Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (25)
Raspunsuri - Pagina 17
numeioana spune:
Anglie, si eu sunt alaturi de tine! Imi pare f rau ca s-a intamplat asa... Doamne ajuta sa iti revii repede! Imi pare rau si pentru alte fete care au patit nenorocirea asta... sper ca timpul sa le vindece ranile!
mami de David si samburica 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Shines spune:
roxx..angie..distractie placuta la nunti..aveti grija de voi si de bebei..nu va zbenghuiti prea tare si sa papati tot..
pe mine nu ma atrage nunta de sapt viitoare..dar ma gandesc la mancare..mai ales ca va fi nunta traditional olteneasca iar toata papa va fi ca la mama acasa..nu sofisticata ca la astia in bucuresti de nici nu sti cu ce sa o apuci sa nimeresti gura..si mai rau ca nici nu sti cum se numeste..
Simo
15+
bebelu86 spune:
Simo tare simpatica esti 

Raluca va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII
AlexaM spune:
Angie 844, imi pare tare rau....Multa putere iti doresc sa treceti peste asta.

Numeioana, nu am vrut sa spun ca daca nu fumezi sigur vei avea un copil sanatos. Insa fumatul scade imunitatea naturala a mamei si automat si a copilului. Asta cred eu.
Cazul meu este unul fericit. Eu am un organism foarte rezistent. La fel si sotul si sunt sigura ca asta am trasmis copilului. Toti mancam sanatos si cat mai natural posibil. Copilul meu nu stie ce sunt alea mezeluri sau branza topita sau alte minuni (si nici noi de vreo 3 ani).NU pot spune ca e asta o reteta insa sunt convinsa ca ajuta.
Problemele de sanatate pe care le am se datoreaza unor medici incompetenti pe mana carra am incaput in urma unui accident cand eram mica....din cauza asta si merg intotdeauna la 2 dr si daca au aceeasi opinie nu mai caut altul...
Multa sanatate tuturor si noroc de copii sanatosi. Eu ma rog ca si al doilea bebe sa fie asa rezistent ca Matei.
In legatura cu imunizarea, daca e bine sau nu sa se imbolnaveasca copilul ca sa isi creasca imunitatea, ... prefer sa nu ma pronunt ca nu am suficiente informatii, insa ce pot sa spun este ca eu am racit si racesc si acum o data la cativa ani, fara sa fi trecut prin imunizare prin imbolnaviri...
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
12+
Shines spune:
ralu..

m-am asezat in pat..si dintr-o data toata burtica mea a luat-o la vale..adica e in forma de para..pana la buric e lipita de spate..si se vede umflata in partea de jos chiar deasupra...![]()
e ca un canal umflat si tare de la buric in jos..se si vede stramba, probabil dupa forma placentei..ma cam sperie ..am luat repede un no-spa
Simo
15+
bebelu86 spune:
Simo am papat si eu acu..si m-a trosnit un somn...
esti tare cu "burtica a luat-o la vale" 

Raluca va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
14+
858 SMS PT COPII
Shines spune:
eu acu ma duc sa pregatesc papa cu sotu...iar luam micul-dejun la amiaz..dar asta e..macar pana diseara nu ne ia foamea..facem economie
ne-am trezit la 11.30 ..mari putori..![]()
Simo
15+
bebelu86 spune:
si eu si eu m-am trezit tot la 11 

si parca as mai baga o tura de somn. ![]()
dar ma imbrac sa platesc ala si dupa vin si bag la greu
POFTA MARE!!!!
Raluca va 
Marriage Ticker
cu
14+
858 SMS PT COPII
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexaM Angie 844, imi pare tare rau....Multa putere iti doresc sa treceti peste asta. ![]() ![]() Numeioana, nu am vrut sa spun ca daca nu fumezi sigur vei avea un copil sanatos. Insa fumatul scade imunitatea naturala a mamei si automat si a copilului. Asta cred eu. Cazul meu este unul fericit. Eu am un organism foarte rezistent. La fel si sotul si sunt sigura ca asta am trasmis copilului. Toti mancam sanatos si cat mai natural posibil. Copilul meu nu stie ce sunt alea mezeluri sau branza topita sau alte minuni (si nici noi de vreo 3 ani).NU pot spune ca e asta o reteta insa sunt convinsa ca ajuta. Problemele de sanatate pe care le am se datoreaza unor medici incompetenti pe mana carra am incaput in urma unui accident cand eram mica....din cauza asta si merg intotdeauna la 2 dr si daca au aceeasi opinie nu mai caut altul... Multa sanatate tuturor si noroc de copii sanatosi. Eu ma rog ca si al doilea bebe sa fie asa rezistent ca Matei. In legatura cu imunizarea, daca e bine sau nu sa se imbolnaveasca copilul ca sa isi creasca imunitatea, ... prefer sa nu ma pronunt ca nu am suficiente informatii, insa ce pot sa spun este ca eu am racit si racesc si acum o data la cativa ani, fara sa fi trecut prin imunizare prin imbolnaviri... Matei Gabriel 24.08.2008 foto 12+ |
si eu am astm de vreo 31 ani, de pe la 2 ani
acum in timpul sarcinei iei ceva?
eu folosesc decat ventoline spray
gabivalceanu spune:
SHINES, las-o, mama, la vale. Burta ta e a lui bebe acum si in functie de ce vrea el, se muleaza si ea.
Am ris cu mincarea olteneasca. Frate, ce dreptate ai! Nici eu nu-s ”educata” cu gusturi sofisticate si cel mai rau sufar de foame in Franta, cind dau 50 de euro si primesc dovlecel fiert si jeleu de morcov cu-o felie invizibila de somon fume...
Eu nu cred ca-i chiar asa cu tigarile... verisorii iia ai mei de care va ziceam au fost niste pepenoi, toti sanatosi tun. In plus, la ce inhalam noi zilnic in oras, toate porcariile de la masini , fabrici etc., nu stiu ce sa zic. E drept, ideal e sa traim cit mai sanatos (si eventual...bine, hi, hi), dar ...cum? Ca si la tara stropesc istia legumele mai abitir ca la oras.
Va pup,
Gabi, Ioana si pinica de 11s (de fapt, 10s si-o zi, da nu-mi place sa pun plus, ca parca-i cruce).