Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (25)
Raspunsuri - Pagina 7
bebelu86 spune:
ANgi ai grija k poate sa-ti dea contractii. ia si un no-spa si stai linistita.
Raluca va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII
angieangie spune:
am inteles sefa
si data viitoare nu mai fac
chiar m-a durut..in schimb am niste sprancene...SENZATIE![]()
fug la patutz sa stau linistita ca maine bag dansuri la nunta
va pup 

Angie
+10
bebelu86 spune:
odihna placuta si maine sa te distrezi.dar cu masura. sa nu agiti prea tare pe bb 

Raluca va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
14+
858 SMS PT COPII
Shines spune:
buna burtici mari si mici 

am ajuns si eu acasa..am papat 3 castraveti reci cu sare
si astept sa pap mai incolo..nu am mancat azi si imi era ca daca ma pun pe mancare rup tot acu..si de obicei pap fructe si legume inainte
si eu ma duc la nunta pe 17..dar pt mine este un chin..nu stiu cum sa ma imbrac..ma gandesc cu groaza la cate ore stam si daca putem sa o tulim de acolo pe 1 asa fara sa ne vada nimeni (greu de crezut, pt ca suntem intr-un oras mic, si toate babele curioase sunt cu ochii pe noi)
acum cand papam..am simtit niste miscari in burtica..se simte asa de bine bebele 

Simo
15+
zumzu spune:
Eu recunosc ca ma fac doar cu ceara si pe brate si...inghinal.
Pe brate si picioare mi se pare ca ma mangaie nu altceva, in comparatie cu...![]()
shubulina spune:
ce bine ca v-ati pus iar pe scris!pe mine m-a luat un somn,as dormi zile,da am niste oferte de facut,trebuie neaparat
11+
Ana
bebelu86 spune:
dispar si eu vreo juma de ora
ca am de calcat vreo 2-3 camasi si de curatat niste cartofi 

Raluca va 
Marriage Ticker
cu
14+
858 SMS PT COPII
shubulina spune:
vino si pe la mine bebelu.pt cartofi,nu calcat.;a calcat se descurca singur.chiar foarte bine,mai bine decat as face-o eu vreodata
11+
Ana
Shines spune:
al meu nu isi gaseste nici sertarul cu chiloti..daramite sa mai calce ..:))))) asa ca felicitari ana pt sot
Simo
15+
shubulina spune:
pai nu,ca n-ai inteles.in rest nu face nimic.nimic nimic nimic.
te-ai prins,nu? NIMIC!
mama ce pofta am de o tigara mica 
11+
Ana