Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

si al meu isi calca dc nu sunt eu sau vrea altceva sa isi ia si nu e calcat.
dar dc tot sunt aska..i le calc eu. k asa mi se pare normal

Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciaoooo, fetele!!

Am mai aparut si eu prin zona. Cu noutati... multe, bune si rele.

Alea rele ... acu mai bine de o sapt. fetita mea a facut varicela. Asta nu-i bai, ca e ceva normal. A facut-o insa cu o zi inainte sa mergem in Ro. Ghinion curat! A trecut insa, dupa perioada contagioasa si de izolare am fost totusi in Ro, eu mai scurt ca a trebuit sa ma intorc in It. Dar voi pleca iar. Fata e la mama, se simte bine, la aer curat si rasfatata de toti. Aici sunt calduri ingrozitoare.

Ieri am facut amnio (o alegere studiata si discutata indelung cu ginecologul meu), e bine, sunt la odihna acum. Astept rezultatul peste 3 sapt. Insa tot am aflat ceva inainte si anume ca burtica mea e bleu . Deci ii vom face pereche fetitei, sotul e in extaz.

Data probabila a nasterii mi s-a mutat pe 28 dec., sarcina decurge normal, mie mi-au trecut greturile, mananc ca o sparta, dar slabesc. Cum o fi asta, nu stiu ... unde s-o duce mancarea asta?

Am pus si eu niste poze la albumul comun, mai multe cu buburuza mea, ca pe astea le aveam in comp. Cele cu noi sunt pe cd-uri, tre' sa le iau la rascolit.

Am vazut si eu toate fetele si copilasii ... sunteti ff frumoase toate!!! Si slabe .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

ahaaa..NIMIC ..priepui
al meu spala vase..da cu aspiratorul..si eu dupa el :))) da important e gestul

te rooooogg..nu mai pomenii de tigari..am aceiasi prob, si poate mai grava, nu am reusit sa le las ..sa nu ma bateti

Simo 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Vai si eu care credeam ca sunt singura.m-am hotarat alaltaieri ca termin ce mai am si gata,nu mai cumpar.asa am facut.ieri a fost ok,da azi parca ma incearca asa.nu ma duc sa cumpar oricum.
da tu parca fumai putin,nu?

11+

Ana

Mergi la inceput

Abramburica felicitari pt
te trec si in listuta.
se pare k baieteii conduc pana acu cu 6-3
Doamne ajuta sa afli vesti bune de la amnio.
dar de ce ai facut-o?

SSSShhhhttttt cu tigarile.

Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

da..2 tig pe zi de cand ramasesem gravida
importanta era cea de la cafea dim..si pe urma seara
insa in ultima saptamana cu atatia nervi si griji cu dr..am cam luat-o iar
cu fata am patit la fel..dar am fumat pana la 3 luni..pe urma nu mai suportam fumul si m-am lasat fortzat..speram sa patesc si acum asa, insa nu s-a intamplat..nu am avut nici pe dracu..mai rau e ca daca stiu ca nu le am..ma enervez si turbez..daca le stiu acolo in dulap e ok
daca ai reusit sa nu fumezi deloc ieri..fi tare primele zile sunt mai grele

Simo 15+

Mergi la inceput

raluca - principalul motiv e varsta. Aici de la 35 de ani in sus e obligatorie amnio.
Eu sunt la limita cu varsta (anul asta ii implinesc), dar am ales totusi sa o fac. Si am speranta ca o sa fei bine.

Felicitari si tie pt. baietel !

Mergi la inceput

am inteles
am crezut k s-a intamplat ceva si de aia.

Raluca va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Abramburica sa-ti traiasca printesa. e o dulceata

gata am plecat la curatat cartofii

Raluca va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Nu, nu, e totul bine pana acum, multumesc asemenea!

Mergi la inceput