Dovlecei frumosi sept-oct 2009*163*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

error: illegal use of YouTube tag! 

Hai va pup! Ca plec dupa Banana!

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna fetelor

sarbatoritilor de azi

Deci asa cu crizele. Sa nu ma ingrijorez atunci ca numai Maria face asa ca ieri in parc s-au uitat la noi alte mamici de parca in viata lor nu au vazut asa ceva si mi-au ridicat astfel semne de intrebare.

Azi noapte a dormit Maria super. Cu doar doua treziri scurte asa ca sunt fresh. Nu-mi trebuie cafea.

Ioanna, Crissbebe, Lali, Madalina, Alex multumesc de raspunsuri.

Crisbebe, imi pare rau ca micutul e anemiz, dar bine ca ati descoperit si cu tratament cel mai probabil se va rezolva. SI Maria ia Fe de la 4 luni.

Luto, multumim mult . Asa facea si Maria initial. Statea singura in picioare cu diverses jucarii, se mai apleca si se ridica din nou singura si apoi a inceput sa isi dea drumul. SUnteti pe drumul cel buna.

Madalina,. Ma bucur ca in sfarsit si Iri doarme bine noapte si te poti si tu odihni.

Uka,Crissbebe, Crocodana, Alex, Irina, Ioanna multumim

Suede, imi pare rau ca nu v-ati revenit inca cu greutatea dar sunt sigura ca sunteti pe drumul cel buna.

Trimit ca mi-e gata mancarea si as vrea sa mananc inainte sa se trezeasca teroriciul.

Revin. Sper.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

super filmuletulaveti amandoua un ras fain de tot si taaare molipsitor

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Fremoasele si dasteptele mele, mi-era dor de voi!

Suntem de cateva zile la Bz, incercam sa ne relaxam, insa Natalie are alte planuri.

Luto, sora mea, am plans de sarea camesa pe mine povestile de la cresa! Avem copilasi mari, mai!

Noi am fost la Roxy baby, e o cresa privata, este ok, ma rog, o varianta palida a ceea ce povesteste Luto.

Si ma mai bucur ca Lali si-a descoperit vocatia. Mami, ar trebui sa te apuci de studiu, teorie zic.

Duamna Techila, am facut de doo ori reteta de la tine si-a iesit suuuuper! Mama avea lacrimi in ochi cand bateam albusul ala..nu-i venea a crede.

Va pupescu!

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Carina, felicitari mami pentru Maria! Mai, eu cred ca o sa-mi creasca inima de bucurie cand o s-o vad mergand singura.

SI din categoria copii cu crize, bifam si noi. Eu incerc sa ignor acest comportament, in sensul ca nu-i dau niciun feedback, nici prozitiv nici negativ. Sper sa si mearga.

Bia, poate ne ajuti tu, ce reactie ar fi cea mai indicata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:

Doamne ce frumos radeti amandoua. Si Paul radea cand o auzea pe Ana. Sunteti doua frumoase .
Fragutza

LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Vad ca e petrecere mare de ziua Joshulinului!!!

Josh sa cresti mare pui!!! Sa fii sanatos si roag-o pe mami sa ne zica ce si cum mai e pe la Sibiu.

N-am nimic de spus constructiv...
Fraguta beibi, ati renuntat la ideea cu tanti?? Sau varianta aia e de beccap?

Nela Boieroaica e mortala!! Nici nu ma asteptam sa fie altfel!

uka , Multe, multe (nu stiu sa le pun pe-alea colorate in toate felurile...si de la vremea asta de 2 lei n-am chef sa le caut in lista )

Lali gluma, gluma..dar acum la modul cel mai serios vorbind, tu chiar ai inclinatii deosebite spre psihologie. Eu zic sa te gandesti la varianta asta. Vorba aia, esti tanara, ai o familie perfecta, ai inca nerv sa te pui pe studiu...ia baga mare si intereseaza-te cum stau lucrurile? Vezi ca abia ce s-a incheiat faza cu BAC-ul...si incepe depunerea dosarelor pe la facultati. Si-asa spuneai daunazi ca iti pare rau ca n-ai facut mai multa scoala.
Uite, noi te sustinem sa mergi mai departe!!
Eheeee, daca mai aveam eu 24 de ani...
Dar eu atunci aveam capu'n traista, nu eram asa infipta cu picioarele in realitate...

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Liliacule, nu mami, varianta cu cresa a aparut cand se vorbea de reducerea indemnizatiei la 600 ron. Acum insa e ok, voi sta cu ea pana la 2 ani, dupa va intra tanti in schema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Luto sa stii ca noi vrem sa stim cat mai multe din paradisul gradinitelor. Mai invatam si noi una-alta. Eu sincera sa fiu stau cu sufletul la gura sa ne arati prima lucrare gasita la sertar

carinablanca Bravo Maria curajoasa!!! Asa au inceput toate lucrurile importante din lume: cu pasi mici!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:

e MINUNATA!! cu cata pofta rade, ce copil vesel!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput