Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 22
bb_alinus spune:
Fetele, sa va spun cinstit si eu am tinut tot cu Spania....dar ssstttt sa nu ma auda cineva ![]()
Ce m-am bucurat ca am avut parte de o noapte linistita....culmea e ca olandezii tot au facut foc de artificii, insa s-au culcat repede.
Burticute sa aveti o saptamana frumoasa!
Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
eliza_cri spune:
neata fetele
noi suntem in general bine ma mai supara nitel niste dureri de burtika care vin si pleaca , dar tot ma steresez..deh neuronul
aici suntem noi
http://family.webshots.com/album/577865017NGXurE
va urez tuturor o saptamana plina de vesti bune si de carucioare coloarate 

19+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
diana.b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamiralu Subscriu la lucrurile foarte bune care se spun despre dr Alina Veduta, eu ma asteptam sa fie bine pentru ca o cunoscusem pe doamna doctor de la ecografia de trimestru I. Am prins o zi in care a fost mai agitatie si au fost si ceva intarzieri, dr era destul de preocupata, dar cei de acolo mi se par cu destul bun simt, macar iti explica ce se intampla si isi cer scuze. Asa atitudine intr-un serviciu public... toata stima! Si nu se face rabat ca sa recupereze timp, cu mine a stat cam 40min... in conditiile in care intelegi tot ce se intampla pe ecran! Asa... am vorbit si cu dr meu despre nastere... cred ca ar inclina spre cezariana... varsta Va rog frumos, sa imi puneti si mie carucior roz!!... si pentru dr, Profesor Peltecu Gheorghe de la Filantropia. |
salutare...
si eu sunt pacienta d-nului prof. peltecu si pe 22 am programare tot la d-na dr. Veduta... dar marturisesc inca de pe acum ca am deja niste emotii de elefant

Doamne ajuta sa fie totul bine!!!
Te rog spune-mi de ce ai nevoia ca si documente la o morfologica la Filantropia?!?!?
Dupa cum am mai declarat, si eu fac parte din grupul celor paranoia, asa ca morfologica o voi face in doua locuri diferite.. iar prima o am maine la dr. Adela Dinu

Doamne ajuta inca o data!!!
Sunt tare emotionata

19+
lorin7774 spune:
buna dimineata
uite si niste vesti intarziate de la noi...
plecaram vineri la eco, cu stomacul in gat de emotii, ca niciodata, si surpriza : ajung acolo sa-mi spuna ca programarea s-a anulat, ca nu mai e valabil abonamentul, ca nu s-a semnat nu's ce contract.....va dati seama ce stare de nervi, noroc ca era sotul cu mine si i-a revenit lui sarcina de a se revolta public, de a da telefoanele de rigoare, etc.....concluzia, nu s-a rezolvat nimic, iar eu eram la ora 16 fara nici un fel de programare si cu o tona de nervi !
mi-am sunat medicul "principal", i s-a facut mila de mine si la ora 8 eram la eco, unde am aflat ca bb creste normal, chiar daca eu nu l-am mai simtit in ultima perioada si m-am linistit....
sexul.....un mister in continuare !
acum nu ne ramane decat sa asteptam morfofetala din 26...
Diana, astept cu nerabdare vesti maine de la morfo cu dr. Adela Dinu - si eu tot la ea merg ! 
acum ma incearca o stare de rau, de nu va pot explica....cu senzatie de lesin, palme transpirate, palpitatii.....mi-a dat o colega o lingurita de zahar, parca e un pic mai bine...
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
19+
beatrice75 spune:
Fetele, vroiam sa va mai intreb. Voi va faceti si ecografia din trim 3 si daca da, la Filantropia se face gratuit si aceasta din urma?
22+

JoAnn spune:
buna dimineata fetele
am mai crescut cu o saptamana si noi, prin urmare avem 19 saptamani 
asta inseamna ca am intrat in luna a 5-a nu???![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorinaalex Neatza burtici...cam slabutza activitatea in ultima vreme si cred ca nu m-a observat nimeni mai ales ca se posteaza mai greu mesajele mele pentru ca sunt la inceput... Totusi ma primiti si pe mine? ![]() |
sorina
bine ai venit. sarcina usoara 
19+ viitoare mami de gemeni
sorinaalex spune:
Multumesc Sunset si Joann 
Sarcina usoara tuturor fetelor...cat despre nastere, mi se pare asa un drum lung pana acolo 
...
15+ 
JoAnn spune:
sorina
drumul e lung si cateodata anevoios, dar si cand o sa ne tinem comorile in brate
....
sugubina puficile tale cum se comporta in week end??? ai mei bb-i se agita toooot timpul ![]()
.
fetele care stau la pat

eu am fost de dimi la biblioteca si am luat 2 carti sa am activitate.
sa pun neuronu la treaba ![]()
19+ viitoare mami de gemeni