Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (25)
Raspunsuri - Pagina 16
roxx26 spune:
Angie, imi pare tare rau de ceea ce ti s-a intamplat...nici nu stiu ce sa-ti spun...doar ca suntem alaturi de tine, si sunt sigura ca atatea ganduri bune te vor ajuta macar un pic sa treci peste acest moment greu. 
Gabi, mi-au dat lacrimile citind povestioara ta cu bebe...trebuie sa fi fost tare dureros, nici nu pot sa ma gandesc!

_
BB e deja pe drum
Roxana
13+
bebe creste
bebelu86 spune:
am rez cu aia dela vodafone.
acu au dat-o la intors k nu mi-au reziliat contractu. ci dc nu il platesc zilele astea, il reziliaza.
desi mesaje suna asa: Dna X va informam ca vi s-a reziliat contractul nr .. si sunteti obligata la plata a 75 euro taxe suplimentare.
eu din mesaju asta inteleg k deja s-a intamplat faza cu rezilierea..adica la trecut..iar ei acu au dat-o k se va intampla.. 
ma duc azi sa platesc si in avans si fac si cererea de inchidere. si gata..sa nu mai aud de ei.
Raluca va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII
roxx26 spune:
Ralu, la mine mai e o a doua foaie (eu am primit doua foi scanate prin e-mail) pe care e un grafic si mai sunt trei chestii: double test at sampling date, age risk at sampling date, calculated risk for trisomy 18 - si la toate zice low risk.
Eu am programare pe 27 pt eco si atunci o sa merg si la interpretarea DT. Pana atunci, stau calma.
_
BB e deja pe drum
Roxana
13+
bebe creste
bebelu86 spune:
mersi roxx.
eu oricum nu ma agit k nu ma pasioneaza ce imi scriu aia acolo
dar ma bate al meu la cap dc e gata sa vada el...
Raluca va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
14+
858 SMS PT COPII
mamutz spune:
Angie 8... imi pare f rau. Inteleg perfect prin ce treci pentru ca sunt si eu in aceeasi situatie. Stiu ca fii tare si optimista par vorbe fara sens, dar avem de ales? Te imbratisez
Raluca orice cerere sau plangere la adresa serviciilor oferite sau a altor probleme sa o depui in scris si sa iei viza de depunere. Daca te trezesti somata pt ceva sa ai cu ce sa ripostezi. In general semnezi un contract de adeziune si nu poti opta pt anumite clauze, insa nu pot aduce modificari unui contract fara sa faca un act aditional sau un nou contract pe care sa il semnezi si tu. Legile sunt pt toti la fel. Si apoi poti sa ii dai si tu in judecata sau daca te dau ei nu insemana ca si castiga.
Sunteti f haioase, ma faceti sa mai uit de necaz.
roxx26 spune:
Si eu sunt coafata si pregatita de nunta! 
Asa ca ma duc sa mai adun din catrafuse, ca in 2-3 ore ne punem pe drum. Mergem la Braila, sper sa nu fie necesar sa inotam prea tare pe acolo!
Asa ca eu nu mai intru pana maine seara, cand sunt sigura ca o sa am o tona de citit!
Pupicei si un week-end minunat!

_
BB e deja pe drum
Roxana
13+
bebe creste
mamutz spune:
Cat despre tigari..........![]()
Eu m+am lasat acum mai bine de 5 ani si de atunci sunt antifumator inrait. Adica terorizez toti fumatorii din jur. Cand ajung la birou se sting toate tigarile si se deschid repede geamurile
. Asa ca eu sa fiu pe langa voi, cele care fumati insarcinate. Hmmm!![]()
Shines spune:
buna burtici 
intrasem bucuroasa sa ma povestesc ce mai gatesc eu azi..cum mi-am gonit sotu de acasa la cumparaturi cu ditamai lista sa pot sa beau cafeaua linistita si sa povestesc cu voi..
insa ..imi curg lacrimile si nu ma pot oprii, am o stare de tristete .m-au luat contractiile si a trebuit sa ma asez in pat, nu mai am chef de nimic..am citit mesajul tau angie si al lui gabi care ne povestea prin ce a trecut..imi pare foarte rau angie 
stiu ce inseamna..cum e sa treci prin asa ceva si nu doresc nimanui
dd te va intari..va fi alaturi de voi si candva va va da inapoi aceasta fericire si speranta
e greu sa gasesti explicatii..fie ele lumesti sau divine..eu nu acceptam nimic, uram pe toata lumea si pe dd..nu intelegeam de ce eu trebuie sa trec prin asa ceva..sunt un om bun, cu suflet bun, nu am facut rau nimanui..dar nu conteaza..nu vom sti niciodata DE CE..important e sa o luam de la capat
Cat de greu ar fi, este adevarat ca totul se intampla cu un motiv..eu am trait asta de nenumarate ori si am constientiazat de fiecare data dupa mult timp de suferinta de ce nu s-a intamplat cum am vrut eu.
Dumnezeu sa va dea putere 

Simo
15+
numeioana spune:
Si eu zic ca nu e deloc bine sa se fumeze in sarcina. Numai ca faptul ca nu fumezi nu te scuteste de raceli si probleme cu copilul. Mai ales la cati virusi bantuie prin aer... Copilul se naste cu un sistem imunitar crescut sau mai scazut. Eu, sincer, consider ca e normal sa mai raceasca din cand in cand, sa faca si febra, ca sa isi intareasca imunitatea. Altfel, atunci cand se intampla sa ia o viroza sau ceva va reactiona foarte urat. Eu am patit-o cu David, care pana la 1,5 ani nu a facut nimic si atunci a luat un virus respirator si a facut amigdalita pultacee, l-au umflat cu antibiotice, si-a revenit, apoi a dat-o in enterocolita virala (eu zic ca a luat-o din spital). Credeam ca nu mai trece cosmarul! De-atunci a facut numai raceli usoare, f rare, ceea ce mi se pare absolut normal.
Cunosc cazuri de copii care nu au fost alaptati nicio clipa (din diverse motive), care nu au probleme de sanatate mai mari decat alti copii alaptati un an sau mai mult... Au avut raceli usoare, o tuse, un nas curgator...
Sfatul meu este sa va rugati sa aveti un copil sanatos, pe care sa nu il infofoliti (mi se pare de maxima importanta) si sa nu-l tineti intr-un glob de sticla. Lasati-l sa se imunizeze, sa ia mingea de pe jos, sa bage degetul in gura... Nu fumati in sarcina si nici dupa aceea, in preajma lui... hraniti-va si hraniti-l sanatos, cu multe fructe si legume, fara prostioare din comert gen branza topita, mezeluri, iaurturi cu fructe... Asta e tot ce puteti face.
mami de David si samburica 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bebelu86 spune:
Roxx distractie placuta 

Mamutz da..clar fac totu scris. nici nu stau la discutii dc vor decat verbal. mersi mult pt info 
Raluca va 
Marriage Ticker
cu
14+
858 SMS PT COPII