Dovlecei frumosi sept-oct 2009*163*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Sa nu ziceti ca sunt fata rea ME

Sunt dezamagita, ca nu se vede bine culoarea, e diferita in realitate.

Astept pareri sincere.

----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Nu stiu de cand va tot alerg, si tot am in minte multe multe, la fiecare mesaj. Ba rad cu voi, ba imi vine sa va imbratisez, tot felu aici singura pe fotoliu.

Dar acum nu m-am putut abtine . In primul rand esti super simpatica tu cum te-ai stresat sa nu cumva sa ne tii in suspans! Esti super super!... Rar asa ceva!

In al doilea rand iti sta super bestial

Eu sunt la faza cu bagatul unghiei in gat ca nu pot vedea cu sonor filmuletul cu Carina...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

...spre deosebire de altele care ne tin in suspans !! stie ele cine !!!!!
pupici ralukule !

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Aricelul nu e singura.Bruce face la fel de ceva vreme.Are program de håhåit ca så spun asa ca altceva nu e..Numai daca il ating putin rade de nu mai poate.Si o tine cam o ora de pe la 4-5.Am incercat så il iau in pat cu mine..Se foieste , se suceste si tot in patut ajunge..Se ridica face turul patutului de vreo 3 ori si apoi adoarme in cap.Pe cuvant!Sta in fundulet si apoi de somn se prelinge in ce pozitie se nimereste, de multe ori in cap si cu fundul in sus.

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 5+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aricelul

Buna fetelor,

am intrat pe fuga sa vad ce se mai intampla ... pai se pare ca tare bine v-ati distrat ...iar eu n-am fost pe faza .
In schimb am vazut niste filmulete senzationale ... Ana care exerseaza la tenis, Carina care se pregateste pt piese de comedie si niste spectatori tare draguti care stau aliniati pe scaune baietii de Kikicri ... ce sa mai numai unul si unul ... va pup pe toti

Alex sa-ti fie de bine noul lookkkkk .. te prinde tare bine

Elle nu te mai stresa ... stiu ca toata lumea iti zice lucrul asta si e greu sa accepti (si mie imi vine sa ma urc pe pereti) dar se poate si mai rau ... de ex Maria la 10 luni abia a ajuns la 8 kg ... poate o sa treaca si perioada asta ... cat mai repede.

Iulika probabil ca o sa fie greu cu 2, dar in acelasi timp si frumos. Eu va admir pe cele pe care aveti curajul asta (eu o sa astept sa treaca mai muuulti ani, sa-mi revin si psihic si fizic) Am o prietena buna care o sa nasca in octombrie un baietel si mai are o fetita de 1 an si 4 luni ... si nu i-a fost deloc usor cu fetita (nu dormea, nu manca, etc) dar uite ca a avut curaj si e optimista.

Nu stiu ce se intampla de vreo 2 nopti ca s-a trezit Maria ori pe la 3 si s-a culcat la 5, ori la 5 si s-a culcat la 7 ... e drept ca nu plange, doar are chef de joaca .... dar mie nu prea imi vine ... iar de la dinti nu cred ca e, ca doar avem 8 si nu a facut urat pana acum ... o fi ceva in aer??!!

_

Maria (28.08.2009)

Noroc ca intra cineva sa-mi aminteasca si mie cate am vazut

Am ras in hohote de Ana cu mingiuta!!! Si de gemenasii clujeni!

Si s-o felicit pe sportiva noastra Maria! Deja mi-am anuntat toata familia ca avem o dovlecica plimbareata

Si sa o rog pe Uka sa-mi spuna daca e buna aparatoarea aia (daca vei reusi s-o pui )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:

MAi, sa stiti ca eu imi pun toata baza in voi, adica mie nu are cine sa imi zica pe bune daca imi sta bine sau nu, asa ca va rog sa nu ma menajati. Soatza zice ca e bine!!!

Eu cand m-am tuns odata scurt, al meu mi-a zis foarte incantat ca ii place la nebunie. Trebuia sa taca atunci, caci a continuat: exact asa era mama tunsa prin anii 80

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Fetelor, care aveti baietei in special...as vrea sa va intreb ce stiti voi legat de fimoza...adica...la ce varsta se face intreventia de corectie si daca se face sau nu cu anestezie totala...

Am auzit ca la noi asa ar fi cu anestezie totala, ori eu nu prea as vrea sa le faca asta...voi ce stiti?

KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan (3 septembrie 2009)

Poze Kiki&Twins

Doctorul mi-a spus ca la un an vom face interventia chirurgicala daca nu apar alte probleme pana atunci sau daca nu se rezolva de la sine. Nu stiu nimic de anestezie. Un alt doctor a vrut sa o faca pe loc, deci nu cred ca ar fi implicat anestezia.

Am vazut filmuletul cu scumpii tai, am ras aici de imi era teama ca-l trezesc pe pui mic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:

Sa nu ziceti ca sunt fata rea ME

Sunt dezamagita, ca nu se vede bine culoarea, e diferita in realitate.

Astept pareri sincere.

Nu stiu de cand va tot alerg, si tot am in minte multe multe, la fiecare mesaj. Ba rad cu voi, ba imi vine sa va imbratisez, tot felu aici singura pe fotoliu.

Dar acum nu m-am putut abtine . In primul rand esti super simpatica tu cum te-ai stresat sa nu cumva sa ne tii in suspans! Esti super super!... Rar asa ceva!

In al doilea rand iti sta super bestial

Eu sunt la faza cu bagatul unghiei in gat ca nu pot vedea cu sonor filmuletul cu Carina...

...spre deosebire de altele care ne tin in suspans !! stie ele cine !!!!!
pupici ralukule !

C a r i n a
Nihil Sine Deo

sa nu-mi spui ca ai fost asa rapida la citit! Nu cred! Pupici inapoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Vai asta uitasem!!

Felicitari Carinablanca!!!!Imi vine så rad ca såpt trecuta iti spuneam ca peste putin timp intri pe la noi si ne dai vestea cea mare.SUper , super!!

Si eu tare as vrea så o ia Brucu la picior pana luna viitoare cand merge la creså, så il vad eu cum se ridica pt prima datå.

Eu cred ca merg la nani.

Raluk

Noapte buna!!!

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Fetelor, care aveti baietei in special...as vrea sa va intreb ce stiti voi legat de fimoza...adica...la ce varsta se face intreventia de corectie si daca se face sau nu cu anestezie totala...

Am auzit ca la noi asa ar fi cu anestezie totala, ori eu nu prea as vrea sa le faca asta...voi ce stiti?

KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan (3 septembrie 2009)

Poze Kiki&Twins

Doctorul mi-a spus ca la un an vom face interventia chirurgicala daca nu apar alte probleme pana atunci sau daca nu se rezolva de la sine. Nu stiu nimic de anestezie. Un alt doctor a vrut sa o faca pe loc, deci nu cred ca ar fi implicat anestezia.

Am vazut filmuletul cu scumpii tai, am ras aici de imi era teama ca-l trezesc pe pui mic.

mami fericita de Alex

noi am reusit sa scoatem capul in lume cam 85%. am fortat eu dupa baita, putin cate putin.mai greu a fost pana a plesnit pielicica prima data. e ceva absolut superficial, nu face rana sau ceva. si a mai fortat si pediatra o data. dar nu am dat cu nimic, nimic. nu stiu nimic de anestezie generala. teoretic n-ar trebui sa se faca pentru decaalotare. pentru circumcizie, da... nu mai stiu care mamica spunea ca a facut-o decalotarea la pediatru si ca mediculk s-a ajutat de o penseta

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbâtii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Vai asta uitasem!!

Felicitari Carinablanca!!!!Imi vine så rad ca såpt trecuta iti spuneam ca peste putin timp intri pe la noi si ne dai vestea cea mare.SUper , super!!

Si eu tare as vrea så o ia Brucu la picior pana luna viitoare cand merge la creså, så il vad eu cum se ridica pt prima datå.

Eu cred ca merg la nani.

Raluk

Noapte buna!!!

Bruce, minunea noastrå

Ce norocoasa sunt! Am primit pupici de la o graviduta!

Deci sa inteleg ca acum doar tu ai scuze pentru uitari?

M-ai amintit acuma seara ca si al meu da repede in sughit din ras .

Somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Auzi mai Lali..ma gandeam..
Pe langa faptul ca aici ai reusit sa lasi in urma perioada ta blue, sa treci peste greutati, eu cred ca incepi sa privesti altfel lumea , sa-ti dai seama ce vrei sa faci. Mie , in locul tau mi-ar fi greu sa aleg o cariera. Daca ma intrebi pe mine, ai putea excela in :
agricultura, avocatura, filosofie, cresterea si educatia copilului, homeopatie. O gramada de chestii...eu, in afara de a invarti niste cifre, nu stiu altceva, sunt total ignoranta.
Asa ca ..eu zic ca o sa ai la ce te gandi la noapte .
Atata-ti zic: fly Lali, lumea e la picioarele tale !

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput