Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 7
simona-maris spune:
Lore,pt putin.Numele tau imi aminteste de Lorelei...o carte de o delicatete rara din adolescenta mea
Lore1983 spune:
Alexa, sa ne spui si noua ce trebuie sa scrie, cel putin pe mine ma intereseaza pentru ca voi avea si eu nevoie de o astfel de trimitere.
Multumesc
16+
douradoudou spune:
eu nu pot sa -mi imaginez cum e sa mergi fara sot la echo..noi am fost mereu impreuna..nici nu se pune problema sa intrebe daca sa intre..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 21+ cu
allexxia_m spune:
eu cand am fost cu trimitere pentru DT am luat trimiterea de la medicul de familie si cu adeverina de salariat
deci s-a putut asa, dar mie doctora ginecolog mi-a zis sa fac asa
23+
sugubina spune:
Vasari aveam tensiune mare 13/14 cu 7-9. Acum dupa medicatie e in limite normale..Cu holterul a fost gruaznic. Si acu ma doare mana!
adipapazi si eu ma intrebam cu nasii care e treaba.O sa pun o pereche la amandoi si asta e..Cu eco am programari pana in sept si eu inclusiv k is .
MSymo si io is de aceiasi parere cu invitatii la botez.Doar familie si nasi.
Citex si eu din urma si mai va scriu.
sugubina +18 cu Puficele
Lore1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou eu nu pot sa -mi imaginez cum e sa mergi fara sot la echo..noi am fost mereu impreuna..nici nu se pune problema sa intrebe daca sa intre.. alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 21+ cu |
Pot exista medici pe care ii deranjeaza. Nu am intalnit unul inca, insa am zis mai bine sa intreb...
16+
Elfica spune:
Simona Maris: Am fost pe 7 la dr. Alina Veduta, dar nu cred ca ne-am vazut (nu a fost nicio persoana care sa fi intrat, iesit si iar intrat..., ca spuneai ca te-ai dus sa mananci ceva dulce). Sau.... ai putea fi tu, iar eu eram acolo doar cand ai intrat a doua oara... Ca a luat pe cineva, spunandu-i "Hai sa terminam ce am inceput". Oare tu erai? Cu mama? Pe la ce ora ai fost? Eu aveam programare la 14, mi-a spus sa vin pe la 13.30, ca poate intru mai devreme, dar in final am intrat mai tarziu. Oricum, nu eram presata de timp, ca vroiam sa stam pana la cursul pentru parinti, care incepea la 17, asa ca nu ma grabeam deloc. Tu ai fost la curs? Eu am zis sa merg acum, cat inca ma pot deplasa fara probleme si cat nu e foarte cald afara, de sa lesin pe drum. Ca daca astept inca o luna, doua, nu mai garantez ca ma pot deplasa bine, asa ca mai bine din timp, decat deloc :)
Pupici!
24+
sugubina spune:
Cikas in sfarsit m-am linistit si eu. Mi-au scos holterul azi, au fost valori ok inregistrate pe el, doar cateva de 13. In rest am pulsul de 100 cam constant. Dr zice ca e de la sarcina. Mi-a facut si ecocardiografie-si am inima ok no problems..
Pufescu saracu e rupt dupa drumurile facute..Si ieri fuseram la dr, si azi. Mai mergem si maine-avem eco..Si luni iarasi la o alta eco. Saracu de el. L-am trimis la patucinizare. Io ii gatesc acuma salata de vinete cu rosii si cartofi prajiti.
Voi ce mai papati azi?
sugubina +18 cu Puficele
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 Amelia indiferent de zona in care stai, la 40 zile ti se face molifta de preot. daa dc de exemplu bb e cu probl, si il botezi mai dvrm, femeia nu are voie in biserica pana la 40 zile Raluca va Marriage Ticker Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+ 858 SMS PT COPII |
Da, asa este. sotzul tau este preot?
21+