gradinita sapteani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

eu n-am mai intalnit sa-ti ceara asternuturi de acasa eu stiu ca fac parte din recuzita oricarei gradi.
taxa cat e la aceasta gradinita?

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

probabil ca nu au vrut sa se mai complice cu spalatul lor ....taxa este de 750 ron + 12 ron masa pe zi pt programul lung , banii de masa se scad cat timp lipseste copilul si se mai scade ceva si din taxa educationala dar nu mai stiu exact cat trebuie sa lipseasca . dintre toate vazute parca asta este ceva mai spatioasa ,are curtea maricica ...intra pe site la ei si vezi toate tarifele si optiunile acolo , da o cautare pe net pt adresa.

---------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

macarie cum e la gradi? noi abia de la 3 octombrie vrem sa incepem...

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

bulinuta27 , nu am mai dus-o acolo...am lasat-o la vechea ei gradi....directoarea a mutat-o la grupa mica acolo unde vroiam si sunt foarte multumita , aveam mari retineri cu mutatul .....va doresc multa bafta la gradi si sa treaca cu bine de primele 2 saptamani , astea sunt mai grele , daca te pot ajuta cu ceva sa imi spui te rog

------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput
Mergi la inceput