Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Claudia imi pare rau sa aud toate astea. Acum am ajuns si eu cu cititul la zi, noroc ca zilele astea a fost activitatea mai slaba. Va doresc multa sanatate tie si lui bebe.

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Citat:
Spune-mi si mie te rog de cat este utrogestanul si cum il iei,oral sau intravaginal?
Claudia si ce alt tratament faci?Ca poate mi l-ar face si mie sotul acasa.

Iau utrogestan de 1oo mg, cate 2, dimineata si seara (sau cate unul de 200 mg). Mai iau 2 magne B6 dimin si 2 dupa-amiaza. Si perfuzabil fac no-spa si scobutil (cate o fiola), dimin si seara. Si mai fac NOVOSEF (antibiotic) intravenos, tot la 12 ore.
Si mi-a mai spus dr sa iau si no-spa pe cale orala in cazul in care se repeta contractiile intre perfuzii, dar mi-e cam teama sa ma umflu cu medicamente
Maine dimineata vine si dr meu si ma va controla el, sa vedem ce zice. Apoi, marti repetam eco si in functie de rezultat vedem ce e de facut.

Claudia 21+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Claudia multumesc mult!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Utrogestanul il ei oral sau intravaginal?Stiu ca pe prospect scrie ca se ia numai intravaginal in sarcina(am prospectul de la Arefam) dar sunt medici care recomanda si oral.

Multa bafta Claudia,sanatate multa tie si lui bebe!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Claudia, va tin pumnii sa te refaci repede si si revii cu bebitza acasa cat mai repejor !

Symo, cand ai timp poate pozezi lucrusoarele achizitionate. Eu voi incepe ceva achizitii abia dupa luna august, ca mai scapam de cheltuieli si ne putem orienta spre achizitii serioase pentru bebe.

Pe mine acum ma bate un gand sa-mi iau perna de alaptat, poate ma ajuta sa ma obisnuiesc si sa dorm pe o parte.

17+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Utrogestanul il ei oral sau intravaginal?Stiu ca pe prospect scrie ca se ia numai intravaginal in sarcina(am prospectul de la Arefam) dar sunt medici care recomanda si oral.

Multa bafta Claudia,sanatate multa tie si lui bebe!

23+

Eu am luat si oral in primele 3 luni, la sfatul doctoritei. Mi-a zis ca il pot lua in ambele moduri, doar ca daca il iau oral efectul va fi intarziat (sau mai mic).

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetelor, cu ce fel de detergent sa spal hainutele lui bebe pe care i le cumpar?

22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Fetelor, cu ce fel de detergent sa spal hainutele lui bebe pe care i le cumpar?

22+

Beatrice, eu o sa le spal cu detergent pentru bebelusi (si acum folosesc numai Persil special din cel pentru bebelusi si persoane alergice din cauza de piele sensibila). Mai exista detergent pentru bebelusi si la Sano si mai e unul la Sensiblu, dar imi scapa numele.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

In weekend e o liniste pe aici...
Ana, sper ca ai ajuns cu bine!
Ratusca te plimbi???

Symo 24+ Diana Nicole

www.bloombaby.com/fr/collection/spec.php?sID=36" target="_blank">scaun
www.micuna.com/2010/coleccion/coleccion.php?selcat=3024&selsubcat=3031&view=main" target="_blank">mobila Africa

buna burtici!!

la toate.
Symo azi am fost iar la prietenii mei la curte si am stat pana acum pe seara. Bineinteles ca toata ziua am stat intinsa in balansoar.
Sunt f obosita.
Claudia sanatatate multa si te asteptam cu vesti bune.
Fetelor eu am oservat ca atunci cand stau in fund si ma ridic ma dor muschii de jos de sub burta. voi patiti asa? ma dor cand ma misc. oare sunt ligamentele?? si durerea este asa pt ca stau si mult la pat?.

pupicei

20+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

miruna daca soacra ta sta prin zona te astept pe la mine cand o vizitezi...

20+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Claudia, multa sanatate iti doresc!
Ratusca, eram sigura ca pe acolo umbli....bravos. Si eu simt uneori niste dureri f jos, dar inghinal pe ambele parti, si ma gandeam c'or fi de la bazin....se lateste si el.
Eu m-am uitat in seara asta la "In pantec" , doamne ce dragut e! Cred ca-i a 5-a oara cand il vad.
Maine, incepe o noua saptamana si uite asa o a mai treaca inca una. Eu cand ajung la ziua de vineri, deja sunt happy.....inca una bifata.

Symo 24+ Diana Nicole

www.bloombaby.com/fr/collection/spec.php?sID=36" target="_blank">scaun
www.micuna.com/2010/coleccion/coleccion.php?selcat=3024&selsubcat=3031&view=main" target="_blank">mobila Africa

Mergi la inceput