Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Da,Beatrice,are cazare asigurata in Londra.Cu facultatea ,daca inghet acum trebuie sa reiau peste 2 ani,pt ca masterul pe care il fac la universitate se face doar o data la 2 ani..Trebuie sa ma gandesc bine..
Vorba lui Bebelu..acolo nu stiu cum e cu asigurarile..offf...Am de analizat acum
Bebelu,Sugubina,multumesc de raspunsuri de sustinere! Ma rog la Dumnezeu sa imi dea intelepciune sa iau hotararea cea mai buna.
Oricum,aici am familia,prietenii,va am pe voi,dar ..vb sugubinei,casatoria e cu statul impreuna
Va multumesc tuturor ca sunteti langa mine ...sunteti minunate toate.Sa va rugati pt mine sa iau hotararea cea buna si sa mi-o asum

Mergi la inceput

Bebelu,eu merg la Dr Rotaru la Elias.Dar trisez ...ma mai duc si la Filantropia ca au servicii gratuite de inalta calitate.La elias nu am fost nicidata,,dr Rotaru ma vede la cab lui
Pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Sti cumva cand intra in concediu?
stiu doar ca revine pe 1 august.

ti-a zis ceva k te duci la filantropia?
eu acu am aflat de la voi k se facea gratuit mofo la filantropia cu trmitere si adeverinta.

Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Bebelu,cand i-am zis ca fac morfo la filantropia ,ca e gratis si etc...stii ce mi-a zis?? "Transmite-i salutari Alinei Veduta" A spus ff bine ca ma descurc .
E ciudat ca vine pe 1 august ..pt ca pe mine m-a chemat p 16 iulie la control.Poate nu stia atunci ca va fi plecat..sau poate e cineva in locul lui..nu stiu.Luni la prima ora telefonez si ma informez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

da suna sa fi sigura.

Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Da,Beatrice,are cazare asigurata in Londra.Cu facultatea ,daca inghet acum trebuie sa reiau peste 2 ani,pt ca masterul pe care il fac la universitate se face doar o data la 2 ani..Trebuie sa ma gandesc bine..
Vorba lui Bebelu..acolo nu stiu cum e cu asigurarile..offf...Am de analizat acum
Bebelu,Sugubina,multumesc de raspunsuri de sustinere! Ma rog la Dumnezeu sa imi dea intelepciune sa iau hotararea cea mai buna.
Oricum,aici am familia,prietenii,va am pe voi,dar ..vb sugubinei,casatoria e cu statul impreuna
Va multumesc tuturor ca sunteti langa mine ...sunteti minunate toate.Sa va rugati pt mine sa iau hotararea cea buna si sa mi-o asum

SimonaImi pare rau sa aud de situatia ta, stiu cum e sa fii departe de sot si sa nu te poti baza pe el!!. Si cu toate astea cel mai mult am fost departe unul de celalalt 4 luni, d-apoi la tine 1 an!!! Dzeule mare, e muuult! Cu siguranta firma trebuie sa-i fi propus sa te duci si tu cu el, nu poti sta singura si cu un copil pe drum, si apoi cum sa-l cresti singurica?! Nu se poate sa-l delege pt atata vreme fara sa nu intri tu si copilul in discutie, adik familia! Discutati impreuna, si el sa se tina tare la sefi, trebuie sa existe o cale de mijloc! Suntem alaturi de tine si speram sa primiti vesti buna in acest sens!

Am vazut ca te duci la Filantropia, la ce dr spuneai? Ma tenteaza si pe mine ideea de a naste acolo, stiu ca e cam tarziu, dar orice e posibil...si stau si ma intreb ce dr BUN ar fi disponibil?!

Pup toate burticile si le asteptam pe fetele care trebuie sa vina de la echo cu vesti bune!

Madalina19+

Mergi la inceput

Madalina,multumesc mult pt incurajari si sugestii.Si tuturor.Nici nu stiti cat de mult conteaza.
La Filantropia,draga mea,ma duc la o dr ff tanara,Brandusa Mitroi...e ff draguta si serviabila,dar nu am incredere sa nasc cu ea pt ca e pre tanara.Lucruri bune am auzit de dr Haiduc,de prof Peltecu...
Eu ,din cauza ca dr era asa tanara..am mai cautat pe ici pe colo,si am dat peste dr Rotaru de la Elias.Eu am 2 operatii pe coloana si a fost singurul care m-a luat cu adev in seama cand am deschis subiectul.de aceea am capatat incredere in el si voi naste cu el la elias
Dar am auzit lucruri frumoase despre Filantropia,personalul e civilizat,cu zambetul pe buze si fff serviabil.Au si aripa noua la nasteri,curata si bine dotata.
Voi ati stat departe unul de altul 4 luni in care nu v-ati vazut deloc deloc????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Am fugit la dr, revin cu detalii.

Symo 24+ Diana Nicole

www.bloombaby.com/fr/collection/spec.php?sID=36" target="_blank">scaun bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Simona-maris, va tin pumnii sa se rezolve bine situatia voastra! Noi suntem aici alaturi de tine .

16+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008

Mergi la inceput

MSymo,,succes la dr..sa aduci numai vesti bune
Amelia,multumesc,esti o scumpa.E important ca va am alaturi.Pot sa ma laud ca sunt destul de puternica,am trecut prin doua operatii grele de hernie de disc in ultimii ani...si am incredere ca totul va fi bine!
Stiu ca orice se intampla are si parti bune in viata,daca nu le vad acum,sunt convinsa ca se vor revela mai tarziu.
Va pup pe toate si va urez seara placuta
Simona +22

Mergi la inceput