BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (158)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Cristina, Gabitza, Otilia

daca va vine sa credeti nu s-a trezit nici pana acum juniorul...doarme deja de 2 ore jumate...si noaptea sa il vedeti ce activ este

se intinde, maraie, dar nimic concret...

bine,acum stam in landou, cu geamul deschis si cred ca ii place la aer curat...dar chiar si asa, nu i-o fi foame

il apuca taman cand vine pediatra care oricum intarzie...trebuia sa fie deja de jumate de ora aici

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Luana mie dr mi-a spus clar astazi:pt o nastere vaginala nu e important nr de kg ale bebeului ci circumferinta capului (scuze de cacofonie).
Al meu are aproape 4kg ,insa mi-a indicat natural deoarece capusorul e mai micut cu o sapt jumatate

39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 4 ZILE pana la

Si eu am tot zis dar nu ma crede lumea.
Dupa cezariana, pe foaie de externare primul motiv era ca vezi doamne bazinul meu a fost prea mic si turtit/aplatizat, ceva de genul asta.
Si minune mare, am nascut dupa 4 ani natural, copil cu acelasi perimetru cranian
Ai fost azi la monitorizare? Cum mai stai cu tensiunea?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+ Iulia Alexandra

Din ce intelesesem eu de la tine,ai facut cezariana ca nu era bebe in pozitia ideala de naturala.Sau am priceput eu gresit?
Pai sincer mi se pare logic ce a spus dr,atat timp cat caputul e micut,el iese mult mai usor,aici kg nu ai nici o treaba
Am o verisoara care avea acelasi DPN ca si mine,a nascut acum 2 seri la fix 39 sapt o matulica de 2900,dupa ore intregi de travaliu.S-a rupt pana la fund saraca,fata ei desi era slabuta avea capul foarte mare.
Dar aici vorbim si de profesionalismul medicilor,unii invoca diverse motive,bazin mic,kg multe numai sa nu se chinuie la o naturala si sa ia direct banutii la cezariana.
Am fost la echo,totul e bine si frumos insa nici un gand de nastere,iar dr mea foarte sictirita,nu mi-a zis nimic de nastere

AMR 4 ZILE pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Doamne, puiutz, ce vad eu acum la stiri in Constanta... apa peste tot! saracuta de tine, cat de greu trebuie sa-ti fie...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Cristina, Gabitza, Otilia

daca va vine sa credeti nu s-a trezit nici pana acum juniorul...doarme deja de 2 ore jumate...si noaptea sa il vedeti ce activ este

se intinde, maraie, dar nimic concret...

bine,acum stam in landou, cu geamul deschis si cred ca ii place la aer curat...dar chiar si asa, nu i-o fi foame

il apuca taman cand vine pediatra care oricum intarzie...trebuia sa fie deja de jumate de ora aici

mami de brotacel Andrei Ioan

Racusor, se pare ca i-a priit plimbarea. I-a facut chef de somnic. Cand il razbeste foamea se trezeste el si sa vezi cu ce forta o sa traga la san.

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 35+ Rianna
AMR 4+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Btz, am avut 3 motive pe foaie de exernare, chiar au asteptat pana in ultimul moment ca operatia a fost facuta fara acordul sefului de sectie. Intr-adevar unul era ca nici capul nu era angajat perfect, trebuie sa fie cu barbia in piept. Iar al treilea ca intrase in suferinta fetala.
Eu am venit cu dosarul de la prima sarcina aici si concluzia a fost ca nu e nici o problema la mine si pot incerca VBAC dupa ce am facut CT Scan si s-a dovedit ca bazinul meu e cat se poate de normal, oval intr-adevar dar se incadreaza la normalitate.

Ei, mai am 5 zile si-mi vad delfinasa la eco, yupiii.

Crispro, eu cred ca zilnic imi lovesc ceva. Nu mai vad deloc sub burta

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

BUN VENIT PE LUME MATEI

saptamana 37 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Ciristina_serban, Otilia, Rodyka Da mai, ploua in continuu

Am tras un pui de somn si cand ma trezesc ce sa vad pe tavan in sufragerie... o pata mare galbena...si abia ce a zugravit sotul meu

Otilia da, avem asigurare la casa, chiar daca e din chirpic si vai mama ei, am reusit sa facem ca de... e ipotecata si trebuie musai asigurata!

Sper sa treaca cu bine zilele astea de ploi...

Ma duc sa-mi sun sotul ca vad ca nu mai apare si la 15.30 tre sa fiu la control la cardiolog (m-a trimis dr. meu asa.. preventiv, ca sa vedem cum stam).

ici multi la toate fetele si delfinasii!

Elena 34+ cu un cuminte

AMR 5 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Crispro, Otilia, la fel si eu cu loviturile, zgarieturile...m-am zgariat si pe burtica de vreo 2 ori ca tot nu apreciez bine ce distanta e de la burta la lucrurile pe langa care trec

Dar daca e luxat doare ca naiba... mai zic si eu o data...pune gheata..asta daca te poti apleca

Elena 34+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Offf Otilia,poate acum poti naste natural.Mie imi este teama de cezariana,am auzit pareri pro si contra,insa m-am fixat pe naturala si sper din tot sufletul ca pustiu sa vina din dorinta lui.
Puiutzmi-a zis si mie sora mea ca tocmai a incetat ploaia in Cernavoda,aseara era si ea in Cta si era jale.Sper sa nu aveti neplaceriCe bine de tine ca ti-a dat dr analize pt inima,a mea nici gand de asa ceva sau pt a verifica sangele in cazul cezarienei.Asa-i cu medicii de la stat,unii nu sunt multumiti

AMR 4 ZILE pana la

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Offf Otilia,poate acum poti naste natural.Mie imi este teama de cezariana,am auzit pareri pro si contra,insa m-am fixat pe naturala si sper din tot sufletul ca pustiu sa vina din dorinta lui.
Puiutzmi-a zis si mie sora mea ca tocmai a incetat ploaia in Cernavoda,aseara era si ea in Cta si era jale.Sper sa nu aveti neplaceriCe bine de tine ca ti-a dat dr analize pt inima,a mea nici gand de asa ceva sau pt a verifica sangele in cazul cezarienei.Asa-i cu medicii de la stat,unii nu sunt multumiti

AMR 4 ZILE pana la

Si mie mi-e putin teama de cezariana, dar daca bebe Radu tot nu se intoarce, nu am ce face...

Mie mi se pare normal ca la orice gravida sa se recomande un control cardio si analizele privind coagularea sangelui, preventiv. Daca trebuie facuta o cezariana de urgenta?

Nici macar la cerere nu poti face sau la recomandarea medicului de familie?

Cu ploile..ce sa mai zic... e belea. Bine ca in Cernavoda s-au oprit. La noi cica e cod galben pana maine dimineata

Sper sa nu imi ploua in sufragerie.

Elena 34+ cu un cuminte

Mergi la inceput