BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (158)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Puiut aseara am auzit si eu toate nazdravaniile meteo din constanta de la sora mea care sta acolo, macar de precautie sa iti spun o veste deloc incurajatoare, prognoza arata ca din pacate va mai ploua cel putin 3 zile , e teribil, aveti grija de voi!

Fetelor Leti are capul cu 2 sapt mai mare si dr a zis ca nu e nicio problema pt nastere naturala!

In rest am fost cu sotul la primarie am declarat amandoi copilul , de acum exista oficial, doar certificatul va mai fi eliberat la nastere, am semnat amandoi o multime de hartii in cate 4 exemplare pentru spital, ambasade si tot restul plus cele pe care le pastram noi , cum fata are ambele nume de familie a fost cam complicat dar de acum poate veni in orice clipa vrea am inregistrat la registru unguresc si familia deci cam tot!! Acum le inteleg pe fetele care lucreaza in institutiile de stat , nu e usor deloc sa faci munca aia!! Dar a fost foarte draguta si ne-a primit inainte ca m-a vazut cu burtica! In romania se inregistreaza bebe tot din burtica?

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
36+ cu
AMR 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am pus si eu 3 poze, cu burtoiu... Mie nu mi se pare ca is foarte multa... Nu ma simt exagerata, dar cand vad pozele , nu ma recunosc... Ma tot uit la alea de la inceputul sarcinii, si nu prea seamana... Si eu am depasit deja 80 kg... Brici...

Fetele, merci de sfaturile cu degetul luxat. Am incercat cu gheata. Asa e Puiut, nu ajung. Mi-am pus gheata intr-o punga si o tot balangan deasupra degetului, si cand mi se pare ca e aproape o las mai jos . Dar deja e umflat, nu pot calca deloc pe el, nu il pot misca... Exact ce imi lipsea. Nici eu nu mai vad mare lucru de burtoi. La intrarea in casa am scari (vreo 10-14), iar cand ies pe usa mai mult memorez unde imi pun picioru, ca de vazut - nimic. Apoi mai iau si cate o fusta lunga pe mine, ma mai impiedic si prin fuste... Ca o curca beata is...

Cristina 39+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Am pus si eu 3 poze, cu burtoiu... Mie nu mi se pare ca is foarte multa... Nu ma simt exagerata, dar cand vad pozele , nu ma recunosc... Ma tot uit la alea de la inceputul sarcinii, si nu prea seamana... Si eu am depasit deja 80 kg... Brici...

Fetele, merci de sfaturile cu degetul luxat. Am incercat cu gheata. Asa e Puiut, nu ajung. Mi-am pus gheata intr-o punga si o tot balangan deasupra degetului, si cand mi se pare ca e aproape o las mai jos . Dar deja e umflat, nu pot calca deloc pe el, nu il pot misca... Exact ce imi lipsea. Nici eu nu mai vad mare lucru de burtoi. La intrarea in casa am scari (vreo 10-14), iar cand ies pe usa mai mult memorez unde imi pun picioru, ca de vazut - nimic. Apoi mai iau si cate o fusta lunga pe mine, ma mai impiedic si prin fuste... Ca o curca beata is...

Cristina 39+ cu

Grija mare cu fustele lungi, eu cu rochie lunga pe o scara rulanta intr-un mall, s-a prins in scara si a trebuit sa o taiem/rupem ca sa pot pleca m-a ajutat lumea sa nu raman in fundu' gol, 2 barbati trageau de material sa-l rupa ca scara rula in continuare

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
36+ cu
AMR 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

CARMEN daca are capul mai mare nu e o problema,eu si Otilia am precizat faptul ca mai mult conteaza capul decat kg,asa cum invoca medicii.

crispo waw,ce bine arati.Unde ai pus kg?

39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 4 ZILE pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna fetele!!!
Felicitari Oana, sa-ti traiasca baiatul, sa te bucuri de el, sa fie sanatos si tu sa te refaci repede si sa ai laptic muuult
Racusor, la multe lunite inainte cu bb Andrei, sa te bucuri de el, sa fie sanatos si papacios.
Noi suntem bine, azi am stat pe afara vreo ora, am dormit in carut, ne luptam cu o forma usoara de icter de care speram sa scapam in max 3 sapt, in rest stam mai tot timpul agatati de tzitzi lui mami, iar noaptea ne trezim de doua ori ca sa stam iar agatati de tzitzi.
Cat despre alimentatia in timpul alaptarii nici eu nu manac orice, legume cat mai putine si fructe la fel. Mi-e frica sa nu dauneze copilului. Mananc numai mancare gatita de mama cate un iaurt in fiecare zi. As manca si eu pepene, tin minte cand eram insarcinata mancam zilnic, acum mi-e frica sa nu se deranjeze copilul la stomacel si ma abtin.
Va pup fetelor

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Corina si ce mananci daca fructe si legume nu? Lactate si fainoase?

crispro arati tare bine, sexoasa Nici mie nu mi se pare ca te-ai ingrasat prea tare. Si camera lui bb e tare faina!
Si eu suspin ca nu o sa aiba bb camera lui. Cati mp are cameruta?

carmen ai avut totusi noroc ca a avut cine sa te ajute, altfel cine stie ce tragedie se intampla

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">36+ cu

AMR 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata si de la noi.

Ooana felicitari pentru bebelin, sa fie sanatos si papcios, sa va aduca numai bucurii iar tie refacere usoara si laptic

Racusor, deja are o luna, Doamne ce-a trecut timpu la cat mai multe

Vorbeati de arsuri, eu n-am nimic, mananc la 12 noaptea orice si nimic, slava Domnului ca si-asa ma chinui cu altele.

Carmen i-am aratat rezerva sotului, nu-i venea sa creada arata superb. La mine in spital nu arata asa , cladirea arata ca castelu din Harry Potter, e spital anglofon foarte vechi, e super dotat la capitolul tehnologie, etc, da nu arata ca al tau, rezervele sunt micute

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 33+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 3 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Felicitari oana! Sa va bucurati de el o vesnicie!

Of! cu alaptatul... eu am ceva lapte, dar deja cred ca nu ne mai ajunge; trebuie sa incep sa iau si stimulente.

La ce taietura am intre picioare, cred ca as fi suportat mai bine cezariana. Se intinde pana la mai putin de 1 cm de anus (scuze de datalii); am fost singura din salon care a primit antibiotic dupa nastere. In plus sunt umflata ca un pepene, mai nou imi amortesc rau de tot degetele de la maini, laba piciorului nu ai zic...

Sunt convinsa ca daca m-as simti eu mai bine mi-ar fi mai usor sa fac fata depresiei postnatale.

Cat despre dimensiunea copilului estimata ecografic, pot spune ca eu am ramas fara cuvinte cand am aflat ca bebelina mea are de fapt in realitate doar 2850g, iar eco de 37 sapt arata ca ar avea inca de atunci 3100g. Eu nu mai cred in ecografii.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Michelle, m-as fi dezbracat, asta era, eram si cu 2 copilasi dragalasi ii duceam la film si s-au speriat tare mititeii, bine ca era cu bretele daca nu trageau cu forta barbatii aia si ma tragea in jos rochia eram pregatita sa o dau jos, aveam si un sal mai mare ma legam cu ala si inapoi in parcare ca la circ! Si cu camera va faceti voi lasa asta sa fie ultima grija, ai sa vezi, eu in copilarie am impartit tot timpul camera cu sora cea mare si ce era nou era al ei, nu m-am suparat niciodata nici nu stiam ca ma pot supara, mama noastra ne spunea mereu ca dupa ce nu-i mai vin ei sunt ale mele asa ca marea mea grija era sa nu-mi strice viitoarele haine noi

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
36+ cu
AMR 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

m-am uitat la albumul delfinasilor...sunt adorabili toti...niste ingerasi dulci de tot...

si burticute frumaose de sorina, crispro, ela, senty, enik, creatza,mihaela, katalina, cris2010, si bineinteles andreea, mamica la dublu... cred ca nu mai sunt poze noi...sorry daca am scapat pe cineva......eu nu pot sa zic ca simt vreo nostalgie dupa burtoi...deocamdata...a fost destul de greut in ultimele 2 luni...oricum nimic nu se compara cu senzatia pe care o simti cand il tii in brate pe puiut...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput