Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Schimbat semnatura!

22+

FELICITARI!!! sa ne vedem la 40 de saptamani cu bine!

20+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Da, ratusca, asa sa fie!!!

Joy, aia este burta la tine?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Felicitari pentru semnatura Beatrice! Si sa ne auzim la fel pana la 40 de saptamani!

16+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

In primul rand te admir Claudia, pt curaj si putere. Multa sanatate va doresc!
Acum despre noi: fetita este bine ( fffff agitata, ca in fiecare zi, dl dr a zis ca o sa-i placa discotecile), cord ok, buze normale. Acestea doua mai erau de revazut, fiindca data trecuta nu a mai avut cum sa le vada. Ne-a facut si reconstituire 3D, este exact fata lui Bogdan....am ras de n-am mai putut, iar el se umfla in pene.
Partea proasta: sapt viitoare sa ies din casa o data la doua zile, plimbare scurta, citez: mers usor, de batran reumatic. Apoi...mai des cu iesirile, dar nu calarit mall din magazin in magazin, nu cu avion, nu la mare. Astea sunt restrictii pana la urmatoarea eco, adica la 28 sapt, inceputul lunii august. Ce sa fac, o sa respect programul ca n-am de ales. Si eu, , visam sa plec la Viena la shopping, a ras de mine cand i-am adresat intrebarea asta. Continui cu Gynipral o luna, repet toxoplasmoza si in sapt 26-27 trebuie sa repet dozarea de anticorpi antiRh. Cam asta este.....sunt fericita ca fetita e bine si sper sa treaca timpul repede si frumos.
Simona, nu sunt in masura sa-ti dau sfaturi, nu stiu conjunctura in care va aflati, nu stiu daca e palpabila posibilitatea de a pleca impreuna cu sotul tau, ca de visat sau spus e usor, dar poate profesional nu pica bine. Ceea ce este f important si prioritar este FAMILIA. Joburile vin si pleaca, dar momentele unice de sarcina, nastere, cuibul vostru cu puiul vostru, primul strigat, primul gangurit, primul ras, primul zambet...........nu se pot derula. Eu nu vreau sa te dezarmez si sunt sigura ca instinctul tau matern iti spune exact asta, nu vreau nici sa te determin prin aceste vorbe sa apara o raza de ura fata de jobul sotului sau chiar reusita lui (daca a primit aceasta propunere, sigur o merita), dar trebuie sa existe o balanta intre FAMILIE si JOB. Eu am un exemplu clar, cu riscul de a ma lungi.....incerc totusi pe scurt sa-ti expun un caz real, prietenii mei din Viena. Sotul ei este un consultant financiar fff bun si fff apreciat la firma americana pt care munceste si primea de-a lungul timpului deplasari in tot felul de tari, perioade mici 2-3 luni sau mari 2-3 ani, timp in care era aproape imposibil sa para si un copil, in halul in care traiau. Prietena mea, scolita si ea, a spus intr-o zi: renunt pt moment la cariera si ma dedic familiei si l-a urmat peste tot, chiar daca nu muncea, era de un real ajutor in relatia de cuplu. In fiecare loc nou mergea la muzee, evenimente culturale, facea cursuri de limba etc Asa au decis sa adopte fetita pe care noi am botezat-o i apoi numai cu minunea de la Dumnezeu la 6-7 luni de la adoptie a ramas insarcinata! Sunt doi familisti convinsi, un sot iubitor, o mama eroina cu o fetita de 2 ani si una de 6 luni aproape! Ea nu concepe ideea de a trai copiii fara tata, el pleaca in deplasari de 2-3 zile maxim! AnaMaria, sufera de dorul lui tati in acele zile!
Sper ca nu te-am plictisit, dar pt mine ei sunt un model, uneori poate chiar imi par exagerati, dar si-au dorit atat de mult acesti copiii si ii vad ca o binecuvantare de la Dumnezeu! Iti doresc multa tarie de caracter si sa reusesti sa fac alegerea perfecta, sau macar posibila!

Symo 24+ Diana Nicole

www.bloombaby.com/fr/collection/spec.php?sID=36" target="_blank">scaun bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Multumesc mult,MSymo,povestea prietenilor tai este frumoasa ,este de filmAsa este,,familia e sfanta.Eu nu tin la cariera,as pleca cu el,am doar retineri pt ca e o tara straina iar eu nu sunt chiar in cea mai buna perioada sa ma adaptez unei situatii asa de noi...
Oricum,s-a ivit o ocazie sa ramana in tara,cu bani de 3 ori mai putini,dar fericirea de a fi langa familia lui nu are pret,,asa ca...
Ma bucur pentru vestile tale bune de la eco,Felicitari pt bebelina dance
Claudia,multa rabdare si muuulta multa sanatate si tie si bebelului iti dorim
Beatrice,felicitari de semnatura...abia astept si eu duminica
Nu am somn...si "bantui"pe aici
simona +22

Mergi la inceput

Simona, sa inteleg ca ramaneti aici?
Londra este superbaaaaaa, si sigur te acomodezi, cred ca deocamdata gandesti la cald. Daca te poate lua, daca aveti unde sta, daca el are asigurare medicala, va avea si familia, daca stii engleza, toate se rezolva. Eu as pleca si maine....Decat sa plimb carutul prin praf si poluare, as prefera Londra cosmopolita, alt stil de viata...dar depinde de fiecare. Eu de ani de zile imi doresc sa plec din tara asta, care numai ma fura: impozite, mancare scumpa, rate mari, salarii mici....., sper sa reusim la un moment dat sa prindem o oportunitate.

Symo 24+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Joy, aia este burta la tine?

22+

"Burtica", asa am zis da? Ia pune atunci si tu o poza cu burta, sa vedem cu ce te mandresti. Adevarul e ca am luat in jur de 2-3 kg pana acum, deci n-am cine-stie-ce pretentii. Si la Sofia a fost la fel, pe la 32 de sapt. aratam de parca imi pusesem o minge de baschet sub tricou.

simona-maris, din experienta iti spun ca e greu cu un bebe mic si ai nevoie de ajutor mai ales in primul an. Si indiferent de cine s-ar oferi sa te ajute, nimeni nu poate lua rolul unui sot. Cel putin la mine asa e. E un eveniment major din viata unei familii, nu concep ca aceasta sa nu fie impreuna.

Dar pe sotul tau l-ar lasa inima sa stea departe atata timp de copilul lui? Primul an e greu dar e si minunat, e plin de progrese si bucurii. Primul zambet, care rasplateste nopti nedormite, primul gandurit, statul in fund, mersul de-a busilea, primul cuvant. Eu zic ca amandoi tb sa va bucurati de copilasul vostru si sa-i fiti parinti.

Claudia, multa putere iti doresc, tie si puiului mic. Vorbeste cu el si roaga-l sa stea cuminte la mami in burtica Sper sa te auzim cu vesti bune, col inchis si alungit

Victoria, mami de Anna Sofia, 21+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Fetelor, maine plec cu Sofia la Paris (maine adica astazi ca e trecut de miezul noptii). Inca n-am impachetat nimic, dar imi iau revansa de dimineata. Imi iau si laptopul, asa ca nu scapati de mine

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Joy, te ajut la impachetat.......ma iei si pe mineeeeeeeeeeee?????

Symo 24+ Diana Nicole

www.micuna.com/2010/coleccion/coleccion.php?selcat=3024&selsubcat=3031&view=main" target="_blank">mobila Diana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Joy, te ajut la impachetat.......ma iei si pe mineeeeeeeeeeee?????

Symo 24+ Diana Nicole

www.micuna.com/2010/coleccion/coleccion.php?selcat=3024&selsubcat=3031&view=main" target="_blank">mobila Diana

Sigur ca te iau, si te pun si sa faci baby-sitting, ca sa te antrenezi

Sofia, 1 an si 8 luni

David Lloyd George

Mergi la inceput