Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Simona, da, de tine depinde. Da-le incolo de studii!Da-I incolo de prieteni!Mereu se gaseste unul sa te dezamageasca. Iar cei care iti sunt cu adevarat prieteni, iti vor ramane prieteni. Familia ta este el si bebelul!Iti spun eu asta eu care ma consider o femeie de super casa. In plus, priveste acest lucru ca pe o aventura. Poate iti vei gasi ceva super acolo de lucru. Nu vezi ca toti mai multi tineri pleaca din tzara asta de kkt? Si in tot acest timp ai si postul asigurat in tzara, pt ca esti in concediu de maternintate. A picat la fix.
Stii cate sacrificii am facut eu pt studii?!Si nu mi-a folosit la nimic. Altii au venit sa dea admiterea, veneau la examene si apoi sa-si ridice diploma de licenta. Mai ales cum au ajuns la noi studiile in ziua de azi. Nu poti veni in tzara doar la examene? Nu poti sa treci la distanta? Poate prinzi si tu o bursa in Anglia la studii.

Trebuie sa te gandesti bine, poate vei avea ocazia sa te duci si tu in Anglia si cand vei vedea cum este acolo, poate iti va parea rau. In plus, femeile acolo sunt foarte……….dezinhibate. Sa vezi ce este vinerea seara pe strazile Londrei! Zici ca este la Mamaia seara acum cativa ani, cand mai mergea tursimul, in plin sezon estival.
poate am fost un pic cam dura, scuze!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

symo te asteptam cu vesti bune!!!

Eu m-am intors de la salon: m-am vopsit in sfarsit si m-am si pensat. manechiura si pedichiura le fac acasica..nu prea am incredere la salon

20+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

symo asteptam vesti bune
simona si eu spun sa te duci cu el..pana la urm asa cum spunea si beatrice familia ta sunt ei :sotul si bb..prietenii adevarati nu o sa te uite ..restul familiei nici atat bine inteles asa ca ....oricum noi te sustinem orice ai alege..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

buna,burtici!
eu sunt tot in spital,cu perfuzii cu no-spa si scobutil si antibiotic (novosef). colul 2,75 cm si usor deschis la orificiul intern. marti repetam eco si daca s-a inchis colul si s-a lungit sau daca macar ramane la aceeasi lungime, ma lasa acasa. daca nu, mai raman aici,lipita de pat. bb misca si face tumbe, mai ales cand am pusa perfuzia eu incerc sa fiu optimista si linistita.
va pup

Claudia 21+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

buna,burtici!
eu sunt tot in spital,cu perfuzii cu no-spa si scobutil si antibiotic (novosef). colul 2,75 cm si usor deschis la orificiul intern. marti repetam eco si daca s-a inchis colul si s-a lungit sau daca macar ramane la aceeasi lungime, ma lasa acasa. daca nu, mai raman aici,lipita de pat. bb misca si face tumbe, mai ales cand am pusa perfuzia eu incerc sa fiu optimista si linistita.
va pup

Sanatate multa Misticgirl! Ai grija de tine si de bebe. Tin pumnii sa fie totul in regula si sa va dea drumul acasa mai repejor .

16+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

buna,burtici!
va pup

ClaudiaSa dea Domnul asta sa fie ultima incercare si totul sa se remedieze rapid! Esti ft curajoasa si luptatoare! Dar pt bebe orice putem face, sunt sigura! Sa auzim curand numai de bine! Pupici si nu uita sa fii optimista!!!

Madalina19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

claudia sper sa-si revina colul ala la normal si sa nu se mai deschida sau scurteze pana la 40 de saptamani..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

claudia multa sanatate iti doresc!! sa dea Doamne Doamne sa fie bine si sa-ti dea voie acasa cat mai repede. De ce nu iti face cerclaj totusi?

20+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Claudia, esti o persoana tare curajoasa!

21+

Mergi la inceput

Schimbat semnatura!

22+

Mergi la inceput