Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiralu spune:

Buna seara ... in pauza de la finala... Voi va uitati la fotbal in seara asta?... noi avem finala noastra in nov-dec, sa dea DD sa fie bine!!

Cate s-au intamplat de cand n-am mai fost eu pe forum! Felicitari mamici pentru ecografii / poze / carucioare!

Am fost si eu la eco morfo vineri. Elfica, eu aveam ecografie vineri, multumesc pentru urarile de bine... au avut efect! Avem o fetita fara probleme. Imi puneti si mie carucior roz, va roog?!

Subscriu la lucrurile foarte bune care se spun despre dr Alina Veduta, eu ma asteptam sa fie bine pentru ca o cunoscusem pe doamna doctor de la ecografia de trimestru I. Am prins o zi in care a fost mai agitatie si au fost si ceva intarzieri, dr era destul de preocupata, dar cei de acolo mi se par cu destul bun simt, macar iti explica ce se intampla si isi cer scuze. Asa atitudine intr-un serviciu public... toata stima! Si nu se face rabat ca sa recupereze timp, cu mine a stat cam 40min... in conditiile in care intelegi tot ce se intampla pe ecran!
Oricum, pe cat de stresata eram inainte de acea ecografie de trimI, pe atat am fost de linistita acum... m-a surprins si pe mine ca n-am avut emotii. Cred ca am trecut de faza critica cu grijile, acum bb are 23 de saptamani, misca tot timpul... Am intrebat-o (totusi...) pe dr Veduta si despre ecocardiografie, pt ca v-am auzit vorbind de asa ceva . Mi-a spus ca ecocardiografia fetala, adica examenul inimii lui bb, face parte obligatoriu si de la sine inteles din ecografia morfologica; si ca ecocardiografia fetala formala, cu niste masuratori speciale si un buletin de rezultate separat, nu se face decat daca se pare ca exista un defect la inima... si ca nu exista pe aici multe presoane calificate sa o faca pe aceasta din urma (parafrazez) .

Asa... am vorbit si cu dr meu despre nastere... cred ca ar inclina spre cezariana... varsta . Mi-a spus ca daca se declanseaza de la sine travaliul, pot incerca si natural, si ca ma asista si la nastere naturala, daca este in tara. Mi se pare rezonabil...

Cat am scris, cu atatea vesti!... aproape se termina finala la fotbal!
Va rog frumos, sa imi puneti si mie carucior roz!!... si pentru dr, Profesor Peltecu Gheorghe de la Filantropia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Mamiralu, felicitari pentru carucior si sarcina usurica si de-acum incolo! Si eu tot cu meciul, in pauza, in asteptarea finalului...

17+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiralu spune:

Viva Espana!!

Amelia, tu cu cine ai tinut?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu pt Arianna folosesc Persil sensitive, pt ca detergentul de bebelusi de la Sensiblu nu mi-a placut cum miroase. De curand am inceput sa folosesc si balsam Chicco, desi e de la 0 luni, dar cum eu puneam program cu extraclatire, nu i-am vazut rostul.
a...eu nu prea am spalat la temp ridicate, nici macar body-urile. am auzit la multe mamici ca le spala hainutele la 90 grade. Eu am respectat mereu ce scria pe eticheta. Nu vad de ce sa spal totul la 90 de grade. Intelegeam dc nu foloseam pampers si uda hainele. Asta e parerea mea, fiecare face cum simte.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 23+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Simona,iti face toaleta si daca ai cezariana si daca nasti natural. Toaleta nu se refera la igiena ta zilnica, la spalat cu apa si sapun. Toaleta facuta de asistente consta in curatarea zonei intime cu tampoane imbibate intr-o solutie dezinfectanta (nu stiu cum se numeste), apoi iti pune un tampon steril si gata . Tamponmul respectiv il arunci cand mergi prima data la toaleta. Sper ca am fost destul de clara. Daca mai ai intrebari, iti raspund cu drag, mai ales ca sunt in spital si mai intru din cand in cand.

Claudia 21+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mie aici nu mi-a facut toaleta . Ba nici macar nu te pune sa te chelesti. Te rade un pic la cezariana ca taie sub linia chilotului (radea asistenta de mine ca i-am facut treaba, eu cu ce stiam din Romania, rasesem tot ).

Madalina
mami de Isabella Andreea si 22+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata trezirea la apel ...ca incepe o noua saptamana ...eu mai am 3 saptamani si gata termin cu munca...abia astept ca imi e din ce in ce mai greu sa ma trezesc dimineata

danaint la multi ani cu sanatate, o nastere usoara si un bebe sanatos ...cu scuzele de rigoare pentru intarziere

Doamne ai grija si de noi 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinaalex

Buna fetelor! Mai primiti o gravi in grupul vostru? Va urmaresc de mult timp, insa nu am reusit sa fac un cont. In dimineata asta m-am enervat si am dat mail administratorului si s-a rezolvat. Conform ultimei ecografii, avem un baietzel de 10,2 cm (CRL) si 138 gr. DPN-ul este 29.12.2010 desi dna doctor ne-a dat ultima data 23.12.2010.
Va pup pe toate
Sorina

15+

Neatza burtici...cam slabutza activitatea in ultima vreme si cred ca nu m-a observat nimeni mai ales ca se posteaza mai greu mesajele mele pentru ca sunt la inceput...
Totusi ma primiti si pe mine?

15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamiralu

Viva Espana!!

Amelia, tu cu cine ai tinut?!

Cu Spania . M-au enervat olandezii ca erau tare agresivi (faptic, numai picioare si crampoane...)

17+

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la mine !

Azi implinim 2 ani de maritat, ca atare m-am aruncat in dulciuri. Sper sa ma opresc odata si-odata, ca pun pe mine straturi-straturi de celulite si colacei, si cine-i da jos dupa?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

amelia multi ani inainte
sorina bun venit sarcina usoara si nastere la fel cu un bebe sanatos

Doamne ai grija si de noi 20

Mergi la inceput