Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 8
beatrice75 spune:
Symo si pe mine ma incearca des sentimente de gelozie si acest lucru nu-l suporta deloc la mine. Cand se apropie ora venirii lui, ma dusez, ma aranjez, mai strang prin casa. Cu gatitul sunt mai lenesa, dar asa am fost mereu, nu doar acum.
21+

BraveGirl spune:
fetele, am mai intrebat, dar nu mi-ati raspuns; dr. alina VEDUTA, e cu TZ si A'...ca nu pot suna sa ma interesez de dansa fara sa stiu numele corect. Mie imi suna bine cu Tz, deci cum e?
Cred ca apelez la 'pile si relatii' si merg si eu a ea la 32s. eu nu lucez, asa ca cred ca trebuie sa platesc.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
22+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratusca83 Asa este si tati al nostru. Cand nu este la birou vrea ba la terasa, ba la munte sau la mare. Acum este foarte trist pt ca azi trebuia sa plece la mare, la petrecerea burlacilor Noi din martie n-am mai facut pt ca am avut interdictie. asa ca imaginat-va.!! 20+ si ingeras in ceruri |
Cam asa este si al meu. Dar tu preupun ca daca vroia sa mearga la petrecerea burlacilor la mare, l-ai fi lasat, eu pe de alta parte, nu. As fi apelat la toate armele din arsenalul feminin sa-l fac sa nu plece:as fi plans, l-as fi rugat, apoi as fi tipat
21+

beatrice75 spune:
| citat din mesajul lui bebelu86 Sun te spovedesti inainte sa nasti si te impartasesti atunci dc nu poti sa mergi la biserica, vb cu sotu sa il aduca pe preot aksa. stiu cazuri in care preotul a mers la sptial exact inainte sa nasca si a spovedit-o si impartasit-o si a nascut ff usor. te ajuta ff mult. Raluca va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+ 858 SMS PT COPII |
Da, bebelu, asa as vrea sa fac si eu, m-am interesat.Repet:sotul tau este preot, ca daca da, atunci sa stiu cui ii mai adresez unele intrebari
21+

sugubina spune:
Pt molifta merge mamica la biserica sau se poate sa vina preotul acasa? (ca ziceati ca mama nu are voie in biserica..e murdara)
sugubina
+18 cu Puficele

simona-maris spune:
Elfica,deci nu cred ca ne-am vazut
.Eu am intrat la 10 45,la 12 30 eram plecata deja,si am fost cu sotul.Mi-ar fi placut muuuult sa ne vedem acolo
.Eu nu ma duc la cursuri,pt ca am ceva probleme.Am colul scurt anatomic.Pt ca e inchis nu am facut cerclaj si nu sunt consemnata la pat,dar evit deplasarile pe cat pot,si stau muult in pat,nu tot timpul dar mult.La mine nu se repara.e scurt si gata,asa ramane si trebuie sa fiu ff atenta.In schimb m-as duce la inot.
VEDUTZA e
cu tz 
Elfica spune:
Brave Girl Da, e cu tz si la sfarsit cu a (nu pot sa il scriu, ca nu am diacritice, dar ca si cum pronunti baiat). De obicei nu face ecografii de 32 saptamani, ca nu are timp sa le faca pe cele de 20-22. Poate totusi reusesti, mai ales ca ii spui ca platesti. Daca ai si medic din Filantropia, cu atat mai mult... e foarte dragutza si face totul cu drag! Eu i-am dat o punguta cu ceva, stiam ca bani nu ia, daca eco e gratuita si atunci m-am revansat cat de cat pentru cat de amabila a fost.
23+ 
simona-maris spune:
Fetelor,ce ma fac eu????
.Pleaca sotul in Anglia,are firma lui treaba acolo un an de zile
.Nu prea are alte solutii,si in 2 saptamani trebuie sa plece.Pai si eu ce fac ???

Eu nu ma pot duce cu el..am aici jobul si studii de finalizat,plus ca nu ma duc acum cu burta la gura,intr-un loc strain
Nu ma simt in siguranta sa plec.
Cica are 10 zile libere la fiecare 3 luni ,si mai sunt si week end- urile sa vina acasa..dar...
.Eu ce fac singura?? Stau ci bocesc
Simona
+22
Elfica spune:
Simona Maris Atunci sigur nu ne-am vazut, dar poate cu alta ocazie... Tu la ce doctor esti? Eu la Catalin Haiduc si merg la dansul pe 17 iulie la ora 9 dimineata, ca e de garda si trebuie sa imi indice analizele de trim. II, sa se uite pe eco etc.
Acum plec de la serviciu, va regasesc luni, ca in week-end nu am cum sa va citesc. Un week-end placut tuturor! 
23+ 
beatrice75 spune:
| citat din mesajul lui simona-maris Doura,ce tare cu faptul ca se iarta toate pacatele la nastere .Si la noi e o chestie,pt ca spune ca femeia se mantuieste prin nastere de fiiAm facut echo morfo de trim 2..fetele..a fost de vis .Am stat mai mult de o ora,bebe era cu spatele,m-a trimis sa bag ceva dulce ca sa il agit..m-am intors..alta jumatate de ora...femeia asta e un inger.RECOMAND CU TOATA CALDURA: dr ALINA VEDUTA,DE LA FILANTROPIA..Nu am platit nimic,pt ca am facut programare din timp,si m-am dus cu trimitere de familie si adeverinta de salariat.Deci super calitate,dr ff minutioasa,atenta,scrupuloasa.Nota 10...si fara bani ![]() Bebe e bine,are 530 de g ..e grasut,ca mine Legat de constipatii...un remediu buuun tare e taratze de grau cu miere de albine...e groaznica dar eficienta.Multa sanatate ![]() Normal ca mai trebuia sa scriu ceva,dar am uitat VA pup si revin Simona +22 |
Nu-mi vine sa cred ca as fi putut face morfofetala gratis. La urmatoarea nastere, stiu!
21+

pt ca am avut interdictie. asa ca imaginat-va.!!
.Si la noi e o chestie,pt ca spune ca femeia se mantuieste prin nastere de fii
.Am stat mai mult de o ora,bebe era cu spatele,m-a trimis sa bag ceva dulce ca sa il agit..m-am intors..alta jumatate de ora...femeia asta e un inger.RECOMAND CU TOATA CALDURA: dr ALINA VEDUTA,DE LA FILANTROPIA..