Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

buna dimineata si de la mine..alina de ce sa iti spuna fratele retete?? iti spun eu cand vrei..cand ai chef trimite-mi pm si iti scriu ..el nu are cum sa ghiceasca toate ingredientele doar mancand si daca iti spune numele mancarii pe net gasesti putin schimbat fata de original..
va simai revin..azi stiu ac nu scrieti prea mult..si nici nu m-am dus dimineata la sport asa ca am ceva timp..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Am intrat la delfinasi de iulie-august.Sa vedeti,fetelor,ce palpitant e.Nasteri muulte,transmisii in direct,galerii...,stiri la cald.
E super emotionant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Buna fetelor! Mai primiti o gravi in grupul vostru? Va urmaresc de mult timp, insa nu am reusit sa fac un cont. In dimineata asta m-am enervat si am dat mail administratorului si s-a rezolvat. Conform ultimei ecografii, avem un baietzel de 10,2 cm (CRL) si 138 gr. DPN-ul este 29.12.2010 desi dna doctor ne-a dat ultima data 23.12.2010.
Va pup pe toate
Sorina

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Am intrat la delfinasi de iulie-august.Sa vedeti,fetelor,ce palpitant e.Nasteri muulte,transmisii in direct,galerii...,stiri la cald.
E super emotionant!

Toate fetele de pe forum am votat:pleaca cu sotzul in Anglia si nu mai fi incapatanata!Asteptam sa ne scrii de acolo!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Stii ce repede te adaptezi cu binele?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

E super emotionant!

Toate fetele de pe forum am votat:pleaca cu sotzul in Anglia si nu mai fi incapatanata!Asteptam sa ne scrii de acolo!

22+

Ce scumpe sunteti.Gata..ma duc in London,termin masterurile acolo si ma fac profesor la Oxford sau canteburyPai sa fie bebe mandru de mamica lui
Beatrice,unde sunt fetele???Ce rar mai intra cate una Asa e in weekend,odihna se ia de la toate activitatile,inclusiv de la forumit!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Simona, eu chiar aveam liber aqzi, sotul lucreaza, Maria e la Valcea, dar ma lupt cu tensiunea asta mica. Nu reusesc sa o fac deloc sa creasca si am stari de ameteala. Asa ca am stat mult in pat, dar fara rezultat.
Doura, multumesc. Nici nu stiu ce sa te intreb, pentru ca nu cunosc prea bine bucataria. Mie imi plac tare mult salatele sau mancarurile care se fac repede si sunt mai dietetice. Orice recomandari ai in domeniu sunt foarte binevenite.
Maria a acceptat f tarziu mancarea, pe la 1 an si 3 luni- 1 an si 6 luni mai bine, dar eu ii gateam zilnic, asa ca la noi in familie s-a mancat mult mancare de bebelusi, ne-am simtit f bine si am pastrat un mod usor de a gati. De ex chiftelulete le fac la cuptor. Aceeasi compozitie, dar le pun in tava pe hartie de copt.
Astazi vreau sa fac salata de dovlecei cu iaurt, gasita pe langa reteta de tabouleh. Se face la voi? Este cu dovlecei, ulei de masline, iaurt, usturoi si patrunjel.

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 18+
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Buna burtici!
Sunt si eu pe aici dar sunt ocupata cu ....mancatul.De cand m-am trezit nu mi-a stat gura o clipa,nu mai zic ce am mancat sa nu starnesc vreo pofta si sa ma .nici nu ma mai mira ca am luat deja 7 kg,am 70si cred ca am sanse sa ajung la 80.
Off toata noaptea m-a ros stomacul si cand am mers la toaleta era cat pe ce sa ma scap in bucatarie.
N-am pic de ambitie,sunt si singurica in weekend asa ca n-am ocupatie.O carte n-as citi

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Vasari si eu ma lupt cu tensiunea mica.Ieri de ex am avut ameteli in continuu,am crezut ca sunt din cauza anemiei dar mi-a luat sotul tensiunea si era mica.Ieri nu m-am hidratat cum trebuie si cred ca asta e motivul.
Azi pana acum am baut cel putin 2 litri de apa plus pepene.Eu inainte de sarcina daca beam 1litru dar acum ca am aflat ca deshidratarea favorizeaza aparitia contractiilor sunt foarte atenta.Mai greu cand sunt la servici ca uit sa beau apa.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

22+

Mergi la inceput