Dovlecei frumosi sept-oct 2009*163*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

selen mergem inainte .. in interior sunt tara amarata, insa, incerc sa afisez o fata zambitoare ..

mely .. sper sa ne revenim din starea asta ..

nela vai .. mor de dragul ei .. cum rade si ce frumos va jucati cu mingea .. .. e o scumpete!

carina felicitari mariei!!!

kiki sunt mortali baietii tai!!! ce veselie pe ei ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

ok Techiluta, am inteles, deci Mamaia e destinatiunea da de Monica ce stiti, au venit deja sau nu mai vin?? va nimeriti amandoua in acelasi timp pe aici, sa facem o intalneala mai mare?

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Uof, draga elle cred si eu ca-ti vine sa o iei la padure. Acum, eu stiu ca tu esti o bucatareasa desavarsita si ca faci papa bun rau de tot...dar imi dau si eu cu presupusul si-ti zic ce-a fost la noi cu succes: cartoful dulce si/sau dovlecel coapte in suc propriu. Nu stiu cum sa exprim asta. Adica am o oala si le pun acolo fara apa...dar nici nu se inabusa ca la beibicuc. Sau poate facute la cuptor??
Si daca-i plac fructele...las-o la inceputuri cu mai multe mese de fructe.
Hai, nu te mai necaji.
Dar mancarea care-i place Evei, Annei nu-i place?? Ca faci pentru amandoua si elimini condimentele.
As vrea tare mult sa te ajut, draga de tine.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Kiki decat sa ii faca anestezie totala mai bine suport un planset la "despielitat" ,inca unul la primul pipi,si gata. Si mie imi e mila,smiorcai si eu cu el,dar nu am incotro.
Lili
Ellenuta ,nu stiu cum sa te incurajez.
Alex ,permiteti sa raportez,eu am incercat sa temperez situatiunea dar soldat Uka si soldat Luto m-au tot intaratat ,mi-au data apa la moara si au curs cuvintele .

LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

liliaco cartoful dulce nu prea ii place .. adica ala gatit de mine .. ca daca-i dau borcanel cu morcov si cartof dulce, il linge ... eu nu inteleg .. ii fac si eu acelasi piure de morcov cu cartof dulce si il scuipa, borcanelul il linge .. nu am decat sa merg pe borcanele o perioada si apoi s-o trec pe mancare facuta in casa .. o sa-i fac si eu galusti, sa vedem ce comenteaza galusca .. care galusca are la 9 luni, 10,4 kg si 77 cm ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Elle tare rau imi pare, jur, mis e rupe sufletul, stiu cat e de greu, bine macar ca nu vomita, pentru mine asta e cel mai rau, DAR pe de alta parte, la ce dimensiuni imi spui tu acolo nu ar trebui sa fii ingrijorata deloc, se pare ca ii merge foarte bine, serios, mai ales ca vrea borcanele, nu e asa un capat de tara....te pup.

----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

Mey, ce dispozitie faina pe-aici. Dupa ce am citit replici, replici ma gandeam daca sa mai scriu sau nu. Eu nu prea stiu cuvinte d-astea elevate si nici facultate nu am. Sa ma apuc acum, ha?
M-as apuca si eu de o psihologie da' nu stiu daca imi place.

Hai, lasand gluma la o parte, am ras copios. M-am distrat strasnic. Imi pare rau ca am ratat.
Mi-a placut aia cu suptul bilutelor sub limba si au mai fost si altele da' nu le mai spun .

Mamideandrei - mi s-a facut pielea de gaina cand am citit prin ce ati trecut. Sinistru ce ai povestit tu acolo.
Apoi am vazut filmuletul cu Andrei cum papa. Mai, eu cred ca e "lucrat" filmul. Hai, spune drept. Mi se pare asa "nenatural".
Ai un super copil!

Uka - ma bucur ca ati trecut si de dintisorul asta. Las' ca vin altii . Phaiii de mine! 8? Bai, noi n-avem niciunul. Vorbesc de mine si de sot, bineinteles.

Luto - ce super e cresa asta unde merge David. Sa ne mai povestesti ce face... da?

Vai Nela, asa m-am amuzat la filmulet. Banana e o dragalasa. Si ce bine se distra ea mititica. Iar tu mami arati intr-un mare fel. Te pup.

Noi suntem bine .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Sal!
Am de recuperat 2 capitole si am o stare tare nasoala, nu am chef de nimic. Sa nu va molipsiti si voi de la mine ca e de rau. Mai am si laringita asa ca macar cu voi sa vb ca altfel ma doare gatul.
Abia astept sa o vad pe Ana balerina si pe Andrei cum papa.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

mai mai, pai numai copii razaciosi sa vedemd e acum in filmulete, s-a inteles??! Kiki sunt haiosi rau, Ebru dansa pe aici pe langa mine cand ii auzea
bine, ea mai nou danseaza si fara muzica, si cand mananca..

Elle, sta f bine Anna la dimensiuni, eu zic sa nu-ti faci probleme, ii dai fructe si borcanele si asta e, nu-ti mai face sange rau...incet incet s-o da si ea pe brazda, cand o sa-i faci mancarica si cu condimente...

eu una vroiam sa va mai zic ca eu nu-mi bat capu cu retete sofisticate inca, deocamdata fac tot combinatii de n luate cate k de legume, la care adaug din cnad in cand carnita/ou/ficatel, si atat...vad ca inca nu s-a plictisit, si vorba Clauciei, nu cred ca realizeaza ei acum ca se repeta vreo mancare....le rotesc inca pe cele care stiu ca-i plac..bine, asta e valabila la bebeii mancaciosi...
azi i-am facut cartof dulce cu brocolli, "aburite", si a lins castronu'! chiar ma gandeam la un mom dat s-o filmez si eu, sa va arat ce frumos si curatel papa si ea, dar cred ca nu m-ar fi lasat sa plec in mijlocul mesei asa ca sa aduc camera...
a, si mi-am adus aminte ca Lili zicea ca Radulescu e fan dovlecel, reteta aia cu ardei si ceapa la cuptor ai incercat-o?? la Ebru are mare succes!

asa, si asta e pt surorile noastre de suferinta pe care le chinuie sotzii:

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

liliaco cartoful dulce nu prea ii place .. adica ala gatit de mine .. ca daca-i dau borcanel cu morcov si cartof dulce, il linge ... eu nu inteleg .. ii fac si eu acelasi piure de morcov cu cartof dulce si il scuipa, borcanelul il linge .. nu am decat sa merg pe borcanele o perioada si apoi s-o trec pe mancare facuta in casa .. o sa-i fac si eu galusti, sa vedem ce comenteaza galusca .. care galusca are la 9 luni, 10,4 kg si 77 cm ..

Mooaaama, Elle, da' galusca e galusca . dupa dimensiunile astea nu pare sa fie mofturoasa.
te inteleg. mai ales ca ti-e groaza ca o vei lua de la capat. sincer, nu stiu de unde ai atatea resurse...cu toate problemele de sanatate pe care le-ati avut, toata perioada grea care imi amintesc ca nu a fost una prea scurta. si cu 2 copii mici.
meriti un milion de laude si nu numai. eu n-as putea face fata. clar. eu cu maia mi-am cunoscut limitele. simt ca doar atat pot. vorba techilei, daca ar trebui sa fac un pic mai mult fata de ceea ce fac deja, as fi sufocata, as claca, mi-as taia venele.
nu stiu, poate peste o vreme voi uita perioada asta..., dar acum mi-ar fi imposibil sa fac ceea ce faci tu.

ce pot sa-ti spun? putere, multa putere si ar fi excelent sa ai de unde te reincarca, remonta. parca soacra ta te mai ajuta. te pup cu drag .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput