Dovlecei frumosi sept-oct 2009*163*
Raspunsuri - Pagina 9
diamar78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta buna gagici uf sunt tare amarata ca asta nu vrea sa manance ... imi vine sa-i bag castronul pe gat .. fructele le mai accepta insa legumele .... JALE .. azi am incercat si ciorbita .. ash .. a inceput sa urle de zici ca-i dadeam otrava .. da-i pune iaurt .. caahhh, pune si nitica smantana .. tot cahhh .. am pus si un pic de banana, a luat 2 lingurite si da-i iara urlete .. nu vrea si pace .. nu-mi fac griji ca da inapoi ci ca ma tzatzareste pe mine in schimb .. iar eu vreau sa-i reduc mesele de lapte si chiar sa merg catre intarcare .. offffffff .. speram ca asta macar sa manance .. destul cat m-am luptat cu eva .. acum o iau de la capat cu anna .. fir-ar sa fie .. |
Eu zic sa nu te mai stresezi ca nu are rost. Am vazut ca are greutate buna asa ca nu trebuie sa-ti faci griji.
La fel faceam si eu, eram disperata ca nu vrea sa manance legume, dupa prima lingura nu mai deschidea gura. Cand deja ma obisnuisem cu gandul a inceput sa manance mai bine, acum iar nu mai mananca bine dar o sa-si revina el. Sa nu-ti spun ca aceasi chestie o am cu cel mare, nu mai stiu ce sa-i fac felul 2 ca sa ia si el mai mult de 2 linguri.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
hepilica spune:
citat din mesajul lui selen80 eu una vroiam sa va mai zic ca eu nu-mi bat capu cu retete sofisticate inca, deocamdata fac tot combinatii de n luate cate k de legume, la care adaug din cnad in cand carnita/ou/ficatel, si atat...vad ca inca nu s-a plictisit, si vorba Clauciei, nu cred ca realizeaza ei acum ca se repeta vreo mancare....le rotesc inca pe cele care stiu ca-i plac..bine, asta e valabila la bebeii mancaciosi... |
la fel face si hepilica cu copilu' ei.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui selen80 mai mai, pai numai copii razaciosi sa vedemd e acum in filmulete, s-a inteles??! Kiki sunt haiosi rau, Ebru dansa pe aici pe langa mine cand ii auzea bine, ea mai nou danseaza si fara muzica, si cand mananca.. Elle, sta f bine Anna la dimensiuni, eu zic sa nu-ti faci probleme, ii dai fructe si borcanele si asta e, nu-ti mai face sange rau...incet incet s-o da si ea pe brazda, cand o sa-i faci mancarica si cu condimente... eu una vroiam sa va mai zic ca eu nu-mi bat capu cu retete sofisticate inca, deocamdata fac tot combinatii de n luate cate k de legume, la care adaug din cnad in cand carnita/ou/ficatel, si atat...vad ca inca nu s-a plictisit, si vorba Clauciei, nu cred ca realizeaza ei acum ca se repeta vreo mancare....le rotesc inca pe cele care stiu ca-i plac..bine, asta e valabila la bebeii mancaciosi... azi i-am facut cartof dulce cu brocolli, "aburite", si a lins castronu'! chiar ma gandeam la un mom dat s-o filmez si eu, sa va arat ce frumos si curatel papa si ea, dar cred ca nu m-ar fi lasat sa plec in mijlocul mesei asa ca sa aduc camera... a, si mi-am adus aminte ca Lili zicea ca Radulescu e fan dovlecel, reteta aia cu ardei si ceapa la cuptor ai incercat-o?? la Ebru are mare succes! asa, si asta e pt surorile noastre de suferinta pe care le chinuie sotzii: de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
you made my day!!!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
Mooaaama, Elle, da' galusca e galusca . dupa dimensiunile astea nu pare sa fie mofturoasa. te inteleg. mai ales ca ti-e groaza ca o vei lua de la capat. sincer, nu stiu de unde ai atatea resurse...cu toate problemele de sanatate pe care le-ati avut, toata perioada grea care imi amintesc ca nu a fost una prea scurta. si cu 2 copii mici. meriti un milion de laude si nu numai. eu n-as putea face fata. clar. eu cu maia mi-am cunoscut limitele. simt ca doar atat pot. vorba techilei, daca ar trebui sa fac un pic mai mult fata de ceea ce fac deja, as fi sufocata, as claca, mi-as taia venele. nu stiu, poate peste o vreme voi uita perioada asta..., dar acum mi-ar fi imposibil sa fac ceea ce faci tu. ce pot sa-ti spun? putere, multa putere si ar fi excelent sa ai de unde te reincarca, remonta. parca soacra ta te mai ajuta. te pup cu drag . h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
hepi .. sa stii ca gasesti mereu resurse .. crede-ma! cand crezi ca ai ajuns la capatul puterilor, si ti se mai serveste una .. gasesti resurse sa lupti si mai departe ..
nu mi-e usor, dar n-am incotro. trag de mine, imi zic ca si maine e o zi .. ca maine va fi mai bine ..
da, am noroc ca ma ajuta socrela. acum, eva e la ai mei si eu sunt numai cu galusca ..
cat despre mofturosenia si dimensiunile annei .. hehe, pai daca ma tzatzareste in continuare la greu .. alti copii au 2 mese de lapte pe zi, iar ea are aprox 5-6 mese .. chiar o s-o filmez la masa de pranz sa nu ziceti ca-s nebuna .. urla de zici ca-i dau otrava ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
selen80 spune:
citat din mesajul lui Ellenuta [quote]citat din mesajul lui selen80 you made my day!!! Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun bio bebe |
daca ai zambit macar in coltul gurii un picut, eu-s multumita
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
kiki_cri spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Aha, am inteles! Si eu care banuiam regizorul si scenograful ca au gresit la filmare. Dar sunt mortali!!! Sa-i pup eu pe ei de razaciosi. P.S. Am "corectat" io ca sa se inteleaga cica Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
multumesc!
Poze Kiki&Twins
Lali_mete spune:
Vaaai Selen cat am ras,am ascultat-o de mai multe ori " Ce celulita mea te uiti asa"
Elenuta da-i fetei fructe si borcanele cu legume,ca uite cat de bine ii merge,are aceeasi inaltime ca Paul dar e mai grasunica cu 600 gr.
Hepilica pupam pe Maia cea papacioasa . Ma bucur ca ti-a placut despre noi azi. De la ploaie ni se trage .
Diamar las-o incolo de recupereala,recuperezi cand te simti bine,sari direct la capitolul asta,ca sa zambesti nitel
LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
iuliapapusa spune:
Buna fetele.Am vazut puii scumpi si razaciosi de Kiki si pe Ana Banana vesela tare.Foarte frumosi copii din odisea noastra.
Elle si eu am trecut prin faza asta cam 2 luni si jumatate.Exact la fel.Numai ca intr-o zi buna si luminoasa si cu soare mult s-au schimbat lucrurile.Mananca fata mea acum de ti-e mai mare dragul.Nu conteaza ce e comestibil sa fie.Fara sa-i fac nimic.Azi i-am dat pilaf cu ficat.Dupa mine e tare cah pentru ea era Rai pe pamant.Deci oricat ne stresam tot ca ei ramane.
Selen Hepi Lali vad ca ati avut chef mare de ras.Va multumesc ca m-ati binedispus pt o saptamana.
Luta mea se catara ca o maimutica merge de-a busilea tare ciudata in varfurile picioarelor si cu manutele, se ridica pe mobila si face pasi se sprijina de pereti si la fel facem pasi scotoceste toate colturile casei sertare dulapuri pe sub paturi absolut tot, aduna scamele de pe jos si le baga in gura ca un mic aspirator daca indraznesc sa o cert sau sa-i ias din cuvant cu ceva tipa la mine si ridica mana ca ma bate si uite asa decurge cate o zi din viata noastra.Se duce la usa de la intrare si face si zice pa ca sa plecam afara si daca vede ca nu plecam sepune pe jelit. Si noi am ramas la 2 mese de lapte restul papa tot ce ii dau.Asa ca avem si noi 10 kg.
Aaa si mi-a muscat-o un purice de e plina de bubite.Cu ce sa-i dau si eu ca poate o mancao.
Mi-e tare dor sa stau si eu la barfa cu voi ca si Ellenuta zic ca poate maine o fi mai bine dar de unde nu ma slabeste nici un pic.Sa nu indraznesc sa dispar din raza ei vizuala si sa nu o bag in seama.Tipa in ultimul hal.Si nu reusesc sa o dezvat de brate, a inceput sa faca mofturi si afara cand o pun carut si asa azi m-am carat cu ea mai tot orasul cu ea in brate si cu carutul dupa noi
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
daciana.ilie spune:
salutare fetelor
La multe multe lunite Joshua ! ; Mihaela, pe unde umblii?! pai e frumos sa nu dai si tu un suculet acidulat, o berica, un corn sau un danonino, acu ca esti in romanica noastra draga ?!
Uka, la cat te-a laudat Lali, m-a facut curioasa, asa ca am intrat si eu sa citesc postul pentru care ai luat avertisment; intr-adevar - am gasit un mesaj plin de compasiune si generozitate, ca doar despre asta era vorba, nu?
Pfff moderatorii astia ... cred ca din cauza conceptiilor invechite pe care le am, pur si simplu nu inteleg cum de ai primit avertisment, o fi ceva personal la mijloc ?!
daci
"În neîntelegerile cu cei dragi ia seama numai de situatia curenta. Nu invoca trecutul."
daciana.ilie spune:
Ellenuta - off, off, multe floricele pt o mamica care isi face multe, multe griji; cum au zis si fetele, Ana a luat foarte bine in greutate, nu te mai supara atat ;
kiki, cat de haiosi sunt si baietii tai , ma bucur ca ai intrat sa ne mai spui si noua ce mai faceti;
"În neîntelegerile cu cei dragi ia seama numai de situatia curenta. Nu invoca trecutul."