Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Ok, d'accord......

Apropo, stie cineva sa-mi spuna cum raspunzi si sa apara casuta aia cu citat? Asta inca n-am invatat.

Joy sau cine are Mac, pe ce tasta apasati ca sa reimprospatati pagina. Adica eu las deschis la pag 5 si cand revin voi sunteti la pag 12 si vreau sa citesc direct 12. La calculator normal apasam F5, dar la asta nu m-am prins.

Symo 24+ Diana Nicole

www.bloombaby.com/fr/collection/spec.php?sID=36" target="_blank">scaun

www.micuna.com/2010/coleccion/coleccion.php?selcat=3024&selsubcat=3031&view=main" target="_blank">mobila Africa Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

E cazul sa-mi beau lapticul si la somn cu mine.
Noapte buna!

Symo 24+ Diana Nicole

www.bloombaby.com/fr/collection/spec.php?sID=36" target="_blank">scaun
www.micuna.com/2010/coleccion/coleccion.php?selcat=3024&selsubcat=3031&view=main" target="_blank">mobila Africa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Fetele nu au avut somn in noaptea asta,dar pe mine nu m-a intrecut nimeniNu am dormit deloc,toata noaptea am citit despre bebe,cezariene,tarifuri la doctori .Vreau sa ma desprind de subiectul cu plecatul sotului(sau al amandurora) din tara...si ma informez
MSYMO,daca vrei sa apara citatul cuiva pe linia de optiuni de deasupra mesajului pe care vrei sa il citezi ,ultima optiune este Reply with Quote,iti arata ca o pagina micutza de word..Nu sunt buna la explicatii,dar sper ca ai inteles ceva
Fetele,cu Anglia de hotaraste totul luni,si vreau sa uit pana atunci

Mergi la inceput

Am un milion de probleme in cap
Prima de de cocalar de Romanica: ce tarifuri mai stiti ca circula in conditiile crizei financiare mondiale???
Pentru mamici care deja au o nastere sau doua...in ce consta igiena pe care ti-o fac asistentele dupa nastere?? Adica ajungi inapt sa te speli..prin zonele intime??? Spuneti-mi si mie,va rog ,ce se intampla,ca ma mistuie curiozitatile.Si daca ai cezariana,tot asa ai nevoie de ele ca sa iti faca toaleta??
Simona +22 cu Stefan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Fetelor, maine plec cu Sofia la Paris (maine adica astazi ca e trecut de miezul noptii). Inca n-am impachetat nimic, dar imi iau revansa de dimineata. Imi iau si laptopul, asa ca nu scapati de mine

Victoria, mami de Anna Sofia, 21+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Foarte corect ce mi-ai spus despre priumul an al bebelului.F pertinent! Multumesc!
Bon voyage,draga mea!Sa ai vreme minunata,si un Paris plin de zambete .Te asteptam cu bucurie sa sa ne aduci vreo doua madelaines originale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna dimineata

simona wow la ce ora te'ai trezit....

eu am dormit mai mult cam pana la 6,30, cand au inceput bubulinii mei sa faca piscina din burta mea...imi era asa drag de ei

toate fetele sa aveti o zi buna

18+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

am inceput de azi dimineata sa folosesc pasta de dinti parodontax.......si a zis medicul sa folosesc numai de asta pana la sfarsitul sarcinii....nu stiu zau...

18+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Buna dimineatza ,fete! Un sfarsit de saptamana minunat
Ei,Joann,nu am dormit deloc.eh..batranetele...Acum sunt fresh si as face ceva nebunesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neata !
Sugubina, la mine vad ca e exact invers. Ieri credeam ca mi-a crescut tensiunea, de fapt o aveam 8 cu 5.:(( Si nu pot bea cafea, cola sau alte din cauza inimii.
Simona-maris, cred ca e un soc pentru tine, eu as merge cu el, e tare important sa fiti impreuna. Imi inchipui ca vrei sa stai macar un an in concediu de crestere a copilului, iar pt studii as incerca sa vad cum pot sa vin doar la examene sau lucrari importante sau chiar le-as suspenda pentru un an. Ah, si in mod sigur as alege sa nasc in Anglia.
Acum am vazut ca aveti si optiunea de a ramane in tara, dar ar fi asa pacat.
Joy, ce frumos, distractie placuta.:)
Misticgirl, multa sanatate !
Doura, zilele trecute am facut tabouleh si humus. Excelenta tabouleh, desi eu am pus cus-cus in loc de bulgur. Am mai gasit o lista de mancaruri libaneze fara carne pe care o sa le incerc. L-am rugat pe fratele meu sa-mi spuna ce-i mai place pe-acolo, dar sa vedem cum se descurca sa le si traduca.

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 18+
Primul orice

Mergi la inceput

Alina,...a fost soc,confuzie,de toate.Dar ne revenim noi.Trebuie sa trecem peste lucruri si mai grele..ne pregatim de nastere,nu??Trebuie sa fiu puternica!

Mergi la inceput