Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

eu nu pot sa -mi imaginez cum e sa mergi fara sot la echo..noi am fost mereu impreuna..nici nu se pune problema sa intrebe daca sa intre..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 21+ cu

Si eu il tarasc cu mine

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Beatrice,eu ma lupt ca un leu sa storc bani de la stat si de la sistemul de asigurari.Imi face o placere sadica sa reusesc sa scot de la ei cat mai mult..La cum isi bat joc de noi...eu ma simt intr-un razboi tacit cu ei.Spunea MSymo ca primim indemnizatia dupa 3 luni de la depunerea actelor...deci cam de la 5 luni de la nasterea lui bebe.Pai pana atunci cu ce traiesti??? Daca nu ai lapte la san si trebuie sa cumperi formula,3 luni ce faci?
Asa ca,la cate mizerii ne fac,nici nu ma gandesc sa nu fac tot posibilul sa iau orice banut as putea de la ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

scuze..nu eram prin zona

dar sotu meu este preot si va mai pot da diverse informatii cand aveti nevoie,
molofta se face la biserica. mama merge cand implineste cele 40 ziled e la nastere si trimite pe cineva dupa preot. mama ramane afara.
iar la intrarea in biserica se citeste molifta.
dupa care poate intra linistita in biserica.
dc vorbiti cu preotul, presupun k vine si aksa.

Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Fetelor,ce ma fac eu????.Pleaca sotul in Anglia,are firma lui treaba acolo un an de zile.Nu prea are alte solutii,si in 2 saptamani trebuie sa plece.Pai si eu ce fac ???
Eu nu ma pot duce cu el..am aici jobul si studii de finalizat,plus ca nu ma duc acum cu burta la gura,intr-un loc strain Nu ma simt in siguranta sa plec.
Cica are 10 zile libere la fiecare 3 luni ,si mai sunt si week end- urile sa vina acasa..dar....Eu ce fac singura?? Stau ci bocesc
Simona +22

Pai stai putin....nu intri in concediu de maternintate?Du-te cu el!Nasti acolo, etc. Eu asa as face. Ingheata anul la studii.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Simona, Elfica, mersi de raspuns.
Elfica si eu tot la dr.Haiduc sunt. Cu el am nascut-o si pe Arianna. Deci la 32s dr Veduta nu face eco? Poate reusesc, cu 'pile si relatii', dc nu, vad eu unde merg.
Simona, nasol cu jobul. Mai ales acum ca esti mai sensibila,ai nevoie de mai multa atentie. Dar gandeste-te ca in week-end, vei fi rasfatata sotului.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 22+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

simona imi pare rau k trebuie sa plece sotu tau.
ma gandesc ca dc mergi acolo oare ai asigurare de sanatate ca sa poti naste fara sa platesti?
stiu k acolo sunt niste sume enorme sa nasti dc nu ai asigurare.
incearca sa te linistesti si sa luati cea mai buna hotarare pt amandoi

Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Aiaiai Simona Maris pai ce casnicie mai e aia cu unu acolo unu in partea aialanta si cu un bebe pe drum! Ma rog sa va indrume Dumnezeu sa faceti alegerea cea mai buna pentru familie. Ca asta e cel mai important (cel putin dupa mine): sa fiti impreuna.

Toata stima si respectul daca vei putea sa rezisti un an departe si cu un nou bebelus!

sugubina +18 cu Puficele

Mergi la inceput

Simona si cand ti se apropie sorocul, vii in tzara inainte cu o luna si nasti aici. Dar sfatul meu este sa pleci cu el. Nu acum imediat, intra in concediu medical, apoi de maternintate, ingheata anul de studii(ca acum nu mai e probl cu faculatile astea)si oricum, Anglia iti va prii. eu anul trecut am fost de 2 ori la Londra. Banuiesc ca lui ii plateste cazarea, serviciul.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Beatrice,BraveGirl,multumesc pt raspunsuri si sustinere.Asa este,nu e sfarsitul lumii..ma pot duce cu el( nu-mi surade,eu sunt fata de casa,si abia astept sa termin nenorocitele de studii sa imi iau de grija).Nu stiu inca ..ma mai gandesc.Eu cu sotul meu ne cunoastem si suntem prieteni de cand aveam 13 ani,nu prea am stat departe unul de altul,suntem siamezi
Fetele,eu am 2 medici.Unul la stat,la Filantropia,unde profit de gratuitati cat pot de mult,si unul la privat,care profeseaza si la elias,unde am sa nasc,dar el ma urmareste la cabinetele lui particulare.Daca pot sa mai fac ceva analize pe seama statului,de ce nu?

Mergi la inceput

Simona nu tu mergi la Rotaru de la Elias?

Raluca va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput