Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (25)
Raspunsuri - Pagina 13
bebelu86 spune:
hai k v-am facut capu calendar..
scuze fetelor.
Raluca va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII
shubulina spune:
eiii,am mancat si noi.noi 2,ca tati e la sala.altfel e cu burta plina![]()
simona,sa zicem la vara,nu primavara.devreme totusi![]()
voi sunteti ametite vreuna?io tocmai am aruncat furculitele la gunoi
11+
Ana
shubulina spune:
ooooo
bebelu,d-aia te enervezi tu?nu stii ca astia-s retardati si o tin pe a a lor?eu cred ca daca te duci la ei,totusi nu rezolvi nimic,au ei niste clauze chitibusate in contracte de te lasa masca.
11+
Ana
bebelu86 spune:
stiu
k atunci cand am incheiat contractu mi s-a zis clar
dc il reziliez si am mai mult de 12 luni pana la final sunt de plata 200 euro si dc sunt mai putin de 12 luni 100 euro
iar cand a fost scandalu in iarna si am zis gata.mi-au cerut 260 euro. desi mai aveam 8 luni de contract.
am aflat dupa k era scris undev mic mic in contract chestia asta
dar acu chiar l-am citit din scoarta in scoarta.
si scrie clar k se trimite instiintare scrisa cu 15 zile inainte . si dc nu platesti te da in judecata si te baga la birou de credite.
iar ei nu au facut asa ceva,
au trimis decat facturile. dar instiintare nema.
Raluca va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII
zumzu spune:
Eu zic sa nu renunti,citeste bine contractul si fa-le reclamatie si la OPC. Eu am un coleg care se pricepe bine/citeste contractele etc si cu toata lumea se cearta (nici ca el)..si are o gramada de reclamtii la OPC-castig de cauza.Sunt multe chestii care astia/bancile etc ni le baga pe gat si noi nun bagam de seama
zumzu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zumzu Eu zic sa nu renunti,citeste bine contractul si fa-le reclamatie si la OPC. Eu am un coleg care se pricepe bine/citeste contractele etc si cu toata lumea se cearta (nici ca el)..si are o gramada de reclamtii la OPC-castig de cauza.Sunt multe chestii care astia/bancile etc ni le baga pe gat si noi nun bagam de seama |
Uitati mai jos un link la blogul lui:http://jurnaldecancer.blogspot.com/
Sunt acolo cel putin 3 povestioare cu amanunte ce si cum (povestea lui Berede",Customer Care..
Shines spune:
nu te enerva ralu..ei oricum gasesc diverse chestii in favoarea lor
eu vreau sa fac o refinantare la leasing pt masina..ca am rata in euro si vreau sa o trec in lei
mi-au dat aia marti un contract cat postu de lung...si scris marunt..apoi cine sta mama draga atunci sa citeasca 10 pag..si ei stiu asta destul de clar
am citit mai multe clauze si m-am lasat pagubasa..am semnat si gata
oricum..la leasing chiar am citit tot contractul si m-am trezit cu surprize cat casa..si rasp a fost ca ei pot aduce modificari ulterioare la contract..niste magari
acelas lucru il fac astia de la RDS..cica au dreptul sa aduca modificari ale clauzelor contractuale...si la preturi.dar nu sunt obligati sa te anunte..au zis ca ei anunta public..nu trebe sa faca act aditional pt fiecare contract..m-am certat cu ei de nenumarate ori dar nu ai cu cine..imi incarca tel fix cu cate 50-60 bani lunar..cand eu nu am vb niciodata pe el..nici nu stiu ca exista in casa, cand suna ma sperii..si ei imi zic ca am format numere nu stiu unde...
asa ca..nu ne mai omoram nervii..asta e tara cu oameni la pachet..
Simo
15+
LunaNoua spune:
Raluca, tare aiurea situatia. Parerea mea este ca se poate considera ca SMS pe care tocmai l-ai primit este instiintarea.
Si noi avem tot felul de reclamatii la activ. Nu se rezolva nimic decat cu judecata. Deci, ori faci cum spun ei, ori ii dai in judecata. Poate reusesti sa ii ameninti cu judecata si atunci sa se miste ceva rotite ... cine stie ? Oricum, cand te duci sa faci scandal, sa ceri de la inceput sa vorbesti cu un sef, nu cu operatorii de la customer-service. Ei nu sunt decat niste roboti si nu te vor ajuta cu nimic. Un sef cu putere de decizie ar putea sa te ajute daca are bunavointa, dar sa intrii tare in ei, caci daca te simt ca este slaba, nu se va rezolva nimic. Bafta !!!
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in saptamana 11, cu buburuza de 8+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
Shines spune:
am fugit la somnic..imi cade capul, mai ales dupa baie calda 
somn usor si pupici la burtici 

Simo
15+