Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 15
douradoudou spune:
reteta aa nu e libaneza e iraniana..am vazut-o si eu o data pe un site dar era cu menta nu cu patrunjel .daca e vb de acceeasi eu am facut asa am prajit felii de dovlecel..le-am ps la scurs pe hartie..am zdrobit usturoi si am amestecat cu dovleceii ..separat am amestecat iaurt cu putina sare si menta uscata. am prajit niste muguri de pin in putin unt...am pus dovleceii intr-un vas din ala de sticla ..pe deasupra iaurtul si mugurii de pin..iese f f buna si f light
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
21+ cu
Vasari spune:
Doura, cred ca e aceeasi, doar cu dovleceii fierti si fara muguri, probabil la noi a ajuns adaptata.:) Eu nu am gasit muguri de pin prin hipermarketuri. Daca am menta in casa o sa fac o portie si asa.
Letzy, am citit cauzele aparitiei hipotensiunii (e drept ca eu mereu am avut max 11 cu 7). La mine nu e vb de deshidratare sigur, insa am gasit ca poate aparea pana in sapt 24 de sarcina. Acum caut remedii naturale. Gasisem ca e buna sfecla rosie. Daca nu imi revin sun si dr homeopat.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 18+
Primul orice
ratusca83 spune:
buna burtici!!!
si eu sunt azi pe aici!
Simona, nu sunt in masura sa dau sfaturi legate de familia altcuiva, dar, eu daca as fi in locul tau mi-as urma sotul indiferent de situatie.
Londra este un oras minunat
!
Sora mea este in Australia casatorita si cu greu am ajuns sa o vizitam,asta datorita obtinerii foarte greu a vizei, iar daca as avea cum m-as duce in secunda 2 la ea impreuna cu sotul.
Eu zic ca indiferent de zona geografica o familie trebuie sa fie impreuna.
letzy 
..bea multa apa, eu beau cam 3l pe zi. Cum te mai simti? Ai mai avut contractii? Multi pupici!
Symo ma bucur ca ti-a dat voie sa iesi la plimbare.
Beatrice,joann,doura,miruna,sugubina si celelalte fete

Mai fetelor a disparut matiz...sper sa fie bine si ea.
20+ si ingeras in ceruri
MSymo spune:
Hello. Fetelor, am adormit la ora 4,fetita mea asa a facut continuu 
La un moment dat parca simteam si o usoara durere de burta, o fi oare de la atata dans? E posibil? Fiindca palpam si era moale, deci nu erau contractii, nu?
Azi n-am chef de nimic....e oribil afara si am o stare de indispozitie, cred ca n-am dormit cat trebuie.
Sa aveti o zi frumoasa! 
Symo
24+
Diana Nicole
www.bloombaby.com/fr/collection/spec.php?sID=36" target="_blank">scaun 
www.micuna.com/2010/coleccion/coleccion.php?selcat=3024&selsubcat=3031&view=main" target="_blank">mobila Africa 
ratusca83 spune:

Symo!!
Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie.Toata noaptea bebelina mea s-a foit si eu bineinteles ca m-am uitat pe tavan. Durere jos mai simt si eu,insa,doar atunci cand misca ea foarte mult.Bnuiesc ca e normal.Eu am mai avut o problema..am fost si balonata si abia dimineata cand am reusit sa ies la toaleta mi-am mai revenit.
20+ si ingeras in ceruri
letzy81 spune:
Ratusca
eu ma simt bine daca stau relaxata si nu ma agit.Mai greu la servici,atunci am usoare dureri de burtica cand si cand.Oricum mai merg pana pe 15 august si apoi relax.
Cred ca si gynipralul si-a facut efectul.Dr a zis sa-l intrerup treptat dar cred ca nu-l intrerup.Lq ultima echo mi-a zis ca am colul lung si inchis si ca placenta s-a mai ridicat.
Contractii cred ca am din acelea nedureroase care dureaza cateva secunde,inca nu m-am lamurit daca sunt contractii sau ce sunt
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
22+
ratusca83 spune:
letzy din acelea am si eu..de fapt dureroase nu am avut deloc...si la mine tin cateva secunde si apoi trec...nu sunt f multe!
ma bucurca te simti bine. multi pupici
20+ si ingeras in ceruri
JoAnn spune:
salut fetele
nu e nimeni???![]()
m-am plictisit ingrozitoooorrrr

mi-am adus o carte langa mine dar...
nu am chef sa ma concentrez...
si eu am o foame as manca tot timpul![]()
18+ viitoare mami de gemeni
JoAnn spune:
ce noroc pe voi fetelor care puteti calatori...Viena, Paris...ehe...
eu am voie doar o plimbarica mica-mica-mititica
si pe aia o fac cu morcovul dupa mine![]()
sugubina
ce fac puficele???
18+ viitoare mami de gemeni
vmadelain spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Joy21 Fetelor, maine plec cu Sofia la Paris (maine adica astazi ca e trecut de miezul noptii). Inca n-am impachetat nimic, dar imi iau revansa de dimineata. Imi iau si laptopul, asa ca nu scapati de mine ![]() Victoria, mami de Anna Sofia, 21+ cu inimioaraSofia, 1 an si 8 luni "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Buna Burtici!Bine v-am gasit!
Joy21 Felicitari pentru plimbarea la Paris, sa aveti o vreme frumoasa si momente cat mai placute! Cand am fost eu in mai, am tremurat de frig, imi doresc tare mult ca voi sa aveti vreme faina!

Pt burticile care stau la patic

Sper sa gasiti ceva interesant la TV sau filme dragute, carti captivante cu care sa treaca timpul mai usor!Simona Ma bucur pt decizia luata! Cu siguranta va fi cea mai buna!

MySimo Ma bucur pt tine si fetita care seamana cu tati!!! cred ca a fost emotionant cand i-ati vazut amandoi fatzuca!

Vasari Ma intarati si pe mine cand te vad cu atata elan la gatit, si mai ales la experimentat...mie nu prea mi-e pofta de mancare asa...dar ce mananc se pune imediat...insa ce enumerai tu pe acolo imi cam lasa apa in gura!!

Am reusit si eu sa gatesc dupa ceva vreme niste rizoto si niste pulpe dezosate la cuptor! Asa ca o sa ma multumesc cu ele!Misticgirl, multa sanatate !
Fetelor, am si eu o problema, imi iau tensiunea, e mica in continuare, dar pulsul este mare, asa cred eu, azi de ex. am avut 104batai/minut. Nu stiu dc sa-mi sun medicul, nu stiu dc e ok sau nu...eu stiam ca la o femeie gravida pulsul ar trebui sa fie cu 10 batai peste normal...iar acesta ar fi 70-77. Offf....

Voi ce ziceti? Sa sun dr?Acum va las, ma duc sa ma pregatesc, caci azi se sarbatoreste cea mai buna prietena si vreau sa fiu motz acolo sa ma bucur pt ea!
Va pup si sa aveti un wk cat mai placut!

Madalina
19+

Anna Sofia