Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (25)
Raspunsuri - Pagina 15
Doloress spune:
Of, Angie ce rau imi pare!!!

Suntem alaturi de tine,
, cuvintele sunt de prisos! Multa putere, sa puteti trece peste durerea asta! 

-DPN 15.02.2011www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Irinukaaa spune:
Neata la somnoroase!
Tare m-ati distrat pe dimineata asta! Si-acum rad de nebuna prin casa... si a trebuit sa-i povestesc si la sot de ce rad asa cu foc.
Mi-a placut discutiile despre soti, prize cu 3 fire, dar si treaba cu tigaia-n cap! 
Dupa cum ziceti si voi "face ceea ce a fost invatat sa faca". Al meu chiar a avut exemple bune in familie, dar si viata de camin unde a trebui sa invete sa se descurce singur. Asa ca "face de toate". A pus la noi in casa gresie si faianta (a studiat pe net cum se face), parcehet, orice se strica - le rezolva. Face mancariaca (cand n-am eu chef), dc nu cel putin ma ajuta - imi curata toate buruienile, eu dau cu aspiratorul, el sterge praful si da cu mopul...
Ce sa mai, e un scumpel! Are el si parti negative, ca orice om, nu e asta problema, noi sa fim sanatosi!
Roxx... m-am tavalit de ras cu "martorii lui Iehova". Si eu tot cu ajutorul cartii m-am lasat, anul trecut pe 6 noiembrie, dupa vreo 12 ani de fumat - a cate un pachet/zi
, nici acum nu-mi vine sa cred, sincer. Asa si eu cu cartea... am incercat sa fac mai mult lume s-o citeasca, stiind ca mie mi-a fost de un real ajutor, de zici ca ma platise cineva. Peste 2 luni s-a lasat si sotul meu, mai de voie mai de nevoie. El n-a vrut sa citeasca cartea... ca "la ce-i trebuie lui?". Si totusi a reusit.
Acum suntem mandri sincer de realizarea noastra (ca asa o consider). Tentatii mai sunt, dar am reusit sa le tinem piept (pana acum)! 
Irina ~
14+
Shhhht! Cresc...
monika_bt spune:
angie, tare rau imi pare...Doamne, ce sa se intample! Te rog sa incerci sa-ti revii. Sigur Dumnezeu a avut un motiv de a facut asta...dar "incurcate sunt caile Domnului"...Am ras, citind din urma, iar cand am ajuns la tine am incremenit...Sincer, imi pare rau. Mult curaj!
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
Irinukaaa spune:
Angie844 Imi pare sincer rau de pierderea voastra. V-a dat vreo explicatie ceva, din ce cauza s-a intamplat tragedia?
Suntem alaturi de voi

Irina ~
14+
Shhhht! Cresc...
angieangie spune:
angie 844

nu te descuraja..Dumnezeu e mare..vei vedea ca vei fi rasplatita
imi pare rau
eu intrasem sa va zic ca m-am coafat ..si plec la nunta...e cam innorat..sper sa nu ploua cat sunt pe strada..pun poze cand ma trezesc
....din somn bineinteles
pup burtici si week-end minunat
Angie
+10
monika_bt spune:
distractie placuta, angieangie!! ce fain de tine...eu nu am nici o nunta anul asta...dar e mai bine ca finantele sunt mai mici cu 50%
Sa va spun eu, fetelor, de ce barbatii uda in baie...ca am fost tare curioasa si am urmarit
.Deci,stau in apa linistiti cateva minute apoi se ridica in picioare, in cada, sa se sapuneasca...ei ine in momentul in care se aseaza la loc, isi dau drumul de sus, ca pe fotoliu, si toata apa sare in afara cazii...
Asa a fost si sotul meu...noroc de faptul ca el tine cont de ce-i spun si, dupa multe "rugaminti" acu nu mai uda deloc.
In rest, tre sa-l laud ca ar fi pacat de la Dumnezeu. Am un sot model si eu, ca multe alte fete de aici. Cea dezordonata sunt eu, cel care face curatenie si ordine este el. Plus ca eu nu stiu ce e aia factura sau stat la cozi...bine, asta de 5 ani de cand suntem casatoriti, ca acasa la mama mai faceam si de astea...Gunoiul nu stiu daca mai este in acelasi loc ca acu vreo 2 ani, ca e tot treaba lui...dar, nu se baga la bucatarie, deloc. In schimb e un gurmand.ii place sa pape mult si bun, ca drept dovada ca are o burtica destul de marisoara...
Ca defecte as putea spune ca e cam rau de gura, dar eu nu prea-l bag in seama, ca inima e invers proportionala cu gura, asa ca...tre sa aiba si el un defect...![]()
sa traiasca socrii mei ca bine mi l-au crescut si in continuare il invata sa aiba grija de mine "ca asa cu ma pazeste asa o sa ma aiba"
...Mania curateniei o are probabil si ptr ca e cadru militar de atatia ani,dar eu tare ma amuz cand ii misc lucrurile aliniate iar el le aliniaza de 10 ori daca i le misc...![]()
De fumat, nu fumez...am mai tras cate o tigara, doua pe zi inainte de sarcina, dar de cand am aflat, nimica, nimicuta.Si nici nu ma tenteaza.Ba, chiar ma deranjeaza mirosul, asa ca i-am sugerat sotului, ori sa le rareasca ori sa le lase de tot...
Acu a mai scapat de mine, ca de cand cu inundatiile astea nu prea l-am avut acasa.
Trebuie sa mai caut pe net pana joi cand merg la medic...secretia mea gelatinoasa si-a schimat culoarea intr-un galben mai inchis...Mancarimi sau usturimi nu am, de mirosit nu miroase...sper sa fie ceva normal...
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
gabivalceanu spune:
ANGIE...
E greu.
Dar...stii, se-ntimpla din ce in ce mai des asta. Cred ca poluarea sau mincarea sau radiatiile antenelor si ale mobilelor. Nu stiu. Acum doi ani, am ramas insarcinata... Bucurie mare! La control, ca stai, ca e mai mic, ca nu prea e bine. A inceput chinul. Patru saptamini de analize, bhcg-uri si controale. Patru saptamini de stres enorm. Ba parca a inceput sa creasca, ba ca nu. Doctorul a decis o intrerupere, zicea el ca risc cine stie ce hemoragie sau vreo oprire in evolutie in luna mai mare sau infectie. Eram in 9 saptamini si nu se vedea inima... dar traia si crestea usor-usor, conform analizelor. Am vrut sa schimb medicul, eram disperata si istovita, dar... nu se vedea inimioara la 9 saptamini... si medicul meu e prof universitar si are aparatura performanta... pe cine pacaleam? Cu o noapte inainte de chiuretajul programat, l-am visat pe pui. L-am auzit, mai exact, zicea, doamne ce voce limpede, inca o am in cap, o voce frumoasa de ingeras!, zicea, mami, tu sa nu ma omori, ca eu ma fac copil, stii, o sa am minutze, ochisori, asa cresc eu, mai greu...Mi-a fost f greu... Era si postul Pastelui... Pe de alta parte, voiam sa se termine totul, nu voiam sa mai creasca bebe si sa mai trag de timp... la 9-10 saptamini el arata de 5... in doua saptamini crescuse doar cit altii in 2 zile... A fost f greu... pentru ca eu nu l-am pierdut propriu-zis, l-am ...dat afara la insistentele doctorului... A fost f greu. Nu trebuia sa te incarc cu povestea mea, am vrut doar sa stii ca uneori trecem prin momente cretine... dar lumea nu se incheie, nu, te vei reface, vei ramine din nou gravi peste citeva luni si vei avea o sarcina buna. Curaj. Eu n-am mai ramas 2 ani pt ca n-am vrut, eram obsedata sa nu ramin, speriata, nu mai vroiam, nu! Si-apoi... am vrut. Si ma rog la Dumnezeu sa fie bine. Roaga-te si tu, te va ajuta.
Va pup,
Gabi, Ioana si bebe de 10s.
roxx26 spune:
ralu, nici la mine nu era mentionat, dar am facut un internet research si am gasit urmatoarele intervale de referinta:
pt. free beta-HCG 14.75 - 142.32 ng/ml
pt PAPP-A 0.45 - 4.28 m UI/ml
_
BB e deja pe drum
Roxana
13+
bebe creste
AlexaM spune:
Fetelor ganditi-va bine la tigari si renuntati. Nu are cum sa nu il afecteze pe bebe. Nicotina trece de placenta. Evident ca mai bine mai putin decat mai mult, insa cel mai bine deloc.
Nu vreau sa judec pe minemi ca nu am dreptul, insa vreau sa va dau niste exemple de 5 tipe fumatoare cu copii (printre care si eu).
3 dintre ele au fumat inainte de sarcina si in timpul sarcinii si dupa, copiii lor sunt ok, s-au nascut bine fara probleme insa sunt bolnaviciosi adica toti au racit in primele 3 luni de viata de au ajuns la antibiotice si spitalizari, si tot asa o tin si acum ( au 2, 3 si 4 ani). cel de 4 ani e mai bine acum, nu mai raceste asa rau si nici asa des.
2 dintre fete au fumat dar s-au lasat de fumat cu mai mult de 1 an inainte de conceptia copilului. Eu sunt una care s-a lasat cu 11 luni inainte tocmai pentru ca planuiam sa am un bebe in urmatorii ani. Si eu si sotul. Baiatul meu nu a fost racit nicodata pana acum (sper sa nu cobesc) a avut de 2 ori febra cand i-au iesit 2 canini odata si altadata cand au iesit 3 masele dintr-un foc. Si a mai avut muci de 2 ori o data asta iarna cand i-a fost frig si o data saptamana trecuta cand a stat in apa la mare pana se invinetea si tremura ca varga. Dar fara febra, fara tuse etc...doar muci cateva zile si gata.
Fata celeilalte tipe a facut rosu in gata prima oara la 10 luni si de atunci a mai racit de vreo 2 ori. Eu mi-am alaptat copilul pana la 1 an jumate, fetita de care spuneam nu a fost alaptata decat 2 saptamani.
Nu am pretentia ca intamplarile astea sa aiba valoare de statistica, insa pe mine m-au pus pe ganduri si sper sa va ajute si pe voi sa luati decizia corecta.
Si eu mai tanjesc dupa o tigara din cand in cand, insa ma abtin cu stoicism si ma gandesc ca daca pentru copiii mei nu sunt in stare sa fac orice, atunci...pt ce?
Mentionez ca eu am astm si alergii diverse insa fumam ca oricum...deci inteleg ca e greu.
Sper sa nu va fi suparat
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
12+
bebelu86 spune:
angi imi pare rau. noi suntem alaaturi de tine. 
Rox si dupa mai scrie ceva pe foaie? k pe net doar astea 2 chestii imi apar.
la laborator vad k nu mai raspunde nimeni. deci astept pana luni sa imi zica dc e gata sau nu.
dar din mom ce s0a afisat pe net, sigur e gata.
Raluca va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII