Dovlecei frumosi sept-oct 2009*163*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Sa nu ziceti ca sunt fata rea ME

Sunt dezamagita, ca nu se vede bine culoarea, e diferita in realitate.

Astept pareri sincere.

----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Nu stiu de cand va tot alerg, si tot am in minte multe multe, la fiecare mesaj. Ba rad cu voi, ba imi vine sa va imbratisez, tot felu aici singura pe fotoliu.

Dar acum nu m-am putut abtine . In primul rand esti super simpatica tu cum te-ai stresat sa nu cumva sa ne tii in suspans! Esti super super!... Rar asa ceva!

In al doilea rand iti sta super bestial

Eu sunt la faza cu bagatul unghiei in gat ca nu pot vedea cu sonor filmuletul cu Carina...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

...spre deosebire de altele care ne tin in suspans !! stie ele cine !!!!!
pupici ralukule !

C a r i n a
Nihil Sine Deo

sa nu-mi spui ca ai fost asa rapida la citit! Nu cred! Pupici inapoi

Nuuu, doar am banuit

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Uka, Uka ma tem ca acuma seara esti singura cu glume in program... . Vad ca nu intra nici prietenele tale Ralu si Hepi, nici Luci, si vad ca si Lili a disparut. Asa ca esti singura pe baricade . Eu n-am deloc spirit din asta de a glumi fain . Dar in schimb stiu da rad, de numa! Am si dovezi!

Mergi la inceput

Ati vazut? Daca nu stiu face glume a si disparut lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Nela nu mai pot de dragul Anei, m-a inveselit tare filmuletul. Ce ma bucur ca papa bine cereale. Te pup.

Elle . Ai incercat sa mai pui cate un fruct in piureut (daca ii plac fructele, dar legumele le refuza)? Eu ii mai adaug un mar, o caisa sau visina sa-i mai schimbe putin gustul si mirosul. Pe vremea cand gaseam mere bune stiam ca orice mancare e buna daca are si mar, acum trebuie sa fiu mai inventiva.

Carina felicitari pentru primii pasi ai printesei!

Iulika te pup, mamica scumpa. Felicitari si sarcina usoara! Pup si pentru Brucu vikingu.

Uka, vai, cat e scumpa Carina cand rade, veselie mare la voi in familie, nici nu imi imaginez altfel.

Crissbebe ce teste i-ai facut puiului? Sideremia? Felicitari pentru licenta!

Luto a big hug for u, mami.

Mergi la inceput

Merg si eu la culcare, ca maine e o zi grea . Va pup cu drag!

Am uitat sa urez sarbatoritului zilei: La multe lunite Josh!

Weekend placut, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Am uitat sa o felicit pt primii pasi pe Maria de Carinablanca ...noroc cu Raluk

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:

Uka, Uka ma tem ca acuma seara esti singura cu glume in program... . Vad ca nu intra nici prietenele tale Ralu si Hepi, nici Luci, si vad ca si Lili a disparut. Asa ca esti singura pe baricade . Eu n-am deloc spirit din asta de a glumi fain . Dar in schimb stiu da rad, de numa! Am si dovezi!

Daaa...unde umbla lumea oare?
Tu stii ce zi e maine? mmm..e ziua - prima zi - in care o las pe Carina la mama Mi s-a facut un gol in stomac numai cand am scris.. Daa, am decis ca e timpul sa stea si cu ei putin, sa mai respiram si noi in cuplu. Nici nu o sa-mi fie greu

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Uka ,sa stii ca mi-ar placea tare homeopatia,ma fascineaza. ca sa poti practica asa ceva trebuie sa cunosti bine oamenii,pentru ca vorba lu' Dr House,pacientii mint intotdeauna. asa ca pentru homeopatie iti trebuie si nitica psihologie.
Raluk astept cu nerabdare surpriza. Bine ca Alex ne-a aratat surpriza mai devreme ca altfel iar visam numai dovlecei si mamici de dovlecei,ca de fiecare data cand ma gandesc prea mult la voi .

LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:

Sunt aici. Prezent!!
Numai ca-s c-o ureche la ficiorash ca mai miorlaie un pic, eu sar cu apa, el ma ignora...iar tat-su mananca cipsuri langa el Cred ca se potoleste de la mirosurile suave din punga io nu le suport!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Apropos de vise cu dovlecime .Intr-o napte agitata de a lui Paul,l-am certat ca se tot foia,maraia,m-a muscat cand eu dormeam si m-am speriat (mie imi e frica de gandaci,si desi nu am asa ceva in casa,am crezut ca e unul pe bratul meu),m-a lovit cu biberonul,si i-am zis sa doarma si el normal,pe un ton mai aspru. L-am luat in brate si am adormit inapoi. Eei,si am visat-o pe Fragutza ca ma certa,vai dar in ce hal,mai sa ma si bata,ca sunt o mama rea,ca el e mic si nu stie,si ca eu trebuia sa il iau in brate si sa il pup nu sa il cert .Asa ca m-am trezit,l-am luat si mai strans in brate,mi-am cerut iertare si am facut nani in continuare. De cand am fost in Bucuresti am dormit cu PAul in pat,sau macar jumatate de noapte sa il am langa mine.

LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput