Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 16
vmadelain spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83![]() Symo!! Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie.Toata noaptea bebelina mea s-a foit si eu bineinteles ca m-am uitat pe tavan. Durere jos mai simt si eu,insa,doar atunci cand misca ea foarte mult.Bnuiesc ca e normal.Eu am mai avut o problema..am fost si balonata si abia dimineata cand am reusit sa ies la toaleta mi-am mai revenit. 20+ si ingeras in ceruri |
Ce va invidiez cu bebei asa activi, la mine ieri dim a fost ceva activ(a), si azi vad ca pana acum nu-mi mai da nici un semn! Ma bucur pt voi ca aveti bebeline active!

Madalina
19+
vmadelain spune:
EEh, am uitat sa schimb semnatura!
Azi am ajuns la jumatate de drum, intram in saptamana 21, am terminat-o pe 20!!! Yuuupiii!!!

Beatrice si toate burticile care au schimbat semnatura felicitari si bebei la termen!
Madalina
20+
Vasari spune:
Danaint, la multi ani fericiti inainte, sarcina usoara si baietel sanatos !
Madalina, am o prietena care avea aceleasi simptome ca si tine in sarcina. O sa aflu daca a facut ceva sau a trecut de la sine. Pulsul il avea cam 120, iar tensiunea mica. Eu aveam pulsul 80-90, dar de cand mi-a scazut tensiunea vad ca a scazut si el. Asta e o noutate pentru mine.
Legat de gatit, imi place tare mult sa incerc retete noi, am pastrat foarte putine din bucataria mamei pentru ca nu ma simteam confortabil cu ele. Cand ne viziteaza mereu imi spune ca ii place cum gatesc, ca sunt mancaruri usoare, dar e si foarte conservatoare si nu le schimba pe ale ei. :)
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 18+
Primul orice
Vasari spune:
Madalina, am mancat jumatate de ciocolata in scop terapeutic si mi-a mai scazut putin tensiunea. :)) Eu renunt.
Mi-a raspuns si prietena mea, a zis ca avea tensiunea f mica, iar pulsul peste 90, uneori depasea 100, dar a trecut de la sine. Cred ca avand tensiunea asa mica inima incearca sa suplineasca asta si bate mai des. Mi-a recomandat sa incerc cu un pahar de cola - mi-a spus ca 3 cafele au tot atata cofeina cat 2 l de cola.:) O sa experimentez azi.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 18+
Primul orice
sugubina spune:
[quote]citat din mesajul lui JoAnn
ce noroc pe voi fetelor care puteti calatori...Viena, Paris...ehe...
eu am voie doar o plimbarica mica-mica-mititica
si pe aia o fac cu morcovul dupa mine![]()
sugubina
ce fac puficele???
HOOOLA !
Fac bine puficile! Dimi am mers cu Pufi Pufescu la pta si la dep de mobila sa ne facem o idee despre preturi pt camera lor. Am cam umblat (desi cu masheena) si am facut pipi des..deh ce sa fac. Am fost dupa si la pta si am luat piersici vro doo kile sa fac giem/porumbi si rosii sa faca Pufescu supa de rosii!
Am ajuns acas cam rupta, direct din haine am sarit in pat ca nu mai puteam sta in picioare.
sugubina
+18 cu Puficele

douradoudou spune:
si eu am f des pulsul 98-100 dar nu ma ingrijorez..pricum la femeia gravida pulsul este mai rapid..eu nu il am costant asa ...madalin a tu sper ac iti iei tensiunea si pulsul dupe cel putin 10 minute de odihna a altfel normal ca daca ai mers putin sau ai facut ceva si apoi ti-ai masurat pulsul o ssa fie mai mare valoarea.
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
21+ cu
douradoudou spune:
abandon..TOTAL...

si
21+ cu
MSymo spune:
Eu am fost la socrela, am mancat ca un porc.....am plecat si cu pachetel acasa si acum am pus poze noi pe picasa.....avem si cu fetita, de aseara.
Tati doarme si eu pe net, m=am plictisit rau.
Mi-a dat socrela si un buchet mare de floarea soarelui, arata superb in vaza....
Ma mai intind in pat.....ce sa fac????
Symo
24+
Diana Nicole
www.bloombaby.com/fr/collection/spec.php?sID=36" target="_blank">scaun 
www.micuna.com/2010/coleccion/coleccion.php?selcat=3024&selsubcat=3031&view=main" target="_blank">mobila Africa 
douradoudou spune:
eu imi mai cumparam floarea soareluisi imi puneam in bucatarie..am uitat ..mi-ai adus aminte acum o sa-mi mai iau si eu..acum intru sa vad pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 

si
21+ cu