Dovlecei frumosi sept-oct 2009*163*
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Liliacule, nu mami, varianta cu cresa a aparut cand se vorbea de reducerea indemnizatiei la 600 ron. Acum insa e ok, voi sta cu ea pana la 2 ani, dupa va intra tanti in schema ![]() People who say they sleep like a baby usually don't have one. |
Pai si cu Roxy asta care-i treaba?? Ai trecut pe-acolo sa vezi ce si cum si-atat?? Hai nu ma pune sa fac sapaturi ca stii ca io nu ma pricep la de-astea grele.
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/selen80/selen80.jpg)
selen80 spune:
da mai, uitasem s-o felicit pe MAria de Carina, bravo pui curajos!! dar era de asteptat, ca mai demult yicea Carina ca face cative pasi deja..
si Ebru isi da drumu la maunte si sta binisor, se vede ca isi tine echilibrul, nue chestie de inertie....si se lasa usor in jos, tot asa, tinandu-si echilibrul..
zilele trecute cand au venit ai mei o tinea mama si a facut si un pas spre ea ...dar cred ca a fost mai mult ca sa-si pastreze echilibrul, nu neaparat ca sa mearga....eu cand o pun acum, se lasa in fund, nu-i place, doar singura vrea
de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
liliac1 spune:
Selenica ia vinde-mi mami un pont despre cum faci tu mancarici sau alte treburi prin casa cu asa o mergareata isteata??
Ca eu mai am un pic si-i servesc azi masa rece: carne cruda cu ceva legume.
poezia este belea!! Curat-murdar adevarat!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
D'ale Andrei
Vremuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/selen80/selen80.jpg)
selen80 spune:
Mely, saru'mana! acum juma de ora am adormit-o, la ea in patut, sa vedem cat o mai tine....pana atunci eu eram la laptop si ea se juca pe langa mine...cat sunt eu in camera toate's bune, isi vede de treaba ei, sau ma calareste pe mine...deci pot sa stau pe net....doar daca plec din camera e tragedie mare
Uka, am mai auzit de la o colega, nu stiu daca de acelasi, dar al meu sotz e mai sceptic asa legat de " tamaduitorii" astia, zice ca daca ii face mai mult rau?? si e si capos pe deasupra, deci nici nu insist oricum, multa de interes, poti sa te bagi oricand in "zeama"
de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
kiki_cri spune:
SALUTARI fete dragi! Va mai amintiti de noi?
Eu cu siguranta imi amintesc...si mai mult de atat...imi e dor sa mai povestesc cu voi si ma bucur cand vad ca va intelegeti atat de bine....
Am ramas ieri cu gura cascata si binenteles m-am bucurat ENORM cand am citit ca IULIKA noastra draga si scumpa asteapta din nou un bebe...si presimt eu ca va fi fetita.
MONIKUSsper ca Rares acum e bine si tot timpul ma gandesc la tine, chiar daca nu scriu apoape deloc mai nou...
NELA este minunata BANANA cum rade
si tu esti o mamica minunata super super simpatica. ma binedispune fiecare mesaj al tau.
FragutaPupam Natalixul
si sper ca sa va lase sa va odihniti.(mi-a placut foarte tare cum ai descris ca ai batut spuma
.
Va pe toate fara exceptie si sper ca nu va suparati ca mai apar si eu cu cate un mesaj Offtopic
Poze Kiki&Twins
kiki_cri spune:
Daca tot am aparut...imi permit sa pun un filmulet cu puiutii mei
http://www.youtube.com/watch?v=AmVMOC30Z6A
Poze Kiki&Twins
kiki_cri spune:
Lalimultumim de comentariu! Alex e cel care zice tata...el e asa mai chelut-blondut
Poze Kiki&Twins
kiki_cri spune:
Fetelor, care aveti baietei in special...as vrea sa va intreb ce stiti voi legat de fimoza...adica...la ce varsta se face intreventia de corectie si daca se face sau nu cu anestezie totala...
Am auzit ca la noi asa ar fi cu anestezie totala, ori eu nu prea as vrea sa le faca asta...voi ce stiti?
Poze Kiki&Twins
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
citat din mesajul lui kiki_cri Fetelor, care aveti baietei in special...as vrea sa va intreb ce stiti voi legat de fimoza...adica...la ce varsta se face intreventia de corectie si daca se face sau nu cu anestezie totala... Am auzit ca la noi asa ar fi cu anestezie totala, ori eu nu prea as vrea sa le faca asta...voi ce stiti? ![]() KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan (3 septembrie 2009) Poze Kiki&Twins |
Kiki noua ne-a recomandat dr sa ii facem decalotarea manual,putin cate putin ca sa nu ajungem la interventie.Inca nu am avut inima sa il decalotez total,plange,dar suntem pe drumul cel bun. Parca imi pare rau ca nu l-am circumscris la cateva zile de la nastere,am aflat ca se poate cand avea deja cateva luni. Nu prea te-a ajutat informatia mea
![](icon_smile_big.gif)
![](birthday.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](birthday.gif)
Lali,mami
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](marinar.gif)
![](copilas.gif)
![](copilas.gif)
liliac1 spune:
citat din mesajul lui kiki_cri Daca tot am aparut...imi permit sa pun un filmulet cu puiutii mei http://www.youtube.com/watch?v=AmVMOC30Z6A KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan (3 septembrie 2009) Poze Kiki&Twins |
Mai, sunt criminali!!! Dar ce le faceati, soro, de radeau asa cu pofta???
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
D'ale Andrei
Vremuri