Dovlecei frumosi sept-oct 2009*163*
Raspunsuri - Pagina 14
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Sa nu ziceti ca sunt fata rea ME Sunt dezamagita, ca nu se vede bine culoarea, e diferita in realitate. Astept pareri sincere. ---------------------------------------------- Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Mai, felicitari pentru noul look !!! Jur, dar jur ca eu cred ca te intinereste si-ti da un aer smecher ! Si esti asortata cu ramele ! Bravo mami, sa-ti fie de bine!
C a r i n a
Nihil Sine Deo
alex25 spune:
MAi, sa stiti ca eu imi pun toata baza in voi, adica mie nu are cine sa imi zica pe bune daca imi sta bine sau nu, asa ca va rog sa nu ma menajati. Soatza zice ca e bine!!!
----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
liliac1 spune:
Alex surpriza este pe masura Dupa ce ca erai o pustoaica, acum arati ca o copilita. Cat despre importanta...ma leshi?! Daca nici tu nu esti aici temelia noastra...ma duc si io la padure!!
Lali Asa, mamis, mai paseaza si tu din responsabilitati. Ai nevoie cateodata de o gura de aer proaspat. Ia zi, la ce etaj stai ca am vazut ca in CT este prapad mare cu apele...
uka incearca sa i-o montezi inainte de a o baga in scaldatoare. Asa, in joaca. Uite, o pune mami, o pune buni, o vrea si Carina??
Apoi o duci la oglida si-i arati ce frumoasa-i...si-o lasi sa uite de ea. Zic si io...
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui alex25 Sa nu ziceti ca sunt fata rea ME Sunt dezamagita, ca nu se vede bine culoarea, e diferita in realitate. Astept pareri sincere. ---------------------------------------------- Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
bai, m-ai lasat cu gura cascata... pe cuvantul meu de om! iti sta extraordinar de bine
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
Lali_mete spune:
Alex iti sta foarte bine,vorba fetelor,pe tine te intinereste culoarea inchisa ,chiar arati a pustoaica.
Liliac stau la 3 ,pana la mine e-hee,tre sa ploua nu gluma. Daar,daca ar fi altii in primejdie cu siguranta nu as sta bine-merci in casa si ei sa planga. Atunci intradevar as profita de sor-mea s as lasa-o cu copilul si eu as ajuta.Deocamdata nu stiu cum sa iti spun,dar sa nu crezi chiar tot ce spun la tv. Sunt zone din oras care si la o ploaie mai mica se face apa pana aproape de genunchi ptr ca sunt infundate canalizarile sau sunt sudate sa nu le fure aurolacii
LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
Lullaby_2009 spune:
Buna seara doamnelor!
Ce atmosfera faina in seara asta! Numai copii razaciosi si mamici cool!
Josh la multe lunite! Sa cresti mare si voios!
aricelul spune:
Buna fetelor,
am intrat pe fuga sa vad ce se mai intampla ... pai se pare ca tare bine v-ati distrat ...iar eu n-am fost pe faza .
In schimb am vazut niste filmulete senzationale ... Ana care exerseaza la tenis, Carina care se pregateste pt piese de comedie si niste spectatori tare draguti care stau aliniati pe scaune baietii de Kikicri ... ce sa mai numai unul si unul ... va pup pe toti
Alex sa-ti fie de bine noul lookkkkk .. te prinde tare bine
Elle nu te mai stresa ... stiu ca toata lumea iti zice lucrul asta si e greu sa accepti (si mie imi vine sa ma urc pe pereti) dar se poate si mai rau ... de ex Maria la 10 luni abia a ajuns la 8 kg ... poate o sa treaca si perioada asta ... cat mai repede.
Iulika probabil ca o sa fie greu cu 2, dar in acelasi timp si frumos. Eu va admir pe cele pe care aveti curajul asta (eu o sa astept sa treaca mai muuulti ani, sa-mi revin si psihic si fizic) Am o prietena buna care o sa nasca in octombrie un baietel si mai are o fetita de 1 an si 4 luni ... si nu i-a fost deloc usor cu fetita (nu dormea, nu manca, etc) dar uite ca a avut curaj si e optimista.
Nu stiu ce se intampla de vreo 2 nopti ca s-a trezit Maria ori pe la 3 si s-a culcat la 5, ori la 5 si s-a culcat la 7 ... e drept ca nu plange, doar are chef de joaca .... dar mie nu prea imi vine ... iar de la dinti nu cred ca e, ca doar avem 8 si nu a facut urat pana acum ... o fi ceva in aer??!!
_
Maria (28.08.2009)
happy_uka spune:
citat din mesajul lui alex25 MAi, sa stiti ca eu imi pun toata baza in voi, adica mie nu are cine sa imi zica pe bune daca imi sta bine sau nu, asa ca va rog sa nu ma menajati. Soatza zice ca e bine!!! ---------------------------------------------- Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Eu cand m-am tuns odata scurt, al meu mi-a zis foarte incantat ca ii place la nebunie. Trebuia sa taca atunci, caci a continuat: exact asa era mama tunsa prin anii 80
C a r i n a
Nihil Sine Deo
raluk16 spune:
Nu stiu de cand va tot alerg, si tot am in minte multe multe, la fiecare mesaj. Ba rad cu voi, ba imi vine sa va imbratisez, tot felu aici singura pe fotoliu.
Dar acum nu m-am putut abtine . In primul rand esti super simpatica tu cum te-ai stresat sa nu cumva sa ne tii in suspans! Esti super super!... Rar asa ceva!
In al doilea rand iti sta super bestial
Eu sunt la faza cu bagatul unghiei in gat ca nu pot vedea cu sonor filmuletul cu Carina...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Lullaby_2009 spune:
Alex iti sta super bine cu noul look! Sa-ti fie de bine! Si nu iesi la plimbare/club acum? Eu cand ma aranjez parca n-am stare, vreau sa ma vaza toata lumea. Te pup.