Dovlecei frumosi sept-oct 2009*163*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Buna fetele.Am vazut puii scumpi si razaciosi de Kiki si pe Ana Banana vesela tare.Foarte frumosi copii din odisea noastra.
Elle si eu am trecut prin faza asta cam 2 luni si jumatate.Exact la fel.Numai ca intr-o zi buna si luminoasa si cu soare mult s-au schimbat lucrurile.Mananca fata mea acum de ti-e mai mare dragul.Nu conteaza ce e comestibil sa fie.Fara sa-i fac nimic.Azi i-am dat pilaf cu ficat.Dupa mine e tare cah pentru ea era Rai pe pamant.Deci oricat ne stresam tot ca ei ramane.
Selen Hepi Lali vad ca ati avut chef mare de ras.Va multumesc ca m-ati binedispus pt o saptamana.
Luta mea se catara ca o maimutica merge de-a busilea tare ciudata in varfurile picioarelor si cu manutele, se ridica pe mobila si face pasi se sprijina de pereti si la fel facem pasi scotoceste toate colturile casei sertare dulapuri pe sub paturi absolut tot, aduna scamele de pe jos si le baga in gura ca un mic aspirator daca indraznesc sa o cert sau sa-i ias din cuvant cu ceva tipa la mine si ridica mana ca ma bate si uite asa decurge cate o zi din viata noastra.Se duce la usa de la intrare si face si zice pa ca sa plecam afara si daca vede ca nu plecam sepune pe jelit. Si noi am ramas la 2 mese de lapte restul papa tot ce ii dau.Asa ca avem si noi 10 kg.
Aaa si mi-a muscat-o un purice de e plina de bubite.Cu ce sa-i dau si eu ca poate o mancao.
Mi-e tare dor sa stau si eu la barfa cu voi ca si Ellenuta zic ca poate maine o fi mai bine dar de unde nu ma slabeste nici un pic.Sa nu indraznesc sa dispar din raza ei vizuala si sa nu o bag in seama.Tipa in ultimul hal.Si nu reusesc sa o dezvat de brate, a inceput sa faca mofturi si afara cand o pun carut si asa azi m-am carat cu ea mai tot orasul cu ea in brate si cu carutul dupa noi

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

eu stiu de Fenistil ca merge la piscaturi de insecte, sau o solutie mentolata de la farmam intrebi acolo...
pupam grasunica cu personalitate!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

salutare lume,

intrasem cu avant dar mi-a fost taiat. oare adiminii ar vrea sa adauge un buton ignore? ar fi atat de util!

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii

Mergi la inceput

mai, eu am observat o chestie... sunt mai nemancaciosi bebelacii care papa de la BabyCook. ati observat? ma gandesc ca nu este asa de gustoasa mancarea ca si cea facutala cuptor de exemplu... zic si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

He ,he Ioana,buton de ignore zici? Stii vorba aia"cine se frige cu ciorba sufla si in iaurt" .Dupa ce ne-a scos din ale noastre in ziua aia nu cred ca mai reuseste si acum,ne-am cam prins noi,pana si eu care-s mai inceata asa la minte si mai ciudatica, ca Daciana nu vrea altceva decat sa semene nitica cearta. Daca ii iese bine,daca nu ,nu. Asta este,eu si Uka suntem pline de compasiune si intelegere fata de cele carora le place polemica de dragul de a mai face pe cineva sa ocoleasca forumul. Aaah ce ma mananca degetele.Poate data viitoare scriu ce aveam de gand.

LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

salutare lume,

intrasem cu avant dar mi-a fost taiat. oare adiminii ar vrea sa adauge un buton ignore? ar fi atat de util!

despre ce este vorba in propozitie??

iar legat de beibicuc, eu cred ca e o coincidenta...ca si eu ii fac la aburi majoritatea legumelor..am sita din aia de la ikea de gatit la aburi...si nu cred ca da alt gust la cuptor doar din cand in cand...

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Dar nu pot sa ma abtin Daciana scumpa si draga,daca tu ai fi avut un copil bolnav si cineva ti l-ar fi jignit din varii motive,fie ele si castigarea unui concurs, nu ai fi asteptat scuze? Nu te-ar fi durut daca ti-ar fi facut copilul handicapat,lumina ochilor tai,pentru care tu ai luptat zilnic din toate puterile sa devina om normal ;si asta pentru este in fruntea unui concurs de poze?Pentru ca o gramada de oameni au considerat ca acea poza este una frumoasa deoarece in ea un copil frumos zambeste? Te intreb inca o data,daca era copilul tau in fotografie nu ai fi vrut ca cineva sa iti ia apararea?Daca era o ruda,copilul unei prietene,ai fi acceptat ca cineva sa il faca handicapat si sa insiste atat ca nu merita acel copil premiul,pentru ca nu este un copil frumos,pentru ca nu a facut o fotografie spectaculoasa? Nimeni nu astepta sa isi ceara scuze ca nu i-a placut poza,fiecare are alte gusturi,alte criterii,doar ca cei care aparau copilul ar fi vrut sa isi ceara scuze ca l-a jignit.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:

mai, eu am observat o chestie... sunt mai nemancaciosi bebelacii care papa de la BabyCook. ati observat? ma gandesc ca nu este asa de gustoasa mancarea ca si cea facutala cuptor de exemplu... zic si eu!

ioanna, eu am incercat si papa la cuptor si tot necomestibila a fost. bine, nu m-am gandit ca ar putea avea beicicucu ceva..., dar am zis sa-i fac maiei o surprizica. si oricum papa gatita la abur isi pastreaza mult mai bine nutrientii fata de cea facuta in alte moduri.
nu cred ca are legatura cu beibicucu.

pupam pe carol. tot tipator este?

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Citat:

salutare lume,

despre ce este vorba in propozitie??

iar legat de beibicuc, eu cred ca e o coincidenta...ca si eu ii fac la aburi majoritatea legumelor..am sita din aia de la ikea de gatit la aburi...si nu cred ca da alt gust la cuptor doar din cand in cand...

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

mai, eu n-am zis ca asa e cum zic eu, am gasit si eu un punct comun n-am pretentia ca am descoperit gaura la covrig. cat despre afirmatia mea Lali a prins ideea din zbor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:

ioanna, eu am incercat si papa la cuptor si tot necomestibila a fost. bine, nu m-am gandit ca ar putea avea beicicucu ceva..., dar am zis sa-i fac maiei o surprizica. si oricum papa gatita la abur isi pastreaza mult mai bine nutrientii fata de cea facuta in alte moduri.
nu cred ca are legatura cu beibicucu.

pupam pe carol. tot tipator este?

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

asta cu nutrientii asa scrie ca ar fi, nu zic nu... deloc nu ma lasati si pe mine sa reinventez roata, uof...

nu mai este tipator, acuma cred ca a mancat samanta de salupa ca are o energie, mama mia

Mergi la inceput

Al meu deja doarme ,cred ca ar fi cazul sa ma bag si eu devreme la barlog,ca parca il vad la 5 in picioare

Mergi la inceput