oras pe malul marii ..., in plin sezon, ploua torential de citeva zile, orasul arata de parca ar fi parasit.
Toti au datorii. (bineinteles)
Din fericire vine un rus bogat la un mic hotel cochet. Vrea o camera.
Pune o bancnota de 100$ pe masa receptionerului si se duce sa vada camerele..
Seful hotelului ia repede bancnota si se duce repede sa plateasca datoriile la macelar.
Acesta ia bancnota si se duce repede sa-si plateasca datoria la crescatorul de porci.
Acesta la rāndul lui se grabeste sa-si plateasca datoriile la cel ce-i livreaza furaje pt. porci.
Cel cu furajele insfaca bancnota si alearga la prostituata pe care nu o mai platise demult. In timpurile astea de criza pina si ea oferea servicii pe datorie!
Prostituata ia bancnota in mān#259; si se grabeste spre hotel, unde fusese cu clientii ultimele d#259;#355;i si unde ramasese datoare, si pune bancnota pe masa receptionerului
In acest moment coboara rusul, dupa ce a inspectat camerele, spune ca nici o camera nu-i place, isi ia bancnota si paraseste orasul.
Nimeni nu a castigat ceva, insa intregul oras traieste acum fara datorii si priveste optimist in viitor !" 

-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in saptamana 11, cu buburuza de 8+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
Doloress spune:
Luna tare faza!
Bebelu ce s-a intamplat? Nu mi te pot imagina facand scandal, mi se pare ca esti calmul intruchipat.
Shubulina sa stii ca ai dreptate cu educatia, conteaza mult, la al meu sot in familie taica-su facea de multe ori toata treaba in casa ca avea mai mult timp liber, maica-sa care muncea mai mult, facea mai putin. Asa ca amandoi baietii s-au invatat si stiu sa faca si-o mancare, si-o curatenie, de toate. Si nu li se pare nimic iesit din comun. Asa ca mare atentie, mamele de baietei! Al meu spala vase cot la cot cu mine, sterge pe unde murdareste, isi pune seara jucariile la loc, e tare ordonat. Bine, seamana si cu tac-su.
Fetelor nu certati prea tare sotii cu apa din baie! Eu fac la fel
La noi in familie e invers, eu sunt aia dezordonata rau, al meu e obsedat de curatenie si ordine. Acuma il mai am si pe Patrick care vad ca-l copie in toate pe taica-su si deci am doi Madam Scama dupa mine prin casa.
-DPN 15.02.2011www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Shines spune:
luna..tare bancul :)
ana..nu mai plange mami..sa vezi tu in primavara ce frumoasa iesi cu bebele in parc 

ralu..usor cu ''spumele'' , sper sa nu fie ceva grav si sa te superi ca nu face bine 

sa stiti ca aveti dreptate ca asa ii invata mamica lor..soacra-mea i-a pus de mici la treaba ..i-a invatat tot ce trebuie, si ma ales sa respecte o femeie ..sa le trateze ca pe niste regine nu sa astepte berea la masa ..conteaza f mult
eu am tot respectul pt soacra..e mai ceva ca o mama
Simo
15+
LunaNoua spune:
Si eu sunt foarte dezordonata. Eu am o placere deosebita de a imi lasa lucrul intr-un anumit stadiu, pentru "mai tarziu" si am pretentia sa nu se atinga nimeni de el. E o vraiste totala la mine de obiecte, care mai de care. Doar cu mizeria nu ma impac bine. Sterg, desimfectez...nu imi place sa pun mana pe lucruri murdare. Insa mi-am dotat casa in asa fel incat sa am minim de curatat. Doar pachet pe jos, fara covoare. Sifoniere plate, fara vitrine, daca primesc vre-un obiect decorativ, il pun deoparte, ca nu am unde il pune in casa, si prefer sa nu am de pe ce sterge praful
Eu am o camera atelier, in care e totala harababura, pereti plini de margele si alte unelte, iar o camera tine pe post de birou, sufragerie si dormitor pentru toti 3, in curand 4
, iar acolo nu am decat sifoniere, computere si paturi
Nici nu are pe ce sa se aseze scame
Singura treaba ce o am de facut este sa iau jucariiile dariei de pe jos ... cu escavatorul .. si sa le trantesc in niste cutii
La calcat am renuntat de mult, decand si eu si sotul meu ne-am reprofilat. Eu am fost programator, iar sotul ofiter in armata. Am calcat la uniforme de mi s-a urat...acum recuperez...si nu mai calc nimic ![]()
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in saptamana 11, cu buburuza de 8+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
bebelu86 spune:
deci hai sa va zic:
acu 2 ani mi-am luat un modem cu internet de la vodafone.
in acea perioada aveam si abonament la telefon.
in luna martie 2009 am reziliat contractu la telefon, iar din mom acela, nici internetu nu a mai mers, factura nema..si am zisk le-a inchis pe amandoua.
dupa 3 luni ma suna k am 3 facturi neplatite si dc nu le platesc in 24 ore ma da in judecata. explic toata faza..ei nu si nu domne k eu am primit facturile aksa si instiintari si eu nu am plattit. eu nu am primit nimic..
bun... platesc, internetu nu functioneaza. ma duc fac o mie de reclamatii, ma freaca de la rel cu clientii la tel, la cei din magazin, nu se rez nimic
incontinuare factura nema, internet ioc.
in iarna a fost ultimu scandal monstru cu ei. pana la urma s-a rez probl mea. timp in care am platit lunar 12 euro pe ceva ce nu puteam sa folosesc.
intre timp nasica mea se mutase si ramasese fara internet si sotu meu s-a oferit s ao ajute cu acest modem. ea luandusi angajamentu k va plati.
a platit o luna, doua..dupa care..ieri primesc telefon, pe nr sotului ca am 3 facturi neplatite si in cat timp platesc facturile k altfel ma da in judecata.
eu o sun pe nasica, si imi zice k intre timp si-a pus internet si k ea nu l-am ai folosit. si ca a crezut k dc nu il foloseste nu trebuie plattit.
pai dc e abonament cum puuii meii sa nu trebuiasca platit??? 
azi..primeste al meu mesaj..nici macar nu suna si il instiinteaza k s-a reziliat contractul si am de plata 75euro taxe suplimentare. pe langa facturile neplatita.
desi eu sunt titularu, nu m-a anuntat, nu am primit instiintare scrisa nimic.
iar in contract nu scrie ca au dreptu sa faca asa ceva
decat k ma dau in judecata dupa ce am primit instiintare scrisa cu 15 zile inainte.
si eu nu am asa ceva. 

deci imi vine sa mor de nervi..
iar acu nici nu imi rasp nimeni la rel cu clientii.
maine oricum ma duc sa fac scandal.
Raluca va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII