Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (25)
Raspunsuri - Pagina 14
bebelu86 spune:
fetelor in contract scrie clar k instiintarea se face scrisa si trimisa aksa..deci tiparita.
se trimite mesaj sau te suna sa iti aduca aminte k nu ai platit.
in caz de modificari ale contractului sunt obligati sa ma anunte in scris.
astea sunt la oblugatiile lor..nu ale mele.
totusi nu mi se pare normal sa il anunte pe al meu prin sms, cand ei nici macar nu stiu ca e sotu meu. contractu e pe numele de fata,
deci putea sa fie oricine sotu meu..nu avea obligatia sa ma anunte k i-au dat lui mesaj p tel,
ei trebuiau sa dea de mine.
dar ma rog..
cre dk ma enervez degeaba
si data trecuta i-am amenintat cu opc cu datu in judecata si nimic.
asa k,,,imi fac nervi degeaba cred.
dar dc tot platesc sa imi dea banii nasa..ca din cauza ei am ajuns aici
am sunat-o si i-am zis..ea lucrand si in domeniul avocaturii.
si imi zice k vine maine sa citeasca ea contractu si sa vdm cum facem,
dar de bani nu deschide sub. 

Raluca va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII
loutzy spune:
Ralu am avut si eu probleme cu astia de la vodafone pt un abon tel la care imi expirase contractul si am zis sa mi-l inchida. Nu mil-au inchis desi nu-l folosisem de un an de zile. SI am ajuns in cele din urma sa platesc 70 ron si in lista celor datornici la telefonie. Asa k m-am lecuit de hotii de la vodafone( retea si internet de rahat)
Acum am internet de la orange si abon la cosmote. Ma inteleg super cu astia k nu incarca niciodata facturile.
NU te mai stresa pt tampitii astia disperati dupa clienti, k mai toti fug de ei. Totusi du-te si vb sa vezi ce si cum.
Laura
13+
bebelu86 spune:
pai ma duc maine sa vorbesc si sa vad ce se poate rezolva si cu ocazia asta ii inchid si lu al meu abonamentu care e facut tot la ei..
uite asa...drept multumire pt serviciile de buna calitate pe care le ofera.
nici eunu am probl cu cosmoteu. e super tare.
eu va las
noapte buna si somn usor. 

Raluca va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
14+
858 SMS PT COPII
bebelu86 spune:
Roxx am intrat pe site la medlife si am free bhcg 52.7 si papp-a 4.14 ce inseamna asta??
k interval de referinta nema,si altceva nu scrie
decat asta. m-a bagat in ceata de tot 
Raluca va 
Marriage Ticker
cu
14+
858 SMS PT COPII
de_ea spune:
buna fetele...am fost si eu azi la ecograf si l-am vazut pe bebe mic,i-am vazut inimioara(nu si ascultat
),dupa masuratori e cu 2 zile mai micut decat dupa UM. Am si eu o curizitate...nu trebuia sa fie un mic miscator?
8+
LunaNoua spune:
Deea, felicitari pentru bebelic inimos
Nu trebuia sa fie miscacios. Este destul de micut inca
Data viitoare ![]()
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in saptamana 11, cu buburuza de 8+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
de_ea spune:
Eu ma bag la somnic ca maine dimineata plecam la munte.deci pana duminica seara nu mai am acees la net.o noapte buna si un week-end placut.
8+
Angie844 spune:
Buna mamici,
Pe mine ma puteti scoate din listuta
. Azi nu i-a mai batut inimioara bebelusului meu...Am sangerat extrem de mult si la urgente mi-au facut d&c pentru ca nu mai era nicio solutie. Cred ca nu m-am mai simtit asa disperata si pierduta niciodata. Si eu si sotul...Am incercat 6 luni pana am ramas insarcinata data asta si chiar speram ca totul sa fie bine in ciuda sangerarilor dar nu a vrut Doamne Doamne acum...Poate vom incerca din nou peste un timp, desi acum imi e si frica sa ma mai gandesc, ca nu vreau sa mai trec prin trauma asta.
O sa va mai citesc pt ca sunteti f dragute toate si va multumesc de incurajari si sfaturi.
Va pup si sa aveti mare grija de burtici!
Mamica de Sarah-Aimée si
9s