Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Azi schimbam si noi semnatura,am mai crescut un pic
Eu ma rog la Dumnezeu sa ajung macar la 30 de sapt sa aibe si bebele meu o sansa.Off credeam ca trombofilia este singura mea problema!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Letzy, nu mai gandi asa! Felicitari ca ai schimbat semnatura si sa ne bucuram de fiecare clipa!
Eu ce sa mai zic ....care sper sa ajung la 37?
Fetelor, am iesit sa iau paine.......yuhuuuuu, batraneste, usurel.
Mai pe seara vreau sa-l pacalesc pe tati sa mergem la Zara Home kids si sa iau cate ceva din colectia de vara, ca sunt reduceri si imi plac mult prosoape, lenjerii, pernute. Altfel cand baga colectia de toamna si noi vom avea de amenajat preturile vor fi duble.
O zi frumoasa!

Symo 24+ Diana Nicole

www.bloombaby.com/fr/collection/spec.php?sID=36" target="_blank">scaun
www.micuna.com/2010/coleccion/coleccion.php?selcat=3024&selsubcat=3031&view=main" target="_blank">mobila Africa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Letzy, felicitari pt semnatura! Fii optimista si o sa vezi ca bebe va sta la caldurica pana la termen!
Msymo, f draguta mobila. Dar dc imi permiti un sfat, cred ca am mai zis...masuta de infasat e o porcarie. Nu prea poti sa o folosesti decat daca ai loc sa stai cumva in lateralul ei si sa o tii departata de perete. Nu stiu dc intelegi ce vreau sa spun. Cum te uiti la ea, iti dai seama ca bebe sta pe lungimea ei...tu trebuie sa stai la picioarele lui ca sa-l schimbi mai usor...la inceput e ok, dar apoi bebe nu mai sta cuminte si nemiscat. asa ca trebuie sa o distantezi de perete, ca sa nu dea bebe cu manutele in perete si sa ai si tu loc de desfasurare. Cele mai bune sunt masutele mai late...sa zicem cum e comoda aia care se vede pe acolo, peste care se pun niste saltelute mai mari decat cea de la masa de infasat, si care iti permit tie sa stai cu fata spre perete. Nu stiu dc intelegi ce vreau sa spun. Parca la Ikea e expusa o astfel de masuta.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 23+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Eu ieri am fost putzin intr-un mall si cand am venit acasa, eram extenunata. Ziceai ca am alergat la maraton.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

da, la Ikea

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Si noi am schimbat azi semnatura .

Dam de baut ceai rece, suc de fructe, cafea, la alegere!

Letzy, felicitari si tie pentru semnatura!

SI noi am fost plecati azi sa-i mai luam niste camasi lui tati, ca zici ca le roade, nu alta...

17+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Va multumesc mult fetelor!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

23+

Mergi la inceput

BraveGirl, merci de info. Eu voi lua comoda cu sertare, patutul si o polita pt inceput. Vreau sa fac o ladita (buna pt depozitare) pe care s'o tapitez si acolo va fi locul de infasat.
Am fost la Zaraaaaa, am luat pt bebelusa Diana: 2 lenjerii, paturica, prosop de baie, pernute decorative.....am lasat ceva firfirei, chiar daca erau la reduceri. Daca era dupa mine mai luam inca pe atat, dar vreau sa ajung si la alt Zara, unde poate gasesc si altceva. Oricum, sunt super incantata. Erau atat de multe chestii dragute!!!
Haine nu iau inainte fiindca deja avem 2 genti si o sa mai primim, dar in sfarsit am vazut si la noi ca in strainatate reduceri adevarate. La copii erau hainute cu 29, 39, 49 lei ffff frumoase, dar sunt de vara si n-avem ce face cu ele, doar pt cele care au deja copilasi.

Symo 24+ Diana Nicole

www.micuna.com/2010/coleccion/coleccion.php?selcat=3024&selsubcat=3031&view=main" target="_blank">mobila Africa

Mergi la inceput

In weekend e o liniste pe aici...
Ana, sper ca ai ajuns cu bine!
Ratusca te plimbi???

Symo 24+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
Spune-mi si mie te rog de cat este utrogestanul si cum il iei,oral sau intravaginal?
Claudia si ce alt tratament faci?Ca poate mi l-ar face si mie sotul acasa.

Iau utrogestan de 1oo mg, cate 2, dimineata si seara (sau cate unul de 200 mg). Mai iau 2 magne B6 dimin si 2 dupa-amiaza. Si perfuzabil fac no-spa si scobutil (cate o fiola), dimin si seara. Si mai fac NOVOSEF (antibiotic) intravenos, tot la 12 ore.
Si mi-a mai spus dr sa iau si no-spa pe cale orala in cazul in care se repeta contractiile intre perfuzii, dar mi-e cam teama sa ma umflu cu medicamente
Maine dimineata vine si dr meu si ma va controla el, sa vedem ce zice. Apoi, marti repetam eco si in functie de rezultat vedem ce e de facut.

Claudia 21+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput