Dovlecei frumosi sept-oct 2009*163*
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
kiki_cri spune:
Multumes Lali si noua ne-a spus medicul la fel sa decalotez in timpul baitei...dar imi e o milaaaaa...of...eu credeam ca e o interventie banala...dar cand am auzit de anestezie totala...mi-a cam picat fata...
Pupici
Poze Kiki&Twins
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kiki_cri spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Mai, sunt criminali!!! Dar ce le faceati, soro, de radeau asa cu pofta??? Liliana, ![]() ![]() Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
![](radtare.gif)
![](thumb_queen-cool.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
Liliac
![](pupic.gif)
Poze Kiki&Twins
alex25 spune:
BEEEEYYYYY, ce e destrabalarea asta aici??? Haaaa????
----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina
(26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
kiki_cri spune:
Ups de rusine ca eram goala, am scris numai prostii, reiau, "ca doar cum era sa ma creia o pauzasc"
Poze Kiki&Twins
liliac1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lali_mete
Kiki noua ne-a recomandat dr sa ii facem decalotarea manual,putin cate putin ca sa nu ajungem la interventie.Inca nu am avut inima sa il decalotez total,plange,dar suntem pe drumul cel bun. Parca imi pare rau ca nu l-am circumscris la cateva zile de la nastere,am aflat ca se poate cand avea deja cateva luni. Nu prea te-a ajutat informatia mea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lali,mami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lali circumcizia se poate face oricand mai ales daca este predispus la infectii urinare, dar daca-l speli bine in zona cu sapun si nu aveti probleme de genul asta...lasa ciucurelul baiatului in pace.
kiki nu pot sa te ajut, din pacate, ca noi suntem cu visinica-n vant. Iar daca umblu un pic p-acolo...ohohoooo ce efecte producem.
si doar i-am zis ca-s mama lui si n-are sens sa ma impresioneze
![](icon_smile_big.gif)
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
buna gagici
uf sunt tare amarata ca asta nu vrea sa manance ... imi vine sa-i bag castronul pe gat .. fructele le mai accepta insa legumele .... JALE .. azi am incercat si ciorbita .. ash .. a inceput sa urle de zici ca-i dadeam otrava .. da-i pune iaurt .. caahhh, pune si nitica smantana .. tot cahhh .. am pus si un pic de banana, a luat 2 lingurite si da-i iara urlete .. nu vrea si pace .. nu-mi fac griji ca da inapoi ci ca ma tzatzareste pe mine in schimb .. iar eu vreau sa-i reduc mesele de lapte si chiar sa merg catre intarcare ..
offffffff .. speram ca asta macar sa manance .. destul cat m-am luptat cu eva .. acum o iau de la capat cu anna .. fir-ar sa fie ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kiki_cri Ups de rusine ca eram goala, am scris numai prostii, reiau, "ca doar cum era sa ma crem.u.i.esc" KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan (3 septembrie 2009) Poze Kiki&Twins |
Aha, am inteles! Si eu care banuiam regizorul si scenograful ca au gresit la filmare.
Dar sunt mortali!!! Sa-i pup eu pe ei de razaciosi.
P.S. Am "corectat" io ca sa se inteleaga
![](icon_smile_tongue.gif)
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
techila spune:
pauza de curatenie ca-s rupta de spate...
zic asa:
ca prietena ana banana e criminala in filmulet, m-am cracanat si eu de ras...sa-ti traiasca, ma-so!!
selenico: venim maine si plecam sambata ailalalta. o sa dorm o noapte fara sotz pe acolo ca el tre sa revina o zi la munca...ma rog...si o sa sedem undeva in niste bloace intre mamaia si navodari...nu mai stiu cum se intituleaza
madam franguta, felicitari pentru prajituri....vezi ce calitati de bucatareasa ti-ai descoperit? ia mai cauta...cine stie la ce mai prezinti talent...
kiki, la noi sotz se ocupa de depielitarea gazelor, mie mi-e mila. se descurca bine, mai avem, dar e ok. nu stiu cu fimoaze si d-astea...nu stiu
uka, evident desigur ca esti o draguta si o minunata ca vrei sa ma ajuti, dar nu ai cum...ma deschurchez eu...le inghesui...daca nu vin eu pe jos...
si mai aveam un ceva de zis...dar nu mai stiu ce
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.