gradinita sapteani
imi poate da cineva detali despre gradinita sapteani , vreau sa imi mut fetita de la actuala gradi si asta mi-a iesit prima in cale.
deci....orice , mancare , educatoare , curte ....orice
---------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
Raspunsuri
bulinuta27 spune:
uite eu am vazut mai multe..a.dica am vizionat. daca vrei uite aici sunt opiniile mele
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151166&whichpage=3
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
MACARIE spune:
am citit , iti multumesc .....7 ani are o bila alba , mamici care mai aveti copilasii acolo ,....ceva detalii imi dati si mie? va rog
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
bulinuta27 spune:
cred ca acolo o sa mergem si noi pana la urma...
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
MACARIE spune:
bulinuta27 , de cand va duceti voi acolo? .....eu as vrea sa o duc putin pe la tara la bunici sa o pun la punct cu sanatatea ....si sa incep din toamna...nu prea stiu cum sa fac, dar am stabilt o intalnire cu directoarea de la 7 ani pt diseara pt ca vreau sa vad cat mai multe gradi sa vad daca se merita sa o iau din mediul in care a fost foarte bine ingrijita .... actuala gradi , sa nu fac vreo greseala ...oricum am sa intru maine sa iti spun cum a decurs intalnirea si daca imi poti da cateva sfaturi ...ce intrebari sa pun , dupa ce sa ma uit sunt bine venite .
MACARIE spune:
nu are nimeni copilul la gradinita sapte ani ????
fetelor.....
bulinuta27 spune:
ai fost la inatalnire? cum a fost? ce impresie ti-a facut?
noi am vrea din toamna de pe 15 septembrie...
Poze noi
Poze
MACARIE spune:
mi-a facut o impresie buna......o sa inceapa de la 1 august , chiar o duc si in fiecare zi seara cate 30 min sa se joace cu copii de acolo sa se acomodeze , sa nu o bag din august direct in necunoscut...la prima vedere mi se pare ok 'curtea imi place , am vazut doar 3 educatoare cred ca sunt care mi-au facut o impresie buna . imi place dar sa vedem cum se descurca pitica mea.
eu am mai vazut o gradi pe care toata lumea o lauda inclusiv directoarea , dar nu ma incantat mai ales cand i-am zis ca pitica mea mai are mici accedente , a dat ochii peste cap , ca ea sa nu auda de asa ceva ca nu are dusuri acolo sa spele copilul .....mi sa parut cam exagerat ca pana la urma chiar se poate intampla ,.
la 7 ani singur lucru care mi sa parut mai cidat este ca te pune pe tine ca parinte sa vi asternuturi de acasa , cearceaf ,paturica, pernuta ...nu-i o nenorocire pana la urma dar trebuie sa ai cel putin 2 pe saptamana lasate acolo .
diseara o duc iar vreo 30 min .....deja a vut un prim conflict si sa cam dat la copii de acolo
dar sper sa fie bine.
scarile alea sunt cam nasoale , dar nu am vazut nici o gradi fara scari asa ca...am fost asigurata ca copiii nu au acces la ele singuri , cu mancarea o sa fac investigati mai amanuntite....diseara chiar am sa cer un meniu si o sa cer sa mai vad odata gradinita mai la pas ca prima oara m-am grabit oarecum ca plangea fiimea
tu ce ai fetita sau baietel , cati ani are, ?
mai intru si maine cu impresii proaspete
--------------------------------------------------------------------
MACARIE spune:
aaa. si inca ceva ...taxa mi sa parut ok , nici prea prea nici foarte foarte....au spus ca din septembrie sar putea sa mai umble la bani de masa , dar asta e ....eu le-am spus ca vreau si transport , au spus ca nu au mai avut cereri dar ca se va face intr-un fel sa se rezolve problema mea...chiar daca stau relativ aproape m-ar aventaja sa mi-o aduca ei acasa , dimineata o duc eu , deci si aici au o bila alba ca nu au spus categoric nu in privinta transportului.
bulinuta27 spune:
eu am baietel, are 4 ani...poate e mai bine sa aiba asternuturile de acasa...el nu o sa doarma acolo asa ca nu stiam de asta...
eu o sa incerc sa ajung saptamana viitore sa il inscriu
Poze noi
Poze
MACARIE spune:
suna inainte sa te duci , stiu ca nu erau gata contractele .....
da , chestia cu asternuturile nu este rea dar ma cam baga la cheltuieli suplimentare acum ,ca nu-i pot lua orice asternuturi si sti si tu care sunt preturile
..am sa spun mai multe si maine dupa vizita de diseara
--------------------------------------------------------------------